Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Persoonlijke skills Kameracademie
Limburg
Opleiding

Je team doen groeien via kennismanagement

Gedeelde kennis rendeert dubbel. Maar hoe kom je in een onderneming toe aan efficiënt kennis delen? Leer dit beproefde framework voor kennismanagement kennen.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

HR Kameracademie
Limburg
Opleiding

Sociaaljuridische actualiteiten: vanaf juni 2023

Wil je mee zijn met de laatste wijzigingen binnen de arbeidswetgeving, sociale zekerheid of fiscaliteit? Blijf als personeelsverantwoordelijke van een grote onderneming up-to-date dankzij de maandelijkse infosessies.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 2100,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 2300,00 excl. btw

Infosessie Real Leaders
Limburg
Infosessie

Kennismaken met Real Leaders 2023

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door hard aan jezelf te werken.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis deelname.
Inschrijven is verplicht.

Mercurio
Vlaams-Brabant
Traject

Mercurio Go International

Wil je met je bedrijf exporteren naar het buitenland? Ben je een ondernemer met weinig internationale ervaring en wil je starten met export? Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan ben je bij Mercurio Go International aan het juiste adres. 

Locatie

Mechelen

Prijs

1000 euro excl. BTW

Politica Erpe-Mere
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Voka Politica in Erpe-Mere

Voka nodigt jou graag uit op de Voka Politica in Erpe-Mere, bij gastbedrijf Hako Benelux. We bespreken er topics zoals mobiliteit, fiscaliteit en arbeidsmarkt.

Locatie

Erpe-Mere

Prijs

Gratis

Go International Mechelen Kempen
Mechelen-Kempen
Traject

Mercurio Go International

Ben je met jouw bedrijf klaar om de internationale markt te veroveren maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je reeds je eerste internationale stappen gezet maar wil je wil samen met andere ondernemers werken aan een exportstrategie om jouw kansen op succes te verhogen? Dan is Go International iets voor jou! 

Prijs

€ 1.000 (excl. btw)

Lerend Netwerk Cybersecurity
Limburg
Netwerking

Cybersecurity

In de huidige digitale wereld, waarin cyberaanvallen een steeds grotere bedreiging vormen voor organisaties van alle groottes en in alle sectoren, is een lerend netwerk essentieel voor een effectieve cybersecurity. Want wat als je te maken krijgt met een cyberaanval? Welke communicatiestrategie hanteer je? En hoe garandeer je de businesscontinuïteit? Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens dit Lerend Netwerk en zorg dat jouw onderneming klaar is voor een cybercrisis.

Prijs

Leden: €850.00
Niet-leden: €850.00

Infosessie: Oprichten van een raad van advies
West-Vlaanderen
Infosessie

Infosessie: Oprichten van een raad van advies

De wereld verandert snel. Er zijn zoveel impulsen en aspecten waar ondernemingen rekening mee moeten houden. Zaken waarop we bovendien niet altijd zelf een antwoord weten. Een actieve raad van advies met expertise en kennis over verschillende domeinen heen, is dan ook geen overbodige luxe.

Locatie

Oostkamp

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Wetgeving Kameracademie
Limburg
Opleiding

Welke afspraken leg je vast tussen aandeelhouders?

Hoe regel je de intrede en uittrede van aandeelhouders? Waar moet je zeker rekening mee houden? Voor zij die intreden of uittreden is dat een grote stap, dus je bent maar beter goed voorbereid om nieuwe aandeelhouders te overtuigen. Of om ondernemers of potentiële nieuwe aandeelhouders te adviseren. De aangepaste regelgeving heeft het landschap behoorlijk hertekend en biedt een aantal interessante nieuwe mogelijkheden.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 305,00 excl. btw

KA IO
Limburg
Opleiding

Hoe kan ik exporteren zonder mijn bedrijf in gevaar te brengen?

Internationale handel kan erg lonend zijn, als je de risico’s weet te beheersen. Daarvoor moet je thuis zijn in incoterms – internationale commerciële voorwaarden - betalingsmechanismen en de beschermingsmogelijkheden tegen niet-betaling. Een expert van Credendo, de Europese kredietverzekeraar die voor 100 procent eigendom is van de Belgische overheid, geeft toelichting.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 ex. BTW

Niet-leden:
€ 410,00 ex. BTW

Emotionele intelligentie op de werkvloer
Mechelen-Kempen
Volzet
Opleiding

Emotionele intelligentie op de werkvloer

EQ als parameter voor meer kans op succes

Locatie

Geel

Prijs

Leden: €430 (excl. btw) 10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf (max. 2 deelnemers van hetzelfde bedrijf) Niet-leden: €645 (excl. ...
(Im)pact voor de toekomst
Vlaams-Brabant
Netwerking

(Im)pact voor de toekomst

Hoe kun je als bedrijf duurzame impact genereren? En hoe doen de deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) dat? Ontdek het op deze drie manieren tijdens dit event in de unieke Hi! Site in Grimbergen. 

