Skip to main content
 • Home
 • Durf kiezen voor de toekomst - Jaarfeest 2019
Durf kiezen voor de toekomst - Jaarfeest 2019

Durf kiezen voor de toekomst - Jaarfeest 2019

Een prettig positief programma rond ondernemen, verkiezingen en heerlijke muziek.

Jaarfeest

Op 21 mei blikken we terug op het voorbije activiteitenjaar tijdens onze Statutaire Jaarvergadering.

Na het officiële gedeelte vergasten we onze Voka-leden op een feestelijk en inspirerend programma, met de verkiezingsthematiek als rode draad.

We starten met een hartverwarmend gesprek met afscheidnemend voorzitter van Voka Oost-Vlaanderen, Chris De Hollander. Hij blikt terug op 6 boeiende jaren als vertegenwoordiger en gezicht van onze organisatie, en geeft meteen de fakkel door aan Jef Wittouck.

Aan de vooravond van de verkiezingen belooft het debat tussen de Oost-Vlaamse lijsttrekkers alvast vuurwerk. Thema's als mobiliteit, innovatie, klimaat en energie passeren de revue bij Pieter De Crem (CD&V), Anneleen Van Bossuyt (N-VA), Alexander De Croo (Open VLD), Barbara Pas (Vlaams Belang), Stefaan Van Hecke (Groen) en Joris Vandenbroucke (SP.A).

We sluiten de avond ontspannen af met een opzwepend concert door Jef Neve en Natalia. Dit ongewone duo vindt elkaar in de liefde voor muziek en brengt op 21 mei exclusief voor de Voka-leden een verrassende selectie van hun hits.
 
Ondertussen heeft u kunnen genieten van een smakelijke walking dinner met héél veel tijd om uitgebreid te netwerken. Hebt u uw gratis tickets al verzilverd?

Programma

 • 16.15 – 16.30 u. Ontvangst jaarvergadering
 • 16.30 – 17.30 u. Statutaire jaarvergadering
 • 17.30 – 18.00 u. Pauze
 • 18.00 – 20.00 u. Programma met voorzitterswissel, verkiezingsdebat met Oost-Vlaamse lijsttrekkers en viering jubilerende bedrijven
 • 20.00 – 21.30 u. Walking dinner en netwerking
 • 21.30 – 22.30 u. Concert Jef Neve en Natalia

Info en inschrijven

Stuur een mailtje naar Netwerking Gent en wij helpen u graag verder.

Adres

Vlaamse Opera
Schouwburgstraat 3
9000 Gent

Wanneer

Prijs

 • Exclusief voor Voka-leden
 • Elk bedrijf kan een aantal deelnemers gratis inschrijven. Wilt u weten op hoeveel gratis tickets u recht hebt? Mail ons op netwerking.gent@voka.be. Wij helpen u graag verder!
 • Extra tickets zijn te verkrijgen aan € 125 pp excl btw.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan schriftelijk via netwerking.gent@voka.be tot 16 mei 2019. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee van € 50 te factureren voor catering- en administratiekosten (gratis kaart) of blijft het factuurbedrag verschuldigd (€125 excl btw pp). U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat