Skip to main content

Activiteiten

Virtual trade mission to Hainan in China
  • Online
Netwerking

Virtual trade mission to Hainan in China

Hainan Province is set to become the largest special economic zone in China and an important node on the Maritime Silk Road, as part of the Belt and Road Initiative. Since the island is located in the South of China, it is strategically well placed to strengthen the integration with other ASEAN countries.

VokaMatch
  • Online
Netwerking

VokaMatch

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen neemt je digitaal mee naar het nieuwe complex Square One in Geel.

ondernemend turnhout
Netwerking

Ondernemend Turnhout: Mobiliteit

Wat zijn de vervoersmiddelen van de (nabije) toekomst? Wat zijn de voor- en nadelen? En hoe ziet Stad Turnhout de mobiliteit? Kom samen met collega-ondernemers eens luisteren! We trachten proefritten met elektrische en hybride wagens op te zetten, elektrische fietsen…

Activiteit KamerAcademie
Netwerking

Trainersdag 2021 voorjaar

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op woensdag 21 april 2021. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

Ondernemend Turnhout
Netwerking

Ondernemend Turnhout: Kempen Fietst

Noteer nu alvast 1 mei 2021 in uw agenda, dan staat Kempen-Fietst er vast en zeker terug op de traditionele datum. Ondertussen wensen wij u, uw familie en uw vrienden, veel sterkte en goede moed tijdens deze moeilijke periode.

SOON
  • Online
Netwerking

SOON Festival

SOON is een innovatief hop-on hop-off festival. Kom luisteren naar boeiende en internationale 'future sketches'. Ervaar state of the art nieuwigheden in diverse workshops. Check de nieuwste innovaties in onze showcases, kom luisteren naar stories van lokale helden en ontdek de meest beloftevolle startups in de pitchmachine. Wees welkom op ons interactief online SOON Festival, waar je kan netwerken met andere vernieuwers. Word geïnspireerd en inspireer anderen!  See you SOON! 

Ondernemend Turnhout
Netwerking

Ondernemend Turnhout: Futureproof industrieterrein

(onder voorbehoud) Aan de hand van inspirerende voorbeelden zoals Van Rooien en Soudal tonen we de mogelijkheden. Ook tonen we de realisatie van enkele plannen (zoals bv. extra fietspaden) en lassen we een aangename fiets- of wandelactiviteit in.

Verjaardagsfeest
  • Online
Netwerking

Verjaardagsfeest

Viert jouw bedrijf dit jaar een speciale verjaardag en wil je dat extra in de kijker zetten? Dan viert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen graag met jou mee tijdens een groots verjaardagsfeest voor alle jarige Voka-leden uit de regio Mechelen-Kempen op donderdag 10 juni 2021.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl