Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Lokaal Mechelen-Kempen

Bellapierre
Mechelen-Kempen
Nieuws

Make-Up Groothandel groeit en bloeit

Acht jaar geleden koos Winny Van Dijck resoluut voor een nieuwe carrière. Ze ging van start als exclusieve verdeler voor de Benelux van het nieuwe minerale make-up merk Bellapierre Cosmetics.

“Ik verdiende als vrouw mijn plaats in een echte mannenwereld”
Mechelen-Kempen
Nieuws

Christine Jamar verovert de wereld met Arabische volbloeden

Dat je van een ezel geen koerspaard kan maken, dat weten we allemaal. Maar wanneer je wil weten hoe je succesvol Arabische volbloedpaarden kweekt, leg je best je oor te luister bij Christine Jamar. In haar stoeterij Jadem Arabians in Balen kweekt en traint ze deze prachtige dieren al sinds 1978.

atelier keupens
Mechelen-Kempen
Nieuws

“Met je eigen handen unieke dingen maken is het mooiste wat er is”

In een compact atelier gelegen in zijn achtertuin geeft Toon Keuppens samen met zijn vrouw Lieske waardevolle meubels en old timers een tweede leven. Met veel geduld en vooral heel veel vakmanschap herstelt en bekleedt hij meubels of het interieur van een wagen.

DirkMarisPO
Mechelen-Kempen
Nieuws

Dirk Maris strijdt mee voor Voka Prijs Ondernemen 2021

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris uit Arendonk is in de running voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. Dat meldt Voka Mechelen-Kempen. In totaal mikken negen bedrijven op de grote ondernemersprijs. Op 30 september kennen we de winnaar. "Dit raakt ons enorm", klinkt het bij het familiebedrijf.

Esmeralda Peleman
Mechelen-Kempen
Nieuws

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Peleman Industries (Puurs-Sint-Amands), is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen.