Skip to main content
  • Home
  • Congres HC 'Corona als brug naar hervormingen - van schets tot realiteit'
Congres
  • On- en offline

Congres HC 'Corona als brug naar hervormingen - van schets tot realiteit'

De pijnpunten in de organisatie en financiering van welzijn en zorg: we kennen ze al een hele tijd. De coronacrisis legde ze nu ook bloot voor het brede publiek. Op het congres van Voka Health Community, op 29 oktober, gaan we dieper in op de thema’s die nu hoogdringender zijn dan ooit. 

Op het congres* laten we Vlaams minister Wouter Beke en een viroloog-expert aan het woord over de aanpak van de pandemie. Daarna debatteren in een panelgesprek onder meer Margot Cloet (Zorgnet-Icuro), Johan De Muynck (Zorgbedrijf Antwerpen) en Jan De Maeseneer (UGent) over de lessen die we daaruit kunnen trekken. Tot slot gaan we met enkele experten in op de stappen die nodig zijn voor een duurzame transformatie van welzijn, zorg en bij uitbreiding de hele maatschappij.

Bent u een toekomstdenker? Een durver en een doener die bakens wil verzetten in welzijn en zorg? Schrijf u dan nu al in voor het Health Community congres, coronaproof uiteraard!

 

*Op dit moment plannen we een hybride event, met enerzijds een fysieke bijeenkomst en anderzijds een digitaal luik. Afhankelijk van de situatie op dat moment kan het programma nog wijzigen.

Met de steun van:

Adres

Brussels44Center
Kruidtuinlaan 44
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

€175 (leden Health Community)

€175 (zorgorganisaties lid van Voka)

€200 (niet-leden Health Community)

Patiëntenorganisaties die lid zijn van Voka Health Community kunnen gratis deelnemen aan dit congres. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.

Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.

Voorwaarden

Annulatievoorwaarden:
De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op donderdag 22 oktober 2020. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - Digitaal Dossier - EdTech
ING
SD  Worx