Skip to main content

Adviesdag: Subsidies

Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je graag investeren, maar je weet niet goed hoe te beginnen? Ontdek op 26 oktober voor welke subsidies jouw onderneming in aanmerking komt tijdens een gratis 1-op-1 gesprek met een expert! 

Ben je op zoek naar financiering voor de start van een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te realiseren? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Het is niet altijd makkelijk om een eenduidig antwoord te krijgen op deze vragen. Zeker niet omdat elk vraagstuk en elk bedrijf anders is. Hoe weet je wat de beste mogelijkheden zijn voor jou? 

Kom in een persoonlijk 1-op-1 gesprek met experten te weten welke subsidiemogelijkheden voor jouw onderneming bestaan!

Programma

Tijdens deze adviesdag:

  • Je kan een afspraak maken met een VLAIO bedrijfsadviseur en adviseur van MINT part of Moore om te kijken voor welke steunmaatregelen je project in aanmerking komt.
  • Daarnaast word je ook georiënteerd naar het beschikbare begeleidingsaanbod.
  • Dit alles in een gratis persoonlijk gesprek met experten, gedurende een 45-tal minuten. 
Doelgroep

Of je nu bedrijfsleider, Chief Technology Officer, directeur R&D, financieel verantwoordelijke, project manager of onderzoeker bent, deze adviesdag staat open voor iedereen die concrete innovatie- of transformatieplannen heeft en wil bespreken welke subsidies mogelijk zijn voor het bedrijf en welke verdere stappen hiervoor dienen ondernomen te worden. 

Docent

Anke Albregts en Yves Ozog - VLAIO Bedrijfsadviseurs

De Vlaio bedrijfsadviseurs geven je onafhankelijk advies en ondersteuning om je innovatieve plannen, groeiambities of bedrijfstransformatie waar te maken.

Sonja Vancrayenest - Mint part of Moore

Als experts in subsidies gecombineerd met kennis van de industrie ondersteunt MINT part of Moore organisaties bij het verwerven van subsidies om zo innovatieve projecten met hoog risico te realiseren en toegevoegde waarde te creëren voor hen en de regio. 
Met ons multidisciplinaire team van funding experten met een stevige achtergrond in wetenschap, technologie, business en financiën, helpt MINT part of Moore organisaties door de lokale en Europese subsidieprogramma’s te navigeren en subsidie opportuniteiten te identificeren voor hun strategische en innovatieve projecten. Vervolgens ondersteunt MINT part of Moore bij het inhoudelijk structureren en verrijken van de projectinhoud en -aanpak, het coördineren en schrijven van de subsidieaanvraag met de verschillende stakeholders en het managen van het goedgekeurde subsidieproject.

mint

vlaio

 

Contactpersoon

Melanie Capocciuti

Adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven verplicht. 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo