Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Vlaams-Brabant

Activiteiten - Vlaams-Brabant

Internationaal Distributiemanagement_web
Opleiding

Internationaal distributiemanagement

Tijdens een seminarie op 13 juli, dat Voka Vlaams-Brabant in samenwerking met Minds&More organiseert, richten we onze blik op internationaal dealermanagement. Daarbij overlopen we de diverse strategische, juridische en tactische topics rond ‘distributie en dealer marketing’.

Internationale marketing & sales
Opleiding

Internationale marketing & sales

Om internationaal succesvol te zijn, is een goede voorbereiding essentieel. Welke doelgroep wil je bereiken? Wat zijn de behoeften van je potentiële klanten? En hoe ga je hen juist bereiken? Dergelijke zaken neem je op in een zogenaamd marketingplan. Zo’n plan helpt je om koers te houden en toe te werken naar het behalen van je doelstellingen. Je ontdekt er alles over tijdens deze sessie op 27 juli, waarbij we je helpen bij het opzetten van een strategisch en innovatief marketingplan!

Internationale financiering, pricing & risicobeheer
Opleiding

Internationale financiering, pricing & risicobeheer

Financieringsmogelijkheden, betalingsinstrumenten, financiële risico's, ... Voor wie internationaal wil gaan ondernemen, is inzicht in dergelijke zaken absoluut onmisbaar. Geen nood: je ontdekt er alles over tijdens deze sessie op 10 augustus!

Internationale verkoop: e-commerce
Opleiding

Internationale verkoop: e-commerce

De wereldwijde e-commerce is de laatste jaren aan een niet te stoppen opmars bezig, en neemt door corona alleen maar verder toe. Om relevant te blijven als bedrijf, is het belangrijk om de boot niet te missen. Tijdens dit seminarie op 31 augustus helpen we bedrijven met internationale ambities daarom op weg met hun e-commercestrategie.

Interculturele communicatie met buitenlandse zakenpartners
Opleiding

Interculturele communicatie met buitenlandse zakenpartners

Ben je internationaal actief? Dan krijg je te maken met andere culturen. Laat eventuele cultuurverschillen echter geen obstakel vormen bij internationale verkoop! Tijdens deze praktijkopleiding leer je hoe zakendoen voor je internationale partner(s) werkt.

Zakendoen met China
Opleiding

Zakendoen met China

China heeft één van de grootste en belangrijkste economieën ter wereld. De Chinese economie draait voornamelijk op export. Dat maakt het land sterk afhankelijk van de wereldwijde vraag naar producten, wat ook voor onze ondernemers heel wat kansen biedt. Welke zakelijke opportuniteiten zijn er precies, en waarop moet je zoal letten? Je ontdekt er alles over tijdens deze infosessie op 2 december!

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad