Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Adverteer in magazine Ondernemers in West-Vlaanderen

Ondernemers: een sterke perstitel met een positief effect op je campagnes

Wie opgemerkt wil worden, moet campagnes slim aanpakken. Het inzetten van advertenties in kranten en magazines blijft daarbij een heel effectieve manier om je boodschap te versterken. Een slimme advertentie in een lokaal magazine, heel gericht op je doelgroep, kan heel wat tot stand brengen. Voka West-Vlaanderen kan je daarbij helpen. Wat wij te bieden hebben?

 • Voka West-Vlaanderen (en ons magazine 'Ondernemers') is een sterk merk en dat vertaalt zich in een hoog bereik en multiplicatoreffect, hoge tevredenheid, awareness, ...

 • Je bereikt een grote én specifieke doelgroep van ondernemers, kaderleden, werknemers, ... Dankzij het multiplicatoreffect bereik je zowel Voka-leden als niet-leden.

 • Je boodschap is zowel in de papieren als digitale versie van 'Ondernemers' aanwezig.

 • Je hebt de mogelijkheid om te adverteren op verschillende kanalen. Voka West-Vlaanderen biedt nog heel wat mogelijkheden van events tot mailings.

Ondernemers meest gelezen perstitel in West-Vlaanderen

Adverteren in ondernemers staat garant voor een sterke impact !

Wist je dat ...

 • 'Ondernemers' de perstitel is met het hoogste bereik bij West-Vlaamse ondernemingen (85%), gevolgd door ‘De Tijd’ en ‘Trends’.
   
 • het multiplicatoreffect zeer hoog ligt: meer dan 3/5 van de bedrijfsleiders en kaderleden deelt 'Ondernemers' met medewerkers en 1/4 deelt het ook met bezoekers.
   
 • 91% van de kaderleden en bedrijfsleiders tevreden is over 'Ondernemers' en 73% van hen het magazine zou aanraden.
   
 • 9 op 10 lezers de papieren versie leest: dit maakt de lezer meer betrokken, beter geconcentreerd en beter in staat om de geboden informatie te verwerken.
   
 • de positieve beoordeling van 'Ondernemers' ook geldt op het vlak van de foto’s, de kwaliteit van de artikels en de variatie in onderwerpen.
bron: onafhankelijk onderzoek van Profacts gebaseerd op een bevraging bij West-Vlaamse leden (2022)
magazine ipad

Ons magazine

‘Ondernemers’ is het magazine van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Het verschijnt om de twee weken en wordt verspreid onder alle leden en onder belangrijke stakeholders zoals partnerorganisaties, beleidsmakers, … Het magazine is gratis voor leden van Voka West-Vlaanderen.

'Ondernemers' brengt nieuws en reportages over bedrijven in West-Vlaanderen. In iedere editie van het magazine 'Ondernemers' licht de redactie een bepaald thema of bepaalde sector uit. We laten bedrijven aan het woord die in dat segment actief zijn en laten hen met hun verhaal mede-ondernemers inspireren. Bij bepaalde edities van het magazine vind je ook een bijlage terug, waarin specifiek ingezoomd wordt op een groter evenement, beurs, ... denk maar aan de Voka Open Bedrijvendag of het Autosalon.

Magazine aan het lezen

Meer halen uit je advertenties?

Laten we vrijblijvend samenzitten voor jouw advertenties!
Bel ons of stuur ons een mailtje en samen komen we tot mooie resultaten.

Contactpersoon

Sven Van Ryckeghem

Member Services/Publicaties