Skip to main content
  • Home
  • Bereikbaarheid kantoren

Bereikbaarheid kantoren

Bereikbaarheid kantoor Antwerpen

Beide zetels van onze Kamer liggen in het centrum van de stad en kan u bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

OPGELET:  De Leien zijn onderbroken. U blijft met de auto best zo lang mogelijk op de Ring en of de Singel. Klik hier om na te gaan hoe u ons met de wagen kan bereiken. Met het openbaar vervoer en fiets zijn we vlot bereikbaar.

Uw auto parkeren

Het kantoor Antwerpen beschikt niet over een eigen parking. Wij verwijzen u graag naar de Interparking Meir, Eiermarkt 33/35, op 10 minuten wandelen van de Markgravestraat. Wij kunnen u hiervoor een korting aanbieden. Voor validatie van het parkeerticket kan u terecht aan het onthaal.

Opgepast: 

  • De stad Antwerpen voert vanaf 1 februari 2017 een lage-emissiezone in om de luchtkwaliteit te verbeteren. Voertuigen die veel roet en fijnstof uitstoten mogen vanaf dan de zone niet meer in rijden of worden beboet. Check of uw wagen het stadscentrum in mag voor u vertrekt

Openbaar vervoer

Tram 10 en 11: halte Sint-Jacob
Tram 3, 5, 9 en 15: halte Meir
Tram 7: halte Keizerstraat
Voor de vertrek- en aankomsttijden bekijkt u best de routeplanner van De Lijn.

Bereikbaarheid Kantoor Waasland

Beide zetels van onze Kamer liggen in het centrum van de stad en kan u bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Uw auto parkeren

Parkeren aan onze kantoren in Sint-Niklaas is gemakkelijk. We beschikken over een eigen parking. De inrit bevindt zich ter hoogte van ons gebouw zelf aan de Kleine Laan 28. U kunt hier vrij in en uit rijden.

Goed om te weten:

Op 3 september zijn de werkzaamheden aan de R42 in Sint-Niklaas afgerond. De verbinding 'Driekoningen' tussen de R42 (Singel), de Hofstraat en de Kleine Laan is na bijna twee jaar werken terug opengesteld. Het is het eerste knooppunt in Vlaanderen dat is uitgerust met de combinatie van twee rotondes met verkeerslichten op de 4 takken en een centrale oversteekplaats voor fietsers en voetgangers. Daardoor wordt het kantoor van onze Kamer in het Waasland terug vlot bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Steeds welkom!

Openbaar vervoer

Ons kantoor in Sint-Niklaas ligt op een boogscheut van het station Sint-Niklaas op nauwelijks 300 meter

Contactpersoon

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans