Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Big Refresh najaar 2022
Netwerking

Voka's Big Refresh - de grote najaarsupdate

Wil je helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends en regelgevingen? Kom dan maandag 12 september 2022 naar Voka's Big Refresh. Een voormiddag vol gratis leermomenten over verschillende ‘hot’ topics. Kies sessies die je interessant vindt en maak kennis met diverse partners en collega-bedrijven. De topics die aan bod komen zijn o.a. HR, financiering, duurzaam ondernemen en groei. 

Infosessie Techtrip 2023
Netwerking

Infosessie Techtrip 2023

Van 4 t.e.m. 12 februari 2023 vindt naar jaarlijkse gewoonte de Voka Techtrip plaats, een reis met een gedreven groep ondernemers en onderzoekers. We trekken naar een werelddeel dat gekend staat op zijn hoogtechnologisch en digitaal ecosysteem. De bestemming?

Start2Export2 Zuid-Afrika
Netwerking

Begeleidingstraject Start2Export2 Zuid-Afrika

Geen of slechts beperkte ervaring op de Zuid-Afrikaanse markt? Met het begeleidingstraject Start2Export2 Zuid-Afrika begeleiden Flanders Investment & Trade en Voka jou van nabij bij jouw eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt.

Politica Ronse
Netwerking

Voka Politica Ronse

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk. Op dinsdag 20 september brengen we ondernemers uit Ronse graag in gesprek met uittredend burgemeester Luc Dupont en aantredend burgemeester Ignace Michaux, waar wij samen de opvallende aandachtspunten van ondernemers in Ronse concluderen en formuleren wij vervolgens aanbevelingen richting gemeentebestuur.

jobroad
Netwerking - Online

Jobroad 2022

Kandidaten op maat van je vacatures die op voorhand gescreend worden naar de noden van je bedrijf. Wil je vacatures invullen en sta je open voor anderstalig talent? Dan is dit zeker iets voor jou!

logo petersime
Netwerking

Voka Visit bij Petersime

Wat was er eerst, de kip of het ei? Deze vraag zal Paul Degraeve van Petersime niet direct beantwoorden, maar hij ontvangt ons 22 september graag om ons te laten kennismaken met de broedmachines van Petersime. 

Voka Politica Aalst
Netwerking

Voka Politica Aalst

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk. Schrijf je in voor de Voka Politica in Aalst en deel jouw visie.

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Voka Politica Destelbergen
Netwerking

Voka Politica Destelbergen

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk.  Op dinsdag 4 oktober brengen we ondernemers uit Destelbergen graag in gesprek met burgemeester Elsie Sierens, eerste schepen Wim Raman en Voka regiodirecteur Hilde Schuddinck.

Voka Politica Hamme
Netwerking

Voka Politica Hamme

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk. Schrijf je in voor de Voka Politica in Hamme deel jouw visie.

Visit Taminco
Netwerking

Voka Visit - Eastman Gent Noord in de Gentse haven

Op 6 oktober zijn we te gast bij Eastman Gent Noord. Site manager, Mattias De Lille, schetst een beeld van de historiek, missie en visie van het bedrijf en neemt ons mee op sleeptouw doorheen de productie- en R&D-gebouwen van eastman in de haven van Gent.

Voka Politica Wetteren
Netwerking

Voka Politica Wetteren

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk. Schrijf je in voor de Voka Politica in Wetteren en deel jouw visie.

oudenaarde
Netwerking

Voka Netwekkers bij Golf & Country Club Oudenaarde

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een enthousiaste groep ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op woensdag 12 oktober ontvangt gastheer Golf & Country Club Oudenaarde collega-ondernemers uit de Vlaamse Ardennen in alle vroegte op hun unieke locatie in Oudenaarde met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op futureproof ambitions.

Voka Politica Gent 2022
Netwerking

Voka Politica in Gent

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk.  Op vrijdag 28 oktober brengen we ondernemers uit Gent graag in gesprek met burgemeester Mathias De Clercq en Voka regiodirecteur Hilde Schuddinck.

Land Rover
Netwerking

Voka Netwekkers bij Land Rover Szrek

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een enthousiaste groep ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op woensdag 9 november ontvangt gastheer Land Rover Szrek collega-ondernemers uit de regio Dender in alle vroegte op hun unieke locatie in Zele met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Tel aviv 2022
Netwerking

Inspiratiemissie Tel Aviv 2022

Waarom zaken doen in Israël? Met meer dan 350 multinationals en 15 miljard investeringen is Tel Aviv meer booming dan ooit. Een land dat minder bevