Skip to main content
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen

Activiteiten - Mechelen-Kempen

wk
Netwerking

Voka Fietst

WK Huldenberg en de 4 Voka Fietst communities slaan de handen in elkaar! Op woensdag 22 september v

Uitreiking VCDO
Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Op donderdag 23 september reikt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het Voka Charter Duurzaam Ondernemen uit aan 26 bedrijven uit de regio. Deze bedrijven hebben het voorbije jaar succesvol acties  uitgevoerd in het kader van de 17 duurzaamheidsdoelstellingen - of SDG's - vastgelegd door de Verenigde Naties. Voorbeelden van deze knappe acties zijn de implementatie van een inclusief HR-beleid, het reduceren van de CO²-uitstoot en het uitwerken van een duurzaam leveranciersbeleid.

Rotterdam
Netwerking

Trendsafari Rotterdam

Om op een innovatieve en succesvolle manier te ondernemen, weten we dat inspiratie ontzettend belangrijk is. Daarom moeten we voor de noodzakelijke blikverruiming over de grenzen van steden, disciplines en sectoren heen durven kijken.

PrijsOndernemencampagnebeeld
Netwerking

De Prijs Ondernemen 2021 Liveshow

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haalt de Oscars naar eigen streek. De Oscars van het bedrijfsleven. Met een grootse awardshow live te volgen in het Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De Prijs Ondernemen 2021 wordt ook dit jaar het event in onze regio om niet te missen.

duurzaam ondernemen
Netwerking

Voka - Dag Duurzaam Ondernemen 2021

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

KA
Netwerking

Trainersdag 2021 najaar

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op maandag 8 november 2021. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx