Skip to main content

Activiteiten

Infosessie

Digitale Bryo Infosessie - November 2020

Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject. 

Global Pitch @ Bringme (Online)
  • Online
Opleiding

Global Pitch @ Bringme (Online)

Deze activiteit werd verplaatst van dinsdag 20 oktober naar dinsdag 8 december en zal online plaatsvinden. Meer dan 1.000 klanten in 4 verschillende landen kunnen overtuigen: de internationale tech

Van Dievel
  • Online
Infosessie

Bedrijfsbezoek Van Dievel

Van Dievel is een transportfirma uit het Mechelse die reeds langer inzet op duurzaam ondernemerschap met aandacht voor People, Planet en Profit. Werknemers zijn voor Van Dievel van kapitaal belang : ze bepalen de waarde van het bedrijf en daarom investeren ze ook sterk in hun mensen.

Infosessie Bryo (virtueel)
  • Online
Opleiding

Infosessie Bryo (virtueel)

Ben jij al bekend met Bryo, dé starters-community van Voka? In dit starterstraject focussen we op Bright and Young talent met een gezonde goesting om te ondernemen!

bryo startup
Project

Bryo StartUp december 2020 - juni 2021

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen. Je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan.