Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Infoesessie Bryo Succesvol ondernemen als starter
Netwerking

Succesvol Ondernemen als Starter

Welkom bij Bryo, de bestemming voor startende ondernemers die succesvol willen lanceren, groeien of zich willen omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers! Of je nu op een idee broedt, je

Rentree2021
Netwerking

De Rentrée XL 'Samen ondernemen, samen groeien'

Begin september nemen we een nieuwe start. En wat voor één! Met ‘De Rentrée XL’ organiseert Voka deze keer een extra grote editie van wat jaar na jaar dé aftrap van het nieuwe politiek-economische werkjaar is. Want er lonkt een nieuw tijdperk, vol kansen, vol mogelijkheden, vol ontmoetingen.

Welt workshop
Project

Wendbare organisatiestructuren

Of je HR-verantwoordelijke bent in een enorme multinational, of manusje-van-alles bij een klein familiebedrijf, de structuur van je organisatie heeft impact op je bedrijfsprocessen.

Welt workshop
Project

Beheers je bias

“Als je een brein hebt, heb je een bias”, gaat het gezegde. Onbewuste vooringenomenheden vinden hun weg in onze dagelijkse bezigheden en sluipen dus ook in je hr-en bedrijfsprocessen. 

leren van en met elkaar
  • On- en offline
Project

Plato HR - lerend netwerk

Plato HR is een vormings-, begeleidings- en netwerkproject voor kmo-bedrijfsleiders en hr-managers die hun personeelsbeleid verder willen professionaliseren.

Congres Voka Health Community
Netwerking

Congres Voka Health Community

Op dinsdag 28 september ben je van harte welkom op het Voka Health Community congres: WAT? Working Apart Together! Samen over werk, welzijn en werkgeluk in het nieuwe normaal

Plato Algemeen Management
  • On- en offline
Project

Plato Algemeen Management

Het klankbord bij uitstek voor elke ondernemer! Leren van en met elkaar in een sfeer van vertrouwen en geruggesteund door een ervaren peterteam: dat maken we waar in dit boeiend tweejarig traject.

duurzaam ondernemen
Netwerking

Voka - Dag Duurzaam Ondernemen 2021

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans