Skip to main content
  • Activiteiten - Oost-Vlaanderen

Activiteiten - Oost-Vlaanderen

Netwerking

FinFinder - investor pitching

Op 8 december organiseert Voka Oost-Vlaanderen een nieuwe editie van FinFinder. Start- en scale-ups krijgen de kans om te pitchen voor een panel van investeerders, zorgvuldig samengesteld op hun maat.    

Infosessie Plato-P/Meterschap
Netwerking

Online infosessie Plato-P/Meterschap

Begeleid je graag een groep van 15 enthousiaste en gemotiveerde kmo’s naar de top? Dan is het Plato-meter- of peterschap zeker iets voor jou. Kom op 8 december alles te weten tijdens onze infosessie.

Netwerking - Online

Welt infosessie

Handvaten om als HR en leidinggevende in gesprek te gaan met medewerkers over privéproblemen  Als werkgever kan het gebeuren dat u geconfronteerd wordt met de privéproblemen van je medewerkers. Moeilijke thuissituaties kunnen immers ook een grote impact hebben op de werkvloer.Hoe kan je daar als werkgever verantwoord en respectvol mee omgaan?

Bouw- en vastgoed
Netwerking - On- en offline

Community Bouw en Vastgoed 2022

Deze community brengt projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers, studiebureaus en startups die de sector willen digitaliseren dichter bij elkaar om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie.

Subsidie- en financieringszitdag
Netwerking - Online

Ochtendsessie 'Subsidie en financiering' / Séance d'information sur les subventions et financements

Heb je graag een overzicht van alle subsidies of financieringsmogelijkheden in Vlaanderen, Wallonië of Frankrijk? Volg dan onze gratis zitdag om bij te blijven. Souhaitez-vous avoir un aperçu de toutes les subventions ou options de financement en Flandre, en Wallonie ou en France?

Voka Techtrip 2022: VS (Austin & Palo Alto)
Netwerking

Voka Techtrip 2022: VS (Austin & Palo Alto)

In 2022 trekken we naar het grootste ecosysteem van techbedrijven ter wereld: Palo Alto (of Silicon Valley). En we breien er een stuk aan naar Austin (of Silicon Hills), een upcoming en dynamische techscene waar spelers zoals Dell en Oracle hun hoofdkantoor hebben. Benieuwd? Ontdek hier meer.

Deroose Plants
Netwerking

Voka Visit - Deroose Plants & Exotic Plant

De Voka Visits, aka bedrijfsbezoeken, zijn er weer! Op donderdag 17 februari brengen we een bezoek aan Deroose Plants & Exotic Plant in Laarne. Kom langs en ontdek hoe het team planten ontwikkelt, teelt en distribueert vanuit hun centra in België, China en de VS.

LCL Aalst
Netwerking

Voka Visit - LCL Aalst

De Voka Visits, aka bedrijfsbezoeken, zijn er weer! Op donderdag 24 maart brengen we een bezoek aan het datacenter LCL Brussels-West in Aalst. Kom langs en ontdek hoe onze data optimaal en veilig bewaard wordt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat