Skip to main content
netropolix
Nieuws

Netropolix pakt award en gaat nu vol voor Voka Prijs Ondernemen 2021

IT-bedrijf Netropolix in Geel mag zich klaarmaken voor de strijd om de Prijs Ondernemen 2021 van Voka Mechelen-Kempen. Ze zijn genomineerd voor de regio Kempen Zuid. "In het leven van een ondernemer zijn er niet veel momenten dat je zo'n prijs kan winnen.

visualartikel
Nieuws

Sopraco bij eerste bedrijven in Vlaanderen die op werkvloer vaccineren

Vleesverwerker Sopraco uit Geel is bij de eerste bedrijven in Vlaanderen die óp de werkvloer gaan vaccineren. Het bedrijf geeft in de week van 21 juni - op één vaste dag - 185 buitenlandse medewerkers - die daar zelf voor kiezen - de kans om zich te laten prikken. Een mobiele ploeg van het vaccinatiecentrum in Geel zal ter plaatse komen om de vaccinaties in het bedrijf uit te voeren. Sopraco zorgt hiermee voor een primeur. Voka Mechelen-Kempen ijvert al maanden om medewerkers in de bedrijven zelf te kunnen vaccineren.

Esmeralda Peleman
Nieuws

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Peleman Industries, uit Puurs-Sint-Amands, is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen.

Prijs Ondernemen 19
Nieuws

Wint jouw bedrijf de Prijs Ondernemen 2019?

Voor de Prijs Ondernemen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zetten we dit jaar het concept op z'n kop. We gaan 9 winnaars - in hun eigen bedrijf - compleet verrassen. De zaakvoerders weten van niets.

voorjaarshappening voka kempen zuid
Nieuws

Fotoverslag Voorjaarshappening LON Voka Kempen Zuid

Op 21 februari verzamelden iets meer dan 250 collega-ondernemers voor de Voorjaarshappening van Lokaal Ondernemersnetwerk Voka Kempen Zuid, één van de negen Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen.

Bedrijfsbezoek Hendrickx en Zonen
Nieuws

LON Zuid en Zuiderkempen bezoeken Hendrickx en Zonen

Op vrijdag 1 juni organiseerden Lokale Ondernemersnetwerken Kempen Zuid en Zuiderkempen, van Voka – KvK Mechelen-Kempen, een unieke rondleiding in de magazijnen van familiebedrijf Hendrickx en Zonen in Hulshout.

Nieuws

Netwerkevent bij FM Bouwmachines

FM Bouwmachines organiseert op 18 januari 2018 samen met Kempens Heftruck Bedrijf een netwerkevent voor mensen die werken met zware machines. Je kan dan de nieuwste machines van Yanmar en Hydromek bewonderen.

Arbor
Voka-Persbericht

Arbor wint LON-award Voka Kempen Zuid

Arbor uit Hulshout is door het bestuur van Voka Kempen Zuid verkozen tot winnaar van de LON-award Voka Kempen Zuid 2017. Voorzitter Hubert Klingels maakte de opvolger van Novatech bekend tijdens het nieuwjaarsdiner van het lokale ondernemersnetwerk.