Skip to main content
Map
  • Jong Voka Gen Z Award

jong voka gen z award

Jong Voka Gen Z award

Jaarlijks reikt Jong Voka Limburg de unieke Jong Voka Gen Z Award uit aan het meest innovatieve, duurzame, creatieve en market fit businessidee van het jaar. Geen businesswedstrijd zoals de Jong Voka Gen Z Award. Zit jij met een leuk idee om te ondernemen? Met jouw businessidee kan je namelijk winnen in vijf verschillende categorieën: innovatie, duurzaamheid, creativiteit & Design, market fit en pitch. 

Voorwaarden

  • Deelname aan de Jong Voka Gen Z Award is enkel toegelaten voor personen die voor het volledige academiejaar 2022-2023 student zijn aan de Hogeschool PXL of de Universiteit Hasselt. Doctoraatstudenten mogen niet deelnemen.
  • Je mag zowel individueel als in groep deelnemen aan de Gen Z Award. Indien je in groep deelneemt en wint, wordt het prijzengeld uitgekeerd aan de winnaar als groep en dienen deze groepsleden ook allemaal medeaandeelhouder te worden van een in België op te richten vennootschap. Indien een lid van de groep tijdens het traject beslist om uit te stappen, heeft de organisatie het recht om het prijzengeld in te trekken en de procedure zoals omschreven in dit wedstrijdreglement te volgen (zie verder)
  • De studenten dienen in persoonlijke naam deel te nemen en mogen niet worden ondersteund door een bestaande onderneming.
  • Het lidmaatschap van Jong Voka Limburg is geen vereiste om mee te doen aan de Gen Z Award

Uitreiking van de Vokaward

De volgende editie van de Gen Z award vindt plaats op 16 mei 2023. Wil jij deze editie niet missen en kans maken op de Gen Z award? Houd dan zeker onze pagina in de gaten.

Winnaars

De Gen Z Award wordt uitgereikt sinds 2019, een overzicht van de winnaars: 

2019 Salivaid
2020 Shampop
2021 Spencivino
2022 Powerlth

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg