Skip to main content
Inspiratiesessie (Limburg): Ondernemen als starter - Bryo
Project

Inspiratiesessie - Ondernemen als starter

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Maar je voelt duidelijk dat je professionele en bevattelijke coaching nodig hebt. Zodat je wegwijs kan geraken in alle aspecten rond het starten en leiden van een eigen onderneming. Gaande van rechten en plichten, tot het opstellen van een businessplan en het realistisch inschatten van mogelijkheden en opportuniteiten.

Bryo
Activiteit

Start je eigen zaak met Voka Bryo StandUp

Dromen zijn er om te realiseren. Tijd voor die onderneming van jou! Of je nu al op een idee broedt,  of helemaal niet. Bij Bryo StandUp starten we bij jouw passie! Waar krijg je energie van?

Online Marketing Voor Starters
Infosessie

Masterclass Online Marketing voor Starters

Als startende ondernemer is het belangrijk om online aanwezig te zijn waar jouw klant rondhangt. De interactie met (potentiële) klanten zorgt voor meer betrokkenheid en meer sales. Maar wie is jouw doelgroep en hoe bereik je ze via de online kanalen?

Teaser image bryo startup
Activiteit

Bryo StartUp 2022 Oost-Vlaanderen

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle, eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen maar weet niet waar te beginnen. Je wilt je netwerk uitbouwen maar vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten.

Startersavond – Ontmoet, deel & leer
Project

Startersavond – ontmoet, deel & leer

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Maar je hebt geen klankbord, geen gelijkgestemden om van gedachten te wisselen. En die behoefte heb je als starter duidelijk wel. Dan is de Startersavond van Voka – Kamer van Koophandel Limburg het eerste waar je tijd voor moet maken.