Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

computerskills kameracademie
Opleiding - Volzet

Power BI

Wil je op een snelle en visuele manier waardevolle data volledig begrijpen? Krijg een duidelijke kijk op de feiten en stem je dagelijkse business erop af. Ontdek in de workshop op 7 december 2021 de meerwaarde van Power BI.

Financiën kameracademie
Opleiding

Balanslezen voor niet-financiëlen

Lees de belangrijkste zaken van een balans en neem de beste managementbeslissingen. Je leert het allemaal tijdens deze workshop op 07 december 2021!

Van manuele werkbonnen naar digitale planning
Infosessie - Online

Infosessie - Van manuele werkbonnen naar digitale planning (GRATIS)

Er wordt veel gesproken over innoveren en digitaliseren. Je beseft dat het nodig is, maar soms weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn of welke processen hiervoor in aanmerking komen. Een belangrijk proces dat je volledig kan digitaliseren, is de werkplanning.

MBA highlights 2022
Infosessie

Infosessie MBA Highlights 2022 - december

Is jouw bedrijf op zoek naar een manier om op een duurzame wijze te groeien en succesvol te zijn? En wil jij bovendien je managementvaardigheden bijschaven? Dan is het MBA Highlights-programma iets voor jou.

Voka Hotspot (in je kot): West meets Oost
Netwerking - Online

Voka Hotspot (in je kot): West meets Oost

Je kent ongetwijfeld de traditionele Voka Hotspots waarbij je in een korte tijd, onder de vorm van een speeddate, 10 tot 15 nieuwe contacten kan leggen. Op woensdag 8 december staat onze online West meets Oost-editie opnieuw gepland, samen met ondernemers van Oost-Vlaanderen dus.

Netwerking

FinFinder - investor pitching

Op 8 december organiseert Voka Oost-Vlaanderen een nieuwe editie van FinFinder. Start- en scale-ups krijgen de kans om te pitchen voor een panel van investeerders, zorgvuldig samengesteld op hun maat.    

Infosessie Plato-P/Meterschap
Netwerking

Online infosessie Plato-P/Meterschap

Begeleid je graag een groep van 15 enthousiaste en gemotiveerde kmo’s naar de top? Dan is het Plato-meter- of peterschap zeker iets voor jou. Kom op 8 december alles te weten tijdens onze infosessie.

Welt workshop: Onbewuste vooroordelen
Project

Welt workshop: Onbewuste vooroordelen

Hoe creëer je een open bedrijfscultuur? Hoe zorg je voor meer diversiteit op je werkvloer? Hoe communiceer en handel je inclusief?  Ontdek het tijdens deze interactieve, boeiende workshop 'Onbewuste vooroordelen' en kom tot verassende inzichten. 

Strategie Kameracademie
Opleiding

Customer Journey Mapping

Zet jouw klanten centraal en creëer een betere customer experience met behulp van customer journey mapping. Tijdens deze workshop leer je hoe je elke klantinteractie persoonlijk en relevant maakt. Make every moment matter!

ING
SD  Worx