Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Bryo

Bryo StartUp Limburg
Limburg
Traject

Bryo StartUp: Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Heb je een omzet van 0-300k euro? Hoe moet je alles opvolgen? Hoe breng je structuur aan? ... Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

Locatie

Hasselt

Prijs

€ 500,00 (excl. btw, overnachting niet inbegrepen)

Als Bryo geniet je van alle voordelen van het Voka lidmaatschap

Bryo ScaleUp Limburg
Limburg
Traject

Bryo ScaleUp & ScaleUp Advanced

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien. Laat je ondersteunen door Bryo, de starterscommunity waarbij opleiding, individuele begeleiding en een sterk netwerk centraal staan.

Locatie

Hasselt

Prijs

1.000 euro excl. btw 

Als Bryo geniet je van de voordelen die het VOKA lidmaatschap te bieden heeft.

Bryo StandUp West-Vlaanderen 2024
West-Vlaanderen
Traject

Bryo StandUp West-Vlaanderen 2024

Ben je een toekomstig ondernemer, maar zonder uitgewerkt businessplan? Met het prestartersstraject Bryo StandUp helpen we je bij het concretiseren en uitwerken van jouw ondernemersdroom. We zijn jouw gids bij de opstart van een (nieuw) businessplan.

Prijs

250 euro (excl. btw)

Bryo StandUp Vlaams-Brabant - 2024
Vlaams-Brabant
Traject

Bryo StandUp

Heb jij ‘goesting’ om te ondernemen maar ben je nog niet concreet opgestart en heb je nog geen ondernemingsplan uitgewerkt? Dan ben je bij Bryo StandUp, het Voka-traject voor prestarters, aan het juiste adres!

Locatie

Leuven

Prijs

Voka-leden en niet-leden: € 250 (excl. btw)

Jumpstarters: gratis

Bryo StartUp
Antwerpen-Waasland
Opleiding

Schaal jouw fashionlabel met Bryo!

Ben je een mode-ondernemer die vooruit denkt? Iemand die uitdagingen omarmt en groei wil creëren voor jouw brand? Welkom bij Bryo Fashion, het groeitrajecbt voor modelabels die willen groeien dankzij elkaar en ervaren experts in een vertrouwde omgeving.

Prijs

€1000 excl. btw

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Bryo StartUp (Vlaams-Brabant)
Vlaams-Brabant
Traject

Bryo StartUp

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle, eigen zaak. Dankzij Bryo StartUp krijg je een frisse kijk op je groeistrategie.

Locatie

Leuven

Prijs

€ 500 per jaar (excl. btw)

Bryo StartUp beeld
Oost-Vlaanderen
Traject

Bryo StartUp Oost-Vlaanderen najaar 2024

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle, eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen, maar weet niet waar te beginnen. Je wilt je netwerk uitbouwen, maar vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Voor al deze zaken ben je bij Bryo StartUp aan het juiste adres! In het Voka Bryo StartUp traject wissel je gedurende één jaar ervaringen uit met andere start-up founders, ondersteund door ervaren experts.

Locatie

Gent

Prijs

De deelnameprijs bedraagt € 500 excl. BTW.
Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van VLAIO.

VLAIO - Voka

 

Bryo StandUp Student Bootcamp
Vlaams-Brabant
Traject

Bryo StandUp Student Bootcamp

📣 Student met goesting om te ondernemen? Heb je wel business ideeën, maar nog geen concreet plan om te starten? Geen paniek! Tijdens dit bootcamp gaan in 1 week aan de slag om jouw idee te verkennen, verfijnen en vorm te geven.

Locatie

Leuven

Prijs

Gratis voor studenten

Voka Bryo ScaleUp traject begeleiding voor scale-ups Gent Oost-Vlaanderen experten lerend netwerk coaching
Oost-Vlaanderen
Traject

Bryo ScaleUp Oost-Vlaanderen najaar 2024

Ben je een zaakvoerder van een innovatieve start-up? Beschik je als founder over een businessmodel dat zichzelf bewezen heeft en bovendien schaalbaar is? Doe je jouw bedrijf graag exponentieel doorgroeien tot een scale-up? Met het Voka Bryo ScaleUp traject pak je de groeiuitdagingen van jouw onderneming aan, samen met andere ondernemers en experten in ieder bedrijfsdomein. Je komt terecht in een community van gelijkgestemden en evolueert zo van start-up richting een professionele scale-up.

Locatie

Gent

Prijs

1.000 euro