Skip to main content

Activiteiten

Urgente financiële reflexen in coronatijden
Online

Urgente financiële reflexen in coronatijden

In deze moeilijke coronatijden is cash nog belangrijker dan vroeger: je inkomsten dalen of vallen zelfs grotendeels weg terwijl je vaste kosten zoals huur, elektriciteit of kredietaflossingen blijven doorlopen. Hoe schat je in of je cashreserve zal volstaan? Wat als dat niet zo is? Hoe en bij wie vind je eventueel bijkomende middelen, en waar moet je vooral op letten?

Bryo StandUp: Summer Bootcamp 2020
Project

Bryo StandUp: Summer Bootcamp 2020

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke ideeën nu de beste zijn.

bryo summer bootcamp
Project

Bryo StandUp Summer Bootcamp

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn. Of omdat je idee nog niet concreet genoeg is. Of omdat je een tof idee hebt, maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is. 

bryo
Project

Bryo StartUp Mechelen-Kempen

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen. Je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan.

bfc
Netwerking

Breakfastclub Aalst - September

Op 23 september organiseert Jong Voka de Breakfast Club voor en door jonge ondernemers in Aalst. Vijf starters komen hun verhaal pitchen en staan te popelen om jouw feedback te krijgen.

bryo
Project

Bryo Startup (Tech)

Als founder van je tech startup ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvol bedrijf. In een sector die zo snel evolueert is het cruciaal om de juiste keuzes te maken, de nodige kansen te grijpen en de voornaamste valkuilen te vermijden. Je wilt dus steeds je commerciële vaardigheden verscherpen, een sterk zakelijk netwerk uitbouwen en klankbord creëren voor je groeistrategie. Enter Bryo…

Bryo StandUp Mechelen-Kempen Najaar 2020
Project

Bryo StandUp Mechelen-Kempen Najaar 2020

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn. Of omdat je idee nog niet concreet genoeg is. Of omdat je een idee hebt maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is.