Skip to main content
 • Home
 • Groeiland 2019 - slim digitaal groeien
Groeiland 2019

Groeiland 2019 - slim digitaal groeien

Bent u een bedrijf met groeiambities? Dan weet u ongetwijfeld dat digitalisering u kan ondersteunen in uw groei. Door uw bedrijfsprocessen te digitaliseren, hebt u meer tijd en ruimte om u te focussen op wat echt telt: uw eigen bedrijfsvoering. Op deze editie van het community-event Groeiland komt u te weten wat digitalisering nu écht voor u kan betekenen.

Groeiland 2019

 

 

 

 

 

 

Programma

 • 15u30: Start Finance- & Digitaliseringsbeurs
  We sloegen de handen in elkaar met onze partner &Robin om u ook de mogelijkheid te geven om op een heuse finance- en digitaliseringsbeurs kennis te laten maken met concrete toepassingen die u in uw eigen bedrijf kan gebruiken. Via een dertigtal beursstanden en 8 break-out sessies, tonen de beste digitale spelers wat zij voor u kunnen betekenen. Meer informatie over de aanwezige bedrijven vindt u hier
 • 16u00 - 17u00: Breakout sessies

  Tijdslot 1: Van 16.00 tot 16.25 u.: Seefo, POM, Blue Octopus en TOCO

Break-out 1 | Seefo

Breakout 2 | POM

"Seefo is de exclusieve verdeler van LucaNet in België. Dit is een geïntegreerde softwareoplossing voor consolidatie, planning, rapportering en analyse." 

"Alle gegevens uit je boekhoudpakketten, logistieke systemen, tabellen van grondstoffen… worden in deze tool vergaard en verwerkt tot informatie waarop jij verder kan bouwen." Meer info

"POM staat voor "Peace Of Mind" en ontwikkelt betaaloplossingen om de verwerking van facturen te vereenvoudigen, zowel voor de verzender als de ontvanger. Het doel? Je leven vergemakkelijken."

"In plaats van uren tijd te spenderen aan administratie, kan je je betalingen en de opslag van je facturen opslaan en verwerken via POM. We garanderen snelle en veilige betalingen, werken zowel op papier als digitaal en we stappen af van manuele data-input." Meer info.

Breakout 3 | Blue Octopus

Break-out 4 | TOCO

"Met Octovizer krijg je sneller én meer vat op je financiële cijfers: gegevens worden automatisch verzameld uit je boekhoudpakket en gecombineerd met de cijfers uit de budgetmodule."

"Octovizer is een platform dat de ondernemer helpt om focus te houden op de dagelijkse werking van de onderneming. Door mensen samen te brengen op één platform, rond dezelfde cijfers, kan er sneller en accurater beslist worden waar de focus naartoe moet gaan." Meer info.

"TOCO - Together Connected - is een klantenportaal waar de ondernemer centraal staat en de accountant een echte adviseur wordt. TOCO centraliseert, beheert en communiceert. Kortom: het is een slimmere manier om je onderneming te runnen"

"In één oogopslag krijg je een accuraat inzicht over hoe je business presteert. Al je documenten staan op één digitaal platform, maar persoonlijk contact met je vertrouwde accountant blijft bestaan." Meer info.

       Tijdslot 2: Van 16.35 tot 17.00 u.: Bright Analytics - Blue10 - Octopus - &Robin

Breakout 5 | BrightAnalytics

Break-out 6 | Octopus

"BrightAnalytics geeft hun expertise op vlak van managementrapportering mee. Met onze intuïtieve interface kan iedereen makkelijk én snel aan de slag met rapporteren."

"Volg de prestaties van je bedrijf op de voet en rapporteer financiële cijfers snel en helder , overkoepelend over divisies, operaties en entiteiten heen. Ons platform is gebruiksvriendelijk, intuïtief en cloud-based. Aan de hand van gebruikersrollen bepaal je ook ieders toegangsrechten." Meer info.
 

"Octopus is een veelzijdig online boekhoudprogramma dat een platform wilt aanbieden voor boekhouders en ondernemers om samen te werken. Van het louter aanbrengen van gegevens tot het meehelpen bij de verwerking."

"De ondernemer beslist zelf over zijn bijdrage. Om deze samenwerking optimaal te maken bespreken we graag de mogelijkheden die wij bieden om tot een digitale transformatie te komen." Meer info.

Break-out 7 | Blue10

Break-out 8 | &Robin

"Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent op de financiële administratie."

"Gebruikers behouden de controle en het overzicht over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie. Want wij geloven dat automatisering een middel is. Geen doel op zich." Meer info.

"Hoe kan je de valkuilen van groeien herkennen en voorkomen? Succes en groeien met je bedrijf geeft een gevoel van euforie…. Je kan het vergelijken met een spits die elke match scoort. Maar het is ook een spannende tijd, want groeien kost altijd geld." 

"De uitdaging voor elke groeiende onderneming is om het juiste evenwicht te vinden tussen schaalgrootte, financiële middelen en flexibiliteit.  Maar hoe doe je dat, nu passie en drive alleen, niet langer voor succes zorgen?" Meer info.
 

 • 17u30 - 19u00: Drie experts laten u kennis maken met verschillende aspecten van digitalisering. Inspirational talks door:
Saskia Van Uffelen
Digital Champion Belgium

Olivier Mangelschots 
Odum Digital - Digital Challenger  

Beau Janssens
ING – Expert cyber security

Saskia Van Uffelen

Olivier Mangelschots

Beay

Digitale disruptie – Hoe lang rekken we nog de oude modellen? 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de digitale sector, een ICT Women of the year award in 2011 en een nominatie voor Manager van het jaar in 2018, is het geen wonder dat Saskia Van Uffelen werd gekozen om als “Digital Champion” België te vertegenwoordigen bij de Europese Commissie. Als Digital Champion is zij dé pleitbezorger van de digitale economie.

In een tijd van digitale transformatie en disruptie is een bedrijf maar zo sterk als haar netwerk. 

Met deze inspirational talk, tracht Olivier Mangelschots ondernemers te inspireren over “ecosystem thinking”.
Ook maakt hij de brug naar handige tools om de financiële & administratieve processen binnen je bedrijf te automatiseren.

Hoe veilig is jouw organisatie?


Vanuit zijn achtergrond als information risk manager en policy schrijver geeft Beau Janssens inspiratie over hoe je cyber security een nuttig en constructief deel laat uitmaken van het DNA van je bedrijf.

 • tot 20u30: Netwerking & beurs met walking dinner

Meer informatie

Contacteer Carolien Jans via carolien.jans@voka.be of 014 56 30 30.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & Ondernemen&RobinVoka Community Event
 

 

 

Groeiland is een organisatie van Voka - KvK Mechelen-Kempen in samenwerking met &Robin. Met je inschrijving ga je akkoord dat jouw gegevens ook met &Robin gedeeld worden. We delen je gegevens niet met derde partijen. Indien je niet wenst dat jouw persoonsdata gedeeld worden met &Robin, gelieve dit te vermelden bij de opmerkingen bij jouw inschrijving. We houden hier dan persoonlijk rekening mee.

Adres

Wimec
Everdongenlaan 29
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

€ 50,-
Prijs is exclusief 21 % btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds je plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Logo Premed
Logo Randstad
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse