Skip to main content
  • Home
  • Cybersecurity voor KMO's
Banner event webinar cybersecurity
  • Online

Cybersecurity voor KMO's

Ook jouw bedrijf of organisatie is kwetsbaar voor cyberdreigingen. Samen met Deloitte Private organiseren wij een gratis webinar over het belang van cybersecurity.

Deloitte vlaio


Tijdens deze webinar krijg je een overzicht van de belangrijkste cyberbedreigingen en geven we praktisch advies om jouw bedrijf of organisatie beter te beschermen om cyberaanvallen te voorkomen. Aanvallers kiezen immers de weg van de minste weerstand.

Daarnaast brengt Eline Blanchaert, HR & sales director van Klingele Chocolade haar getuigenis. Zij waren zelf het slachtoffer van een ernstige cyberaanval.

Doelgroep 

KMO-zaakvoerders en management. Je hoeft geen voorkennis te hebben. 

Gastsprekers

Eline Blanchaert - Klingele Chocolade

Eline Blanchaert is HR & sales director van Klingele Chocolade uit Evergem. Een paar jaar geleden werden zij getroffen door een zware cyberaanval. Tijdens de webinar vertelt zij over hun ervaringen.

Eline Blanchaert

"We hadden steeds gedacht, dit overkomt ons niet. Toen het onverwachte gebeurde, lagen onze bedrijfsactiviteit en systemen meteen stil en waren onze 32 werknemers van de ene op de andere dag technisch werkloos. Sindsdien investeren we jaarlijks in onze gegevensbescherming en cyberveiligheid."

Peter Versmissen – Deloitte, Partner Cyber Security

Peter is als Partner binnen Deloitte verantwoordelijk voor de dienstverlening inzake IT beveiliging, waaronder ook cyber security.

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring als IT consultant in het opzetten van IT architecturen en de beveiliging. Daarbij adviseert hij zowel internationale groepen als KMO’s met hun uitdagingen inzake IT architectuur en de beveiliging ervan.

Peter Versmissen - Deloitte

Wil je verder praktisch aan de slag?

Doe dan mee aan ons digi-lab cybersecurity voor de IT-verantwoordelijke.

Tijdens 3 interactieve sessies krijg je processen en technieken aangereikt die je kan aanwenden om de cyberbeveiliging van je onderneming of organisatie te versterken.

 

Bekijk hier het activiteitenoverzicht per regio

 

digilab

 

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Proximus
VZW - FIT - exportbeurs
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad