Skip to main content

Activiteiten

Infosessie Bryo (virtueel)
  • Online
Opleiding

Infosessie Bryo (virtueel)

Ben jij al bekend met Bryo, dé starters-community van Voka? In dit starterstraject focussen we op Bright and Young talent met een gezonde goesting om te ondernemen!

Bryo
  • Online
Infosessie

Bryo Inspiratiesessie: Ontdek wat Bryo voor jou kan doen.

72% van de producten en diensten die op de markt komen, falen. Why? Kom er meer over te weten tijdens de inspiratiesessie en wat we bij Bryo kunnen doen om ervoor te zorgen dat je succesvol wordt en blijft. Is het bij het uitwerken van een idee, of de verdere groei en opschaling van je onderneming, er liggen steeds heel wat uitdagingen op je pad. Bryo is het juiste traject om je te laten begeleiden en je te omringen met gelijkgestemden.  Op 20 januari organiseren we een inspiratiesessie over “why do startups fail” en de Bryo-werking. We laten je kennismaken met de verschillende trajecten (op basis van je groeifase). 

Infosessie Bryo
  • Online
Infosessie

Infosessie Bryo

Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject.

Management Essentials
Opleiding

Management Essentials

Bouw in zes modules de nodige kennis op over verschillende managementdomeinen, strategie en leiderschap. Zo bereiden we je voor op een leidinggevende carrière, samen met een groep van peers met passie voor intrapreneurship. Op die manier leer je niet enkel van experts, maar ook van elkaar.

Bryo StandUp Mechelen-Kempen Voorjaar 2021
Project

Bryo StandUp Mechelen-Kempen Voorjaar 2021

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn. Of omdat je idee nog niet concreet genoeg is. Of omdat je een idee hebt maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is.

Bryo StandUp Vlaams-Brabant Voorjaar 2021
  • On- en offline
Project

Bryo StandUp Vlaams-Brabant Voorjaar 2021

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn.

bryo standup
Activiteit

Opstart Bryo StandUp Oost-Vlaanderen - maart 2021

Je bent een toekomstig ondernemer of groeistarter, vol ideeën maar zonder uitgekiend businessplan. In het voorjaar 2021 start een nieuwe Bryo StandUp groep op. Wil jij er ook bij zijn?

bryo startup
Project

Bryo StartUp Mechelen-Kempen: Kick-off Maart 2021

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen. Je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan.