Skip to main content
  • Home
  • Jong Voka Vlaams-Brabant
Jong Voka

Jong Voka Vlaams-Brabant

Vanaf 2020 bundelen Jong Voka Leuven en Jong Voka Zenne-Pajot hun krachten en vormen ze samen Jong Voka Vlaams-Brabant.

Wie zijn we?

Ken je Jong Voka Vlaams-Brabant al? Het is dé ontmoetingsplaats voor jonge ondernemers en ‘high potentials’ uit onze provincie. Jong Voka biedt je de mogelijkheid om een eigen netwerk te creëren om ervaringen uit te wisselen en discussies te voeren, deel te nemen aan tal van activiteiten, en om via coaching te groeien als ondernemer. 

Wat kan Jong Voka jou bieden?

Community: als lid van Jong Voka maak je deel uit van een dynamisch netwerk dat je toelaat ervaringen uit te wisselen, discussies te voeren en contacten te leggen die helpen bij de uitbouw je persoonlijke ondernemersnetwerk. Daarbij koppelen we het nuttige steeds aan het aangename. Zo organiseren we op regelmatige basis boeiende activiteiten in de provincie Vlaams-Brabant! 

Content: Jong Voka organiseert events die inspireren. Denk aan bedrijfsbezoeken, netwerkmomenten (al dan niet gekoppeld aan bepaalde thema's), politieke avonden, en nog veel meer. Boeiende sprekers kunnen daarbij uiteraard niet ontbreken. Kortom: Jong Voka Vlaams-Brabant reikt je een pak kennis en ervaring aan om zelf te groeien als ondernemer!

Coaching: via het Voka-netwerk ondersteunen we de ontwikkeling van jonge ondernemers: kaderleden met ondernemerspotentieel een duwtje in de rug geven, ondernemers laten groeien, en bedrijven helpen vooruitgaan. Door jonge ondernemers te verenigen, te begeleiden en te inspireren neemt Jong Voka – met de steun en organisatie van zijn lokale werkingen – trots de rol op als katalysator voor jong ondernemerschap!

Voor extra informatie kan u terecht bij:

Fientje Moerman

Adviseur Belangenbehartiging Politiek - Coördinator Jong Voka

Full bio of Fientje Moerman