Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Welt Webinar
Infosessie - Afgelopen - Online

Welt-webinar: Eerste hulp bij langdurig afwezigen

Helaas krijgen we allemaal te maken met collega's die voor langere tijd uitvallen om verschillende redenen. Contact houden met de afwezige collega's en hun terugkeer naar de werkvloer vergemakkelijken, brengt vragen met zich mee.

HR
Opleiding - Afgelopen

Lerend Netwerk Human Resources Mechelen

Personeelsverantwoordelijken/HR managers uit diverse bedrijven en sectoren ontmoeten elkaar een 5-tal keer per jaar om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Wakker Waasland
Netwerking - Online

Wakker Waasland gaat digitaal

Tijdens Wakker Waasland brengen we Wase ondernemers samen voor een inspirerend netwerkmoment. Normaal gezien treffen we elkaar fysiek maar deze keer gooien we het over de digitale boeg.

BTW Class: Opzetten van een webshop en btw bij e-commerce
Opleiding - On- en offline

BTW Class: Opzetten van een webshop en btw bij e-commerce

In dit seminarie behandelen we de wijzigingen die ingegaan zijn op 1 juli 2021 en geven we jullie graag een overzicht van de btw-formaliteiten die vervuld dienen te worden, alsook met welke wettelijke vereisten je moet rekening houden bij de opzet van een webshop.

Webinar: Belang van dienstenexport
Infosessie - Online

Ontdek het groeiende belang van dienstenexport

De handel in diensten groeide de voorbije 10 jaar 60% sneller dan de handel in goederen. Ook de Vlaamse dienstenexport is fors gestegen, maar er zijn tekenen dat we niet het volle potentieel benutten. Ontdek tijdens deze gratis webinar waar het potentieel ligt op vlak van dienstenexport. 

Impactvol mentorschap? Zo pak je het aan!
Project - Online

Impactvol mentorschap? Zo pak je het aan!

Via peters, meters, mentoren en leidinggevenden worden mensen op de juiste manier benaderd. Of dat in een ideale wereld toch zo moeten. Dat werken met mensen niet makkelijk is, dat weten we allemaal. Maar het is toch zo boeiend en er zijn een aantal concrete en handige tips & tricks om ervoor te zorgen dat je in een zo kort mogelijke tijdspanne de juiste impact kan creëren bij mensen. 

Excel opleiding
Opleiding - Online

Excel functies voor gevorderden

Deze opleiding heeft tot doel om je een dieper inzicht te geven in de meest courante functies waardoor je op een efficiënte manier het administratieve kantoorwerk kunt verlichten. Er gaat dus geen tijd verloren aan de echte basisbewerkingen.

Inspiratiesessie: Vind jouw weg in het financieringslandschap
Project - Volzet

Inspiratiesessie: Vind jouw weg in het financieringslandschap

Als ondernemer heb je geld nodig om je ideeën uit te werken en groei te realiseren. Extern kapitaal kan hiervoor een oplossing bieden. Hoe zet je de eerste stappen in deze voor jou onbekende wereld van financiering? Michel Fryns (Fryns Distillery) doet zijn keuze voor externe financiering uit de doeken. Dominique Roux (LRM), Ivo Marechal (Down2Earth) en Jan Maurissen (Van Havermaet) helpen je door de bomen het bos te zien. Maak daarnaast kennis met Investor Readiness, jouw gids in de zoektocht naar extern kapitaal.

Netwerking

NewYear@Voka

Naar goede gewoonte heft Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen graag samen met jou het glas op een nieuw jaar. Ook dit jaar is dat niet anders.

Bryo infosessie
Infosessie - Online

Infosessie Bryo Vlaams-Brabant

Ben jij al bekend met Bryo, de starterscommunity van Voka? In dit starterstraject focussen we op Bright and Young talent met een gezonde goesting om te ondernemen! Heb je een origineel ondernemersidee? Sta je bij de uitbouw van je onderneming nog voor heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Luidt het antwoord op een van deze vragen 'ja', dan is Bryo het uitgelezen traject voor jou!

Duurzaam ondernemen - Kameracademie
Opleiding - On- en offline

Milieuactualiteiten 2022: volledige reeks

In de periode van januari tot en met december 2022 staan er opnieuw 11 gebalde infosessies op het programma, waarbij er telkens één milieuthema centraal staat. Degenen die inschrijven voor de volledige reeks voldoen dus aan de 32u verplichte bijscholing voor milieucoördinatoren.

ING
SD  Worx