Skip to main content
Map
  • Jong Voka Vlaams-Brabant
Jong Voka

Jong Voka Vlaams-Brabant

Jong Voka Vlaams-Brabant verenigt en versterkt jonge ondernemers en high potentials uit onze provincie. Jong Voka biedt je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die je helpen bij de uitbouw van je persoonlijk netwerk. 

Voor wie is het?

Jong Voka Vlaams-Brabant richt zich op jonge ondernemers en high potentials die jonger zijn dan 40 jaar. Het lidmaatschap van Jong Voka zit vervat in het Voka-lidmaatschap: elk Voka-lid mag namelijk 1 werknemer jonger dan 40 jaar afvaardigen binnen Jong Voka. Een 2de werknemer afvaardigen kan voor slechts € 200 (excl. btw). Ben je geen lid van Voka Vlaams-Brabant, dan kan je ook een afzonderlijk lidmaatschap van Jong Voka aangaan. Je betaalt dan eveneens € 200 (excl. btw) per kalenderjaar.
Vraag je lidmaatschap aan
 

Waarom Jong Voka?

  • Wil je nieuwe contacten leggen om je netwerk verder uit te breiden?
  • Snak je naar een klankbord van gelijkgestemden om je ideeën en visies af te toetsen, of om raad te vragen?
  • Wil je kennis en ervaring opdoen (of gewoon plezier maken) door deel te nemen aan uiteenlopende events?

Bij Jong Voka Vlaams-Brabant ben je aan het juiste adres!
 

Wat kunnen we jou bieden?

Community: als lid van Jong Voka maak je deel uit van een dynamisch netwerk dat je toelaat ervaringen uit te wisselen, discussies te voeren en contacten te leggen die helpen bij de uitbouw je persoonlijke ondernemersnetwerk. Daarbij koppelen we het nuttige steeds aan het aangename. Zo organiseren we op regelmatige basis boeiende activiteiten in de provincie Vlaams-Brabant! 

Content: Jong Voka organiseert events die inspireren. Denk aan bedrijfsbezoeken, netwerkmomenten (al dan niet gekoppeld aan bepaalde thema's), politieke avonden, en nog veel meer. Boeiende sprekers kunnen daarbij uiteraard niet ontbreken. Kortom: Jong Voka Vlaams-Brabant reikt je een pak kennis en ervaring aan om zelf te groeien als ondernemer!

Zichtbaarheid: via diverse initiatieven zetten we onze leden graag in de spotlight. Dit doen we niet alleen via sociale media, maar we geven onze leden ook zoveel mogelijk de kans om aan bod te komen als spreker of om events te hosten op hun locatie.

Activiteiten 2023

Ook in 2023 hebben we weer tal van boeiende activiteiten op het programma staan! Het meest actuele activiteitenoverzicht kan je steeds raadplegen op deze pagina

Voor bijkomende informatie kan je terecht bij:

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Full bio of Tuba Gungor