Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Tweedaagse seminarie rond makro-economische onzekerheden
Opleiding - Afgelopen

Hoe handhaaf ik mijn bedrijf in tijden van macro-economische onzekerheid?

De nasleep van de coronapandemie, de oorlog en de sancties die tegen Rusland werden afgekondigd laten nu reeds sporen na op onze ondernemingen. De oorlog weegt zwaar op het vertrouwen van ondernemers en consumenten en het is onduidelijk hoe lang deze situatie nog zal duren.

Mercurio Go International Vlaams-Brabant
Project

Mercurio Go International

Strategisch nadenken over jouw internationale expansie is een must. Of je nu al reeds verschillende jaren internationaal actief bent of nog maar net een eerste order uit een buurland gekregen hebt, het is ten alle tijden belangrijk om een gedetailleerd exportplan uit te werken.

Zet jouw internationale prijszetting on point!
Opleiding

Zet jouw internationale prijszetting on point!

Wil je graag meer omzet? Of wil je je winst boosten? Moet je daarvoor je prijs verhogen of net verlagen? Als ondernemer kom je uit bij het klassieke vraagstuk: wat is nu mijn 'juiste prijs' op de thuismarkt en op internationale markten? Je komt dit en zoveel meer te weten tijdens een gratis infosessie en/of vier interactieve en leerrijke sessies.

Go International
Opleiding

Mercurio: Go International II

Strategisch nadenken over jouw internationale expansie is een must. Of je nu al reeds verschillende jaren internationaal actief bent of nog maar net een eerste order uit een buurland gekregen hebt, het is ten alle tijden belangrijk om een gedetailleerd exportplan uit te werken.

Mercurio: Go International  internationaal ondernemen voka limburg mercurio
Project

Mercurio: Go International

Strategisch nadenken over jouw internationale expansie is een must. Of je nu al reeds verschillende jaren internationaal actief bent of nog maar net een eerste order uit een buurland gekregen hebt, het is ten alle tijden belangrijk om een gedetailleerd exportplan uit te werken. Zeker in uitdagende tijden zal een strategisch plan jou meer slaagkans bieden over de grenzen heen. Door middel van interactieve sessies met gelijkgestemden en onder leiding van experten werken we samen met jou een internationale strategie uit.

Op netwerkmissie naar Zweden met Voka B2B
Infosessie - Online

Webinar - Voka B2B en netwerkmissie Zweden (Stockholm & Göteborg)

In samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant organiseren we een B2B en netwerkmissie naar Zweden. Dankzij deze reis kan je één van de meest stabiele economieën van Europa ontdekken en potentiële business partners ontmoeten. Om alles uit deze zesdaagse te halen, bereiden we de deelnemers grondig voor. hoe we dat aanpakken en meer praktische details over deze netwerkmissie vertellen we je in dit gratis webinar.

Uitreiking VCDO
Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Na een jaar vol inspanningen in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, ontvangen de deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen op 30 juni hun langverwachte charter.

Wandeling door het Nationaal park midden Limburg
Netwerking

Zomerdrink met wandeling en ademcoaching

Samen met ademcoach Dolf Vonk van De Ademloos, organiseren we een zomerdrink met een wandeling door de Genkse heuvels van het Thor Park. Met dit evenement willen we al onze leden van de verschillende Welt-trajecten van dit jaar met elkaar in contact brengen om ervaringen uit te wisselen.  

Algemene Statutaire Ledenvergadering
Activiteit

Algemene Statutaire Ledenvergadering

Op 30 juni 2022 om 20.00 uur heeft de Algemene Statutaire Ledenvergadering plaats van Voka - Kamer van Koophandel Limburg vzw. De voorzitter van Voka – KvK Limburg, Karin Van De Velde, nodigt de leden uit hierop aanwezig te zijn.

De zomer inzetten met Jong Voka
Netwerking

Padel & Parlé - Jong Voka

Padel is de laatste tijd niet meer weg te slaan uit onze omgeving. Die populariteit zorgt ervoor dat het één van de snelst groeiende sporten ter wereld aan het worden is. Op 30 juni kan je samen met andere ondernemers het veld op gaan voor een vriendelijke wedstrijd.

VCDO
Project

Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2022

Bedrijven zijn de trekkers van de duurzame evolutie in een sterke economie. Maak jouw duurzame ambities concreet, giet ze in een actieplan en behaal het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Site Libert Paints Gent
Netwerking

Voka Visit - Libert Paints in de Gentse haven

Op 5 juli kleuren wij jouw dag, want dan zijn we te gast bij Libert Paints. CEO Stijn Degraer schildert een beeld van de historiek, missie en visie van het bedrijf en neemt ons mee op sleeptouw doorheen het gebouw van Libert Paints in de haven van Gent.

Voka Fietst
Netwerking

Voka Fietst op 6 juli

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, trekt er opnieuw op uit. Dit maal strekken we de benen in Duffel.

Persoonlijke skills kameracademie
Opleiding

Inspiratiesessie: Organisatiecultuur is er altijd en overal

In elke organisatie vormen mensen cultuur en vormt cultuur mensen. Maar waar zit organisatiecultuur dan? Hoe kan je organisatiecultuur tastbaar en zichtbaar maken? Deze gratis inspiratiesessie geeft je daarom een voorproefje van het traject ‘Organisatiecultuur is er altijd en overal’.

ING
SD  Worx