Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • Destiny
  Nieuws 28.12.2017

  Van start-up naar scale-up in minder dan 10 jaar tijd

  Destiny uit Zaventem, dat in 2008 is opgericht als telecombedrijf, realiseert met de overname van IT101 en Meritel een verdubbeling van het aantal professionele klanten tot 4.500 en een omzet dit jaar
  Lees meer
 • Accounteer
  Nieuws 28.12.2017

  Ondernemen met #bryo: Accounteer

  Met Accounteer voorziet Merijn Campsteyn de zaakvoerders van kmo’s van toegankelijke boekhoudsoftware. Het grootste deel van zijn klanten zit in Afrika.
  Lees meer
 • Paul De Winter, CEO Delen Private Bank
  Nieuws 22.12.2017

  "Elk vertrouwelijk gesprek begint in een vertrouwde omgeving"

  Delen Private Bank vierde vorig jaar haar tachtigste verjaardag.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • Opleiding
  Opleiding 17.01.2018 Afgelopen

  Atelier GDPR Vilvoorde

  De GDPR (verordening voor de verwerking van persoonsgegevens) is niet meer uit het nieuws weg te denken.
  Lees meer en schrijf in
 • opleiding
  Opleiding 24.01.2018

  Verkopen in het Frans

  Ben je als verkoper op je ongemak als het gesprek plotseling in het Frans verloopt? Breekt het koud zweet je uit als je naar een Franstalige prospect vertrekt? Dan is deze opleiding een oplossing.
  Lees meer en schrijf in
 • Nieuwjaarsreceptie Tienen
  Netwerking 25.01.2018

  Nieuwjaarsreceptie Voka Regio Tienen

  Businessclub Regio Tienen (BCRT) en Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant nodigen u graag uit op hun Nieuwjaarsreceptie in Tienen.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Vlaams-Brabant