Skip to main content

Activiteiten

aa
Netwerking

Exportcafé: Agropolis

Ben je een exporterend bedrijf? Wil je netwerken met internationaal ondernemend Limburg? Of wil je weten hoe Voka – KvK Limburg jou kan ondersteunen?

header breakfastclub oktober 2020
Netwerking

Jong Voka Limburg: Breakfastclub Oktober 2020 - Plan samen groeien

Voka lanceerde haar campagne 'Plan Samen groeien'. Corona heeft onze zwakheden namelijk blootgelegd maar nu is het momentum daar om er iets aan te doen! Jong Voka Limburg ondersteunt dit helemaal en nodigt jou uit om samen na te denken om een echte aansluiting te vinden met de top en daarom zullen we als maatschappij aan éénzelfde zeel moeten trekken. Dit kan door in te zetten op duurzaamheid, gezondheid en digitalisering. Samen ondernemen we, samen kunnen we een echte omslag maken die ons toelaat op een duurzame manier deze groei te realiseren. 

ct
Netwerking

Chambers Trophy 2020

  Ga voor goud! De grootste teambuilding-competitie van Limburg steekt in een nieuw jasje! Ga samen met je team (maar toch apart) voor Olympisch goud tijdens doldwaze proeven.

header
Netwerking

Vliegende Starters 2020

“Stijn en de Starters” geeft je een unieke kijk op enkele uitdagingen waarmee een startende ondernemer te kampen krijgt. Vier Limburgse starters doen hun verhaal uit de doeken en kaarten enkele obstakels aan. Vervolgens geven drie gepassioneerde Limburgse ondernemers, onze “3 wijzen”, hun leerrijke visie en adviezen op deze startersverhalen.

Netwerking

Limburgse Welt Talentenmarkt 2020

Op vrijdag 13 november heten we bedrijven, werkzoekenden, bemiddelaars en studenten welkom tijdens de vierde Limburgse Welt Talentenmarkt.

v
  • On- en offline
Netwerking

Versgeperst 2020 (hybride event)

Op Versgeperst krijg je tips & tricks aangereikt van lokale media om jouw 'sappig' verhaal om te toveren tot een nieuwsitem 'geperst' met het juiste corona-aroma. Afsluiten doen we met de uitreiking van de Limburgse Persprijs.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo