Skip to main content
  • Limburg
  • Ontdek het groeiende belang van dienstenexport
Voka Infosessie

Ontdek het groeiende belang van dienstenexport

Internationaal Ondernemen
  • Online

De handel in diensten groeide de voorbije 10 jaar 60% sneller dan de handel in goederen. Ook de Vlaamse dienstenexport is fors gestegen, maar er zijn tekenen dat we niet het volle potentieel benutten. Ontdek tijdens deze gratis webinar waar het potentieel ligt op vlak van dienstenexport. 

De wereldhandel is de laatste jaren verzwakt, maar deze verzwakking was vooral te merken bij handel van goederen. De handel van diensten groeide en er wordt verwacht dat deze evolutie de komende jaren nog zal versterken. Tijdens deze gratis online webinar zoomen we in op waar het potentieel ligt op vlak van dienstenexport en hoe we hier nog beter op kunnen inzetten. 
 
De Vlaamse bedrijven hebben nood aan een holistische benadering voor een succesvolle internationalisering. Er dient hierbij niet enkel gekeken te worden naar het ontwikkelen van internationale verkoopkanalen, maar ook naar het vinden van internationale partners voor financiering, co-creatie en innovatie. Tijdens deze webinar zal Gilles Suply het potentieel voor dienstenexport toelichten (focus op technische diensten). Daarnaast nodigen we nog twee praktijkgetuigenissen uit om hun ervaring te delen.
 
 dienstenexport voka limburg

 

Programma: 

 
13u00 - 13u30 Facts & Figures door Gilles Suply, Manager Plan Samen Groeien bij Voka VZW
13u30 - 13u45 Praktijkgetuigenis door Frederik Winters, Director of Business Development bij Dronematrix (winnaar van de Vokawards - Innovatie Award 2021)
13u45 - 14u00 Praktijkgetuigenis door André Lippens, CEO bij Breetec

 

Go International 4 Services

Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan is Mercurio Go International de oplossing. Samen met jou werken we een gedetailleerd exportplan uit op maat van jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat je ook in het buitenland sterk, wendbaar en competitief blijft. 

Meer info? Klik hier!

vlaio voka logo

Contactpersoon

Christine Thonnon

Adviseur internationalisatie

Wanneer

Prijs

Gratis

(Inschrijven wel verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.