Locatie

Grimbergen

Prijs

Leden: €75 Niet-leden: €125 Deelnemers VCDO en evaluatiecommissie kunnen gratis 2 personen inschrijven. Bijkomende inschrijvingen zijn aan bovenstaand...
OCZ
Limburg
Netwerking

OCZ - Netwerkborrel op industriezone De Waerde & KMO-zone Molenheide

Het bestuur van Ondernemersclub Zonhoven nodigt u van harte uit voor een gezellige netwerkborrel onder ondernemers op onze twee Zonhovense bedrijventerreinen. 

Prijs

Enkel voor leden OCZ en bedrijven gelegen op de Zonhovense industrieterreinen 

Future Sneaker Store
Antwerpen-Waasland
Netwerking

Masterclass: The Future Of Fashion

Nieuwe technologie biedt de modebranche kansen op versnelde verduurzaming, een grotere relevantie en een hogere betrokkenheid van de consument. Van 3D-printen on demand en virtuele supermodellen tot een outfit voor je digitale zelf: is het vooral nice to have of schuilen hier net de grote opportuniteiten? In deze gratis masterclass neemt Tim Gielen je mee op ontdekkingsreis langs technologische revoluties en vertaalt hij die naar concrete toepassingen in jouw fysieke winkel.

Prijs

Deze masterclass is GRATIS voor leden en niet-leden.

Go Internationa 4 Services
Mechelen-Kempen
Traject

Go International 4 Services

Ben je met jouw dienstenbedrijf klaar om de internationale markt te veroveren maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je reeds je eerste internationale stappen gezet maar je wil samen met andere ondernemers werken aan een exportstrategie om jouw kansen op succes te verhogen? Dan is Go International 4 Services iets voor jou! Tijdens dit groeibegeleidingstraject ligt de focus op een doelgerichte én doeltreffende strategie om zo (extra) marktaandeel in het buitenland te verwerven.

Locatie

Mechelen

Prijs

1.000 euro

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Parijs tech scale up
Voka nationaal
Activiteit

Tech@venture Parijs

Schaal internationaal @Parijs. Voka Tech@venture biedt begeleiding bij het toetreden tot een nieuwe markt door het opstellen van een gericht actieplan en het wegnemen van toetredingsdrempels tijdens een werkbezoek. We focussen op verschillende, specifieke tech hotspots. 

Prijs

2500 euro excl. BTW

m-accent
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Netwekkers in Meetjesland bij M-accent

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een enthousiaste groep ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op woensdag 14 juni ontvangt M-accent collega-ondernemers uit de regio Meetjesland in alle vroegte op hun unieke locatie in Eeklo met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Locatie

Eeklo

Prijs

Gratis

What's hot In Warehousing & Ruimteschaarste: Traconord & Logflow
West-Vlaanderen
Netwerking

What's hot in Warehousing & Ruimteschaarste: Traconord & Logflow

Graag weten wat de nieuwste inzichten in warehousing en ruimteschaarste zijn en hoe je die in jouw bedrijf kan toepassen? Of bied je zelf innovatieve oplossingen en zoek je interessante partnerships? Kom dan naar deze What’s Hot in Warehousing & ruimteschaarste, bij gastbedrijf Traconord in Steenvoorde.

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden.

Mercurio Go International internationaal strategie export
Antwerpen-Waasland
Traject

Mercurio Go International

Jaag je buitenlandse dromen na.

Locatie

Antwerpen

Prijs

€1000 (excl. 21% btw)

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Duurzaam ondernemen - Kameracademie
Limburg
Opleiding

Milieuactualiteiten: bezoek Bionerga

Wil je helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwe milieuactualiteiten? Volg dan onze maandelijkse infosessies.  Tijdens deze  sessie ontdek je alles de afvalverwerking ter plaatse bij Bionerga. Kruis alvast 14/06/2023 aan in je agenda.

Locatie

Maasmechelen

Prijs

Voka-leden:
€ 235,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 310,00 excl. btw

Mediatraining
Mechelen-Kempen
Volzet
Opleiding

Mediatraining: 'Meester blijven van wat u zegt'

Een ongenuanceerde uitspraak in een ongewenste of onverwachte context kan u en uw bedrijf imagoschade toebrengen.En precies dat willen we met deze mediatraining vermijden.

Locatie

Westerlo

Prijs

€750 (excl.btw) EXCLUSIEF voor Voka-leden  Doelgroep Bedrijfsleiders & woordvoerders    Max. 4 deelnemers - nog 3 plaatsen beschikbaar!   Ook i...
ING
SD  Worx