Skip to main content
Jong Voka Oost-Vlaanderen

Jong Voka Oost-Vlaanderen

Onderdelen van Jong Voka Oost-Vlaanderen

Jong Voka

Jong Voka Oost-Vlaanderen

Voor jonge ondernemers is het niet altijd evident om een netwerk uit te bouwen dat hen ondersteunt bij de verdere uitbouw van hun business. Jong Voka Oost-Vlaanderen biedt hen toegang tot het professionele netwerk van Voka Oost-Vlaanderen. 

Jong Voka Oost-Vlaanderen wil een kwalitatief netwerk van jonge ondernemers en kaderleden uitbouwen, met ambitie en open geest een representatief klankbord vormen binnen Voka Oost-Vlaanderen en dit via informele netwerkactiviteiten en gerichte evenementen, om zo binnen de bestaande Voka-structuren een optimaal kader te creëren om succesvol te ondernemen.

Doel

Het is voor jonge ondernemers niet altijd eenvoudig om een eigen netwerk uit te bouwen. Jong Voka brengt hen op een laagdrempelige manier samen en biedt hen toegang tot het professionele netwerk van Voka OVL.

 

Lid worden

Jong Voka is er voor ondernemers, intrapreneurs, managers en vrije beroepen tot 40 jaar.

Het lidmaatschap van Jong Voka OVL zit vervat in het lidmaatschap van Voka OVL. Ben je dus al lid van Voka OVL en wil je jouw netwerk verder uitbreiden met gelijkgestemden? Contacteer dan Sophia met de vraag om jouw Jong Voka lidmaatschap te activeren.

Ben je nog geen lid van Voka OVL, plan dan een vrijblijvende afspraak in om de voordelen van het lidmaatschap te bespreken.

 

Bestuur

Het bestuur bestaat uit vier jonge ondernemers, die vol passie en overgave hun schouders onder deze community zetten, en twee Voka medewerkers.

 

 

 

 

 

 

Activiteiten najaar 2019

September

  • 4 september:            Breakfast Club
  • 13 september:          Afterwork Drink

Oktober

November

  • 6 november:             Breakfast Club
  • 18 november:           Finfinder

December