Skip to main content

Activiteiten

Family Business Happening 2021: Employer branding in een familiaal bedrijf
  • On- en offline
Netwerking

Family Business Happening 2021: Employer branding in een familiaal bedrijf

Als familiebedrijven heb je vandaag enkele gouden troeven in handen maar kan je die optimaal benutten? Jouw (kandidaat) medewerkers (maar ook leveranciers en klanten) zoeken steeds vaker naar bedrijven met een gezicht, partners die een zekere authenticiteit uitstralen en die met passie hun activiteit uitvoeren. Een uitgekiende employer branding strategie kan jouw familiale onderneming verder helpen!

Ondernemend Turnhout
Netwerking

Ondernemend Turnhout: Futureproof industrieterrein

(onder voorbehoud) Aan de hand van inspirerende voorbeelden zoals Van Rooien en Soudal tonen we de mogelijkheden. Ook tonen we de realisatie van enkele plannen (zoals bv. extra fietspaden) en lassen we een aangename fiets- of wandelactiviteit in.

Verjaardagsfeest
  • Online
Netwerking

Verjaardagsfeest

Met maar liefst 50 ingeschreven jarige bedrijven uit de regio Mechelen-Kempen viert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een groots verjaardagsfeest op donderdag 10 juni 2021.

KA
Netwerking

Trainersdag 2021 najaar

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op maandag 8 november 2021. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

vlaamsnederlandsehandelsdag
Netwerking

Vlaams-Nederlandse handelsdag

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl