Skip to main content
Map
  • Bereikbaarheid kantoren

Bereikbaarheid kantoren

Kantoor Antwerpen

Bereikbaarheid kantoor Antwerpen

Kantoor Voka Antwerpen Openbaar vervoer

Tram 10 en 11: halte Sint-Jacob
Tram 3, 5, 9 en 15: halte Meir
Tram 7: halte Keizerstraat
Voor de vertrek- en aankomsttijden bekijk je best de routeplanner van De Lijn.

Vanaf het treinstation Antwerpen Centraal kan je de metro nemen tot halte Meir. Je kan er ook een Vélo nemen. Het is 5 minuten fietsen tot aan het Vélo-stations Meirbrug of Keizerstraat. Beide liggen op 200 m van ons kantoor. Te voet ben je er op een kwartier.

Jouw auto parkeren

Het kantoor Antwerpen beschikt niet over een eigen parking. Wij verwijzen je graag naar de Interparking Meir, Eiermarkt 33/35, op 10 minuten wandelen van de Markgravestraat. Je kan hiervoor korting bekomen aan het onthaal bij validatie van jouw parkingticket.

Opgepast:
De stad Antwerpen voert vanaf 1 februari 2017 een lage-emissiezone in om de luchtkwaliteit te verbeteren. Voertuigen die veel roet en fijnstof uitstoten mogen vanaf dan de zone niet meer in rijden of worden beboet. Check of uw wagen het stadscentrum in mag voor je vertrekt

Wegenwerken

In en om Antwerpen zijn heel wat wegenwerken aan de gang. Informeer je voor je met de wagen komt. Meer info op www.antwerpen-waaslandmobiel.be

Kantoor Waasland

Bereikbaarheid kantoor Waasland

Kantoor Voka Waasland

Openbaar vervoer

Ons kantoor in Sint-Niklaas ligt op een boogscheut van het station Sint-Niklaas op nauwelijks 300 meter. Het station is tevens een knooppunt van diverse busverbindingen van De Lijn.

Je auto parkeren

Parkeren aan onze kantoren in Sint-Niklaas is gemakkelijk. We beschikken over een eigen parking. De inrit bevindt zich ter hoogte van de Kleine Laan 32, net voor Hotel des Flandres. Je kan hier vrij inrijden. Afrijden doe je via de Broodstraat.

Wegenwerken

Informeer je voor je met de wagen komt. Meer info op www.antwerpen-waaslandmobiel.be

Contactpersoon

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager