Skip to main content

Adverteren in Ondernemers in West-Vlaanderen

Magazine Ondernemers van Voka West-Vlaanderen‘Ondernemers’ is het magazine van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Het verschijnt om de twee weken en wordt verspreid onder alle leden en onder belangrijke stakeholders zoals partnerorganisaties, beleidsmakers,… Ondernemers brengt nieuws en reportages over bedrijven in West-Vlaanderen.

‘Ondernemers’ is een vertrouwde waarde in het West-Vlaamse bedrijfsleven: volgens de laatste Kaderledenstudie is het dankzij z’n hoge informatieve waarde het best gelezen medium bij West-Vlaamse bedrijfsleiders en kaderleden. 'Ondernemers' is gratis voor leden van Voka West-Vlaanderen. 
 
In iedere editie van het magazine 'Ondernemers' licht de redactie een bepaald thema of bepaalde sector uit. We laten bedrijven aan het woord die in dat segment actief zijn en laten hen met hun verhaal mede-ondernemers inspireren. Bij bepaalde edities van het magazine vindt u ook en bijlage terug, waarin specifiek ingezoomd wordt op een groter evenement, beurs,... denk maar aan de Voka Open Bedrijvendag of het Autosalon. 

Wilt u adverteren in Ondernemers?

Neem contact op met Sven Van Ryckeghem (0478 51 03 37).