Skip to main content
  • Bereikbaarheid kantoren

Bereikbaarheid kantoren

Kantoor Antwerpen

Bereikbaarheid kantoor Antwerpen

Kantoor Voka Antwerpen Beide zetels van onze Kamer liggen in het centrum van de stad en kan u bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Tram 10 en 11: halte Sint-Jacob
Tram 3, 5, 9 en 15: halte Meir
Tram 7: halte Keizerstraat
Voor de vertrek- en aankomsttijden bekijkt u best de routeplanner van De Lijn.
Vanaf het treinstation Antwerpen Centraal kan u de metro nemen tot halte Meir. U kan er ook een Vélo nemen. Het is 5 minuten fietsen tot aan het Vélo-stations Meirbrug of Keizerstraat. Beide liggen op 200 m van ons kantoor. Te voet bent u er op een kwartier.

Uw auto parkeren

Het kantoor Antwerpen beschikt niet over een eigen parking. Wij verwijzen u graag naar de Interparking Meir, Eiermarkt 33/35, op 10 minuten wandelen van de Markgravestraat. Wij kunnen u hiervoor een korting aanbieden. Voor validatie van het parkeerticket kan u terecht aan het onthaal.

Opgepast:
De stad Antwerpen voert vanaf 1 februari 2017 een lage-emissiezone in om de luchtkwaliteit te verbeteren. Voertuigen die veel roet en fijnstof uitstoten mogen vanaf dan de zone niet meer in rijden of worden beboet. Check of uw wagen het stadscentrum in mag voor u vertrekt

Wegenwerken

In en om Antwerpen zijn heel wat wegenwerken aan de gang. Informeer u voor u met de wagen komt. Meer info op www.antwerpen-waaslandmobiel.be

Kantoor Waasland

Bereikbaarheid kantoor Waasland

Kantoor Voka Waasland

Beide zetels van onze Kamer liggen in het centrum van de stad en kan u bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Ons kantoor in Sint-Niklaas ligt op een boogscheut van het station Sint-Niklaas op nauwelijks 300 meter. Het station is tevens een knooppunt van diverse busverbindingen van De Lijn.

Uw auto parkeren

Parkeren aan onze kantoren in Sint-Niklaas is gemakkelijk. We beschikken over een eigen parking. De inrit bevindt zich ter hoogte van ons gebouw zelf aan de Kleine Laan 28. U kunt hier vrij inrijden net voorbij het gebouw. Afrijden doet u via de Broodstraat.

Wegenwerken

Informeer u voor u met de wagen komt. Meer info op www.antwerpen-waaslandmobiel.be

Contactpersoon

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans