Skip to main content

Activiteiten

Voka gaat maximaal digitaal en digitaliseert waar mogelijk zijn opleidings- en netwerkaanbod. Activiteiten waar face-to-face contact onontbeerlijk is, worden verplaatst naar een latere datum.

messe
Netwerking

Roadtrip Hannover Messe

Ga met Voka - KvK Limburg mee op roadtrip naar de prestigieuze Hannover Messe! De Hannover Messe is één van de grootste industriebeurzen ter wereld. Laat je inspireren tijdens deze 2-daagse re

Netwerking

Chambers Trophy 2020 - UITGESTELD

Het evenement Chambers Trophy wordt uitgesteld naar een latere datum ten gevolge van de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wij volgen de situatie op de voet.

Meet&Eat
Netwerking

Adviesdag: internationale tewerkstelling

Wil je buitenlandse werkkrachten aantrekken? Maar is internationale tewerkstelling voor jou nog onbekend terrein? Kom dan op 10 september naar de Corda Campus en laat je tijdens individuele meetings wegwijs maken door experts. Zowel binnen als buiten de Europese Unie. Tijdens de netwerklunch kan je dan weer ervaringen uitwisselen met andere ondernemers.

Versgeperst teaser
Netwerking

Versgeperst

Op 29 september krijg je tips & tricks aangereikt van lokale media om jouw 'sappig' verhaal om te toveren tot een nieuwsitem. Afsluiten doen we met de uitreiking van de Limburgse Persprijs.

header
Netwerking

Vliegende Starters 2020

“Stijn en de Starters” geeft je een unieke kijk op enkele uitdagingen waarmee een startende ondernemer te kampen krijgt. Vier Limburgse starters doen hun verhaal uit de doeken en kaarten enkele obstakels aan. Vervolgens geven drie gepassioneerde Limburgse ondernemers, onze “3 wijzen”, hun leerrijke visie en adviezen op deze startersverhalen.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo