Skip to main content
  • Activiteiten - Oost-Vlaanderen

Activiteiten - Oost-Vlaanderen

Innovatiecafé 2022
Netwerking - Afgelopen - On- en offline

Innovatiecafé 2022

PhD Innovation Café 2022: wat kan jouw bedrijf uit doctoraatstudies halen? Het Innovatiecafé biedt je de kans om jonge onderzoekers te ontmoeten, in debat te gaan over innovatief onderzoek en de mogelijkheden voor samenwerking of aanwerving te exploreren.

Netwekkers kortrijk
Netwerking

Netwekkers te gast bij Trustteam Kortrijk in samenwerking met Voka West-Vlaanderen

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, connecteren collega-ondernemers met zoveel mogelijk deelnemers in een korte tijd. Op woensdag 18 mei zijn we te gast bij TrustTeam Kortrijk samen met Voka West-Vlaanderen waar we ontvangen zullen worden met een smakelijk ontbijt.​

Voka Politica Nazareth
Netwerking

Voka Politica - Nazareth 2022

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk.  Op donderdag 19 mei brengen we ondernemers uit Nazareth graag in gesprek met burgemeester Danny Claeys, waar wij samen de opvallende aandachtspunten van ondernemers in Nazareth concluderen en formuleren wij vervolgens aanbevelingen richting gemeentebestuur.

Recyclagepark IVAGO
Netwerking

Voka Visit - IVAGO Gent

Altijd al willen weten waar de vuilniswagens hun afval lossen en hoe het afval dan verwerkt wordt? Op 19 mei zijn we te gast bij IVAGO in Gent. De afvalbeheerder voor Gent en Destelbergen leidt ons graag rond in de wereld van afvalbeheer, ophaling en vernietiging. 

VP Deinze
Netwerking

Voka Politica Deinze 2022

Op woensdag 1 juni brengen we ondernemers uit Deinze graag in gesprek met de burgemeester en de relevante schepenen. Het stadsbestuur leert zo ook welke zaken bij bedrijven leven om hun beleid zo beter op hun noden af te stellen.

jaarfeest 2022 teaser
Netwerking

Ja!arfeest: "Europa, een eiland in een zee van ellende?"

In deze turbulente tijden zijn we blij jou een positieve noot te kunnen brengen: het jaarfeest van Voka Oost-Vlaanderen keert binnenkort terug in zijn normale, fysieke vorm. Weg van computerschermen, webcams en laptopspeakers. Omdat er nu eenmaal meer muziek zit in (h)echte ontmoetingen, persoonlijk contact en face-to-facegesprekken. Ontmoet collega-ondernemers op woensdag 1 juni in de Gentse Vooruit.

netwerkwandling
Netwerking

Netwerkwandeling De Kluizerij Affligem

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een enthousiast groepje ondernemers voor een gezonde netwerkwandeling. Op woensdag 8 juni ontmoeten we elkaar aan De Kluizerij in Affligem voor een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk tijdens een korte wandeling van een uurtje. 

Beddeleem 2021
Netwerking

Voka Visit - Beddeleem Nazareth

Op dinsdag 14 juni nemen we een kijkje achter de schermen bij bouwbedrijf Beddeleem. Ze voeren de totale afwerking van professionele kantoorruimtes en werkomgevingen én het ontwerpen, produceren en installeren van systeemwanden, klimaatplafonds, deursystemen en projectmeubilair uit. Ze zijn bovendien het eerste Belgische bouwbedrijf dat het certificaat CO2 NEUTRAL COMPANY heeft ontvangen.

vynckier
Netwerking

Bezoek Vynckier site met bouw- en vastgoedcommunity

Voka brengt als sectoroverschrijdende organisatie Oost- en West-Vlaamse bedrijven uit de brede bouw- en vastgoed keten samen in een community, om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie.  Het jaarprogramma bestaat uit 3 fysieke events, 2 webinars en een wi

Site Libert Paints Gent
Netwerking

Voka Visit - Libert Paints in de Gentse haven

Op 5 juli kleuren wij jouw dag, want dan zijn we te gast bij Libert Paints. CEO Stijn Degraer schildert een beeld van de historiek, missie en visie van het bedrijf en neemt ons mee op sleeptouw doorheen het gebouw van Libert Paints in de haven van Gent.

Start2Export2 Zuid-Afrika
Netwerking

Begeleidingstraject Start2Export2 Zuid-Afrika

Geen of slechts beperkte ervaring op de Zuid-Afrikaanse markt? Met het begeleidingstraject Start2Export2 Zuid-Afrika begeleiden Flanders Investment & Trade en Voka jou van nabij bij jouw eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt.

jobroad
Netwerking - Online

Jobroad 2022

Kandidaten op maat van je vacatures die op voorhand gescreend worden naar de noden van je bedrijf. Wil je vacatures invullen en sta je open voor anderstalig talent? Dan is dit zeker iets voor jou!

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Biotalys opening
Netwerking

Voka Visit - Biotalys Gent

Hier zijn we met een nieuwe Voka Visit, aka bedrijfsbezoek! Op donderdag 17 november 2022 brengen we een bezoek aan Biotalys in Gent. Kom langs en ontdek hoe de producten van Biotalys gewassen kunnen beschermen tegen ziekten en plagen - en dat op een biologische manier en toch even doeltreffend als de klassieke chemische stoffen.

Netwerking

Techtrip 2023 - Singapore-Mumbai

Na 2 jaar pandemie gaat de wereld opnieuw open – en uiteraard maken wij meteen onze valiezen voor een inspiratiereis! Aan de succesformule van de techtrips wordt niet geraakt: we trekken ook in 2023 met een gedreven groep ondernemers en onderzoekers naar een werelddeel dat gekend staat om zijn ho

XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat