Skip to main content
United States
  • Online

Make it big in the USA

Weinig markten bieden zoveel potentieel als de Verenigde Staten. Steeds meer bedrijven willen er voet aan wal krijgen om snelle groei te realiseren. Tijdens deze gratis webinar lichten we de opportuniteiten en valkuilen toe en leren we uit de ervaringen van succesvolle ondernemers hoe je jouw slaagkans vergroot.

Inhoud

De Amerikaanse markt geeft ongekende mogelijkheden om jouw business snel en duurzaam te laten groeien. Ondernemen zit Amerikanen in het bloed. Maar om je kans op slagen te verhogen moet je jouw strategie en mentaliteit afstemmen op het lokale zakenleven en de verwachtingen van klanten. Op dat vlak zijn er heel wat uitdagingen. In deze sessie krijg je gedurende een uur professioneel advies uit eerste hand.

 

Programma 

16u30: Sophie Boutelegier (Expandify) over de opportuniteiten en uitdagingen in de VS
16u45: Virtueel tafelgesprek met Sophie Boutelegier, Arne Van der Steen (Formdrill) en Geert Houben (Cubigo)
17u20: Q&A 
17u30: Einde

 

Wie zijn de experten?

Sophie Boutelegier van Expandify is expert in strategie, groei en internationale expansie. Ze woont en werkt in de Verenigde Staten en is helemaal doordrongen van de Amerikaanse businessmentaliteit. Die ervaring gebruikt ze om Europese ondernemingen te helpen aan een krachtig 'go to market'-plan en duurzame groeistrategie voor de VS.

Arne Van der Steen verkoopt met Formdrill boorkoppen in meer dan 40 landen. Sinds 1999 tekent hij als nichespeler een succesverhaal in de VS uit, met intussen een eigen lokale vestiging. Hij kent de Amerikaanse markt vanbinnen en vanbuiten en weet wat cruciaal is om daar te kunnen slagen als Europese ondernemer.

Geert Houben verovert met Cubigo, een innovatief digitaal platform voor ouderenzorg, sinds 2016 de Verenigde Staten. Dankzij een sterkte groeistrategie haalde hij de laatste jaren verschillende grote contracten binnen. Zo gebruikt de grootste Amerikaanse uitbater van serviceflats vandaag het Cubigo-platform in haar 260 sites.

 

 

vlaio

 

Contactpersoon

Kenneth Stulens

Aanspreekpunt corona

Wanneer

Prijs

Gratis

(Inschrijven wel verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo