Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Duurzaam ondernemen Mechelen-Kempen

Gudrun neemt chocolade heel persoonlijk
Mechelen-Kempen
Nieuws

Gudrun neemt chocolade heel persoonlijk

In de chocolade-industrie is innoveren cruciaal om relevant te blijven. Bij de Gudrun Group uit Lier doen ze dat door volop in te zetten op personalisatie.

wicreations
Mechelen-Kempen
Nieuws

WICREATIONS bouwt spectaculaire effecten voor de groten der aarde

Als experts op het gebied van geautomatiseerde entertainmenttechniek is WICREATIONS uit Heist-op-den-berg een wereldspeler die werkt voor grote namen zoals The Rolling Stones, Rammstein, Ed Sheeran en Genesis. Maar ook DJ’s sets, theaters en zaalshows zowel internationaal als lokaal behoren tot de klanten. 

Boost
Mechelen-Kempen
Nieuws

Ontdek de meerwaarde van duurzaam ondernemen

Bij bedrijven is er een grote bewustwording rond duurzaam ondernemen. Steeds meer wordt de zorg voor onze planeet gelinkt aan de core business. Dat stellen we effectief vast bij de bedrijven die deelnemen aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Duurzaam ondernemen is efficiënt produceren.

Pendelfonds subsidieert duurzaam woon-werkverkeer
Mechelen-Kempen
Nieuws

Subsidies woon-werkverkeer met het Pendelfonds

Komen je medewerkers naar kantoor met een step, een plooifiets of een andere nieuwe vorm van woon-werkverkeer? Vraag dan zeker tijdig je dossiernummer aan bij het Pendelfonds van de Vlaamse overheid. Bedrijven die een duurzaam woon-werkverkeer stimuleren, komen in aanmerking voor een subsidie.

electricity
Mechelen-Kempen
Nieuws

3 stappen om energiefactuur bedrijven onder controle houden

In de Voka-paper van november 2020 gaf Voka drie suggesties aan de regering: operationaliseer de energienorm, reken de CRM-kost doordacht door en hervorm de financiering van het energiebeleid. We zijn dan ook verheugd dat de regering met deze aanbevelingen aan de slag is gegaan.