Skip to main content

Activiteiten

Voka verplaatst alle geplande events en opleidingen

 

De geplande activiteiten worden verplaatst naar een tijdstip na 19 april. Daarmee volgen we de richtlijnen van de overheid en zetten we de gezondheid van onze leden en medewerkers op de eerste plaats.

 

Tegelijk zullen we onze dienstverlening versterken om ondernemingen zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren tijdens deze crisis. Voka blijft zijn leden uitgebreid informeren over de laatste stand van zaken betreffende nieuwe steunmaatregelen.

Voor de laatste updates: check www.voka.be/coronavirus-faq

update steunmaatregelen
Netwerking

Webinar: Update steunmaatregelen

Voor veel bedrijven kunnen we de impact van de coronacrisis als zeer ernstig beschouwen. Daarom voorzien de Vlaamse en federale overheid extra steunmaatregelen voor de ondernemingen.

Netwerking

Een lokaal verwenpakket voor jouw Management Assistant?

Misschien stond je hoofd er de afgelopen dagen niet naar... maar donderdag 16 april is het dé dag van de 'Management Assistant'. Indien je vanop een veilige afstand (wij respecteren de social distancing!) jouw rechterhand wil bedanken, hebben wij een eenvoudige oplossing.

mad
Netwerking

Management Assistant Day 2020 (uitgesteld)

Voka - KvK Limburg legt de management assistants in de watten bij La Butte aux Bois. Dit doen we door een sterrenchef te laten koken. Als keynote komt Stijn Swijns (Kamp Waes) langs. We sluiten de avond af met de uitreiking van de management assistant van het jaar.

bedrijfsbezoek, samenwerken, rondleiding, werkbaarheid
Netwerking

Bedrijfsbezoek vzw De Springplank

Op dinsdag 28 april worden we na de opleiding "De kracht van verschillen tussen medewerkers" warm onthaald bij vzw De Springplank om de theorie aan het werk te zien in de praktijk.

charter
Netwerking

Charter voor Techniekpromotie 2020

Voka - Kamer van Koophandel Limburg, Confederatie Bouw Limburg en de Provincie Limburg nodigen de partners van FIRST LEGO League graag uit op de plechtige overhandiging van de certificaten van het Cha

Netwerking

Applaus 2020

Je kan je nu al inschrijven voor Applaus op 4 juni 2020! Hou deze pagina in de gaten voor meer info omtrent het programma. Graag tot dan!  

Netwerking

Vliegende Starters 2020

“Stijn en de Starters” geeft je op 11 juni een unieke kijk op enkele uitdagingen waarmee een startende ondernemer te kampen krijgt. Vier Limburgse starters doen hun verhaal uit de doeken en kaarten enkele obstakels aan. Vervolgens geven drie gepassioneerde Limburgse ondernemers, onze “3 wijzen”, hun leerrijke visie en adviezen op deze startersverhalen.

messe
Netwerking

Roadtrip Hannover Messe

Ga met Voka - KvK Limburg mee op roadtrip naar de prestigieuze Hannover Messe! De Hannover Messe is één van de grootste industriebeurzen ter wereld. Laat je inspireren tijdens deze 2-daagse re

Netwerking

Zomerkasteelfeest 2020

Je kan je nu al inschrijven voor het Zomerkasteelfeest op 19 augustus 2020! Hou deze pagina in de gaten voor meer info omtrent het programma. Graag tot dan!  

Netwerking

Chambers Trophy 2020

Je kan je nu al inschrijven voor Chambers Trophy op 4 september 2020! Hou deze pagina in de gaten voor meer info omtrent het programma. Graag tot dan!

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo