Skip to main content
 • Home
 • Jong Voka Vlaams-Brabant
Jong Voka

Jong Voka Vlaams-Brabant

Vanaf 2020 bundelen Jong Voka Leuven en Jong Voka Zenne-Pajot hun krachten naar Jong Voka Vlaams-Brabant.

Wie zijn we?

Jong Voka is een ontmoetingsplaats voor jonge ondernemers en "high potentials". We bieden de mogelijkheid om op een informele manier een eigen netwerk te creëren en zin voor ondernemerschap aan te scherpen. Steeds welkom op een van onze activiteiten om te ontdekken wat Jong Voka voor jouw in petto heeft

Wat kan Jong Voka jou bieden?

 • Community:Jong Voka biedt aan jonge ondernemers een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. Daarbij wordt het nuttige altijd aan het aangename gekoppeld. We organiseren elke maand een activiteit in de provinicie Vlaams-Brabant. 
   
 • Content: Jong Voka organiseert events die inspireren. Bedrijfsbezoeken, boeiende sprekers, ondernemersgetuigenissen... De jonge ondernemer wordt geconfronteerd met een pak kennis en ervaring en breidt zo de eigen kennis en ervaring verder uit. 
   
 • Coaching: Jong Voka ondersteunt de ontwikkeling van jonge ondernemers via het Voka-netwerk: Kaderleden met ondernemerspotentieel aanmoedigen. Ondernemers laten groeien. Bedrijven niet laten stilstaan. Daar werkt Jong Voka gedreven aan mee. Door het samenbrengen, inspireren en begeleiden van jonge ondernemers, met steun en organisatie van zijn lokale werkingen, is Jong Voka dan ook de Kataysator voor jong ondernemerschap!
   

Voor extra informatie kan u terecht bij:

Fientje Moerman

Adviseur Belangenbehartiging Politiek - Coördinator Jong Voka

Full bio of Fientje Moerman

Cathy Van Kerckhoven

Relatiebeheerder - Coördinator Plato

Full bio of Cathy Van Kerckhoven