Skip to main content
groep Van Roey wint Prijs Ondernemen 2021
Nieuws

Bouwbedrijf groep Van Roey wint Voka Prijs Ondernemen 2021

Groep Van Roey, het bouwbedrijf uit Rijkevorsel, is door een expertenjury gekozen tot winnaar van de Voka Prijs Ondernemen 2021. De prijs is een erkenning van Voka - Mechelen-Kempen. CFO Nancy Vervoort kreeg de prijs uit handen van Annelies Verlinden, minister van Binnenlandse Zaken.

VanRoey
Nieuws

Wie pakt laatste nominatie voor Voka Prijs Ondernemen 2021?

Vandaag heeft Voka Mechelen-Kempen de negende en laatste kanshebber bekendgemaakt voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. De laatste nominatie gaat naar bouwbedrijf groep Van Roey uit Rijkevorsel. Van het bestuur van Voka Lokaal Kempen Noord krijgen ze de award voor hun regio. Ze maken hierdoor ook kans op de Voka Prijs Ondernemen. Op 30 september kennen we de winnaar.

Esmeralda Peleman
Nieuws

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Peleman Industries, uit Puurs-Sint-Amands, is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen.

Prijs Ondernemen 19
Nieuws

Wint jouw bedrijf de Prijs Ondernemen 2019?

Voor de Prijs Ondernemen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zetten we dit jaar het concept op z'n kop. We gaan 9 winnaars - in hun eigen bedrijf - compleet verrassen. De zaakvoerders weten van niets.

werfinfo
Nieuws

Dag omrijden voor werken op Vrijheid in Hoogstraten

De Vrijheid in Hoogstraten zal komende dinsdag 27 februari de ganse dag onderbroken worden ter hoogte van de Sint Catharinakerk. De straat wordt afgesloten omdat de klokken van de kerk worden verwijderd in het kader van de restauratiewerken.

Voka Kempen Noord bezoekt Verkooijen
Nieuws

Voka Kempen Noord bezoekt Verkooijen

Voka Kempen Noord bracht op dinsdag 24 oktober een bezoek aan Verkooijen uit Hoogstraten. De LON award winnaar 2017 van Voka Kempen Noord ontwikkelde zich in 40 jaar tijd tot een bedrijf met heel wat expertise en kennis op het gebied van warehousing, transport en logistiek.

Zomerevent Voka Kempen Noord
Nieuws

Zomerevent Voka Kempen Noord

In de prachtige nieuwbouw van Groep Van Roey in Rijkevorsel verwelkomde het bestuur van Voka Kempen Noord collega-ondernemers en burgemeesters van de regio voor een (na)zomerse netwerkreceptie. Bekijk hier het fotoverslag.

Verkooijen
Voka-Persbericht

Verkooijen winnaar LON-award Voka Kempen Noord

Logistiek dienstverlener Verkooijen uit Hoogstraten is de winnaar van de LON-award Voka Kempen Noord en dingt zo ook mee naar de Prijs Ondernemen 2017. Het bestuur van het lokale ondernemersnetwerk van Voka – KvK Kempen zakte speciaal af naar het bedrijf om het nieuws bekend te maken.