Skip to main content
Esmeralda Peleman
Nieuws

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Peleman Industries, uit Puurs-Sint-Amands, is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen.

Prijs Ondernemen 19
Nieuws

Wint jouw bedrijf de Prijs Ondernemen 2019?

Voor de Prijs Ondernemen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zetten we dit jaar het concept op z'n kop. We gaan 9 winnaars - in hun eigen bedrijf - compleet verrassen. De zaakvoerders weten van niets.

dinerkempenoost
Nieuws

Voka Kempen Oost houdt gesmaakt nieuwjaarsdiner

Bijpraten en kennismaken met ondernemers uit de eigen streek bij een lekkere hap: naar goede gewoonte had het nieuwjaarsdiner van het lokale ondernemersnetwerk Voka Kempen Oost dat ook dit jaar weer in petto.

fja_oeyen
Nieuws

Voka Kempen Oost bezoekt Fja-Oeyen in Mol

Fja-Oeyen Mol maakt al zestig jaar handgemaakte donsdekens. Het familiebedrijf houdt vast aan kleinschalige, lokale productie. Het al vier generaties lang overleveren van ‘de stiel van het maken van donsdekens’ van vaders op zonen, heeft zelfs de officiële erkenning als Ambachtsman gekregen.

Sidec dingt mee naar Prijs Ondernemen 2017
Nieuws

Ook Sidec op RTV

Sidec uit Balen is als tweede bedrijf op de regionale televisiezender RTV als genomineerde voor de Prijs Ondernemen 2017 voorgesteld. Bekijk hier de reportage.

Nieuwjaarsreceptie Oost
Nieuws

Fotoverslag - Nieuwjaarsdiner Voka Kempen Oost

Meer dan 150 ondernemers uit de regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie verzamelden afgelopen vrijdag Ten Huize Foets in Mol voor het Nieuwjaarsdiner van Voka Kempen Oost. Bekijk hier het fotoverslag.

Sidec
Voka-Persbericht

LON-award Voka Kempen Oost voor Sidec

Sidec uit Balen is door het bestuur van Voka Kempen Oost verkozen tot winnaar van de LON-award Voka Kempen Oost 2017. Voorzitter Sam Daems maakte de opvolger van Segers Interieur bekend tijdens het nieuwjaarsdiner van het lokale ondernemersnetwerk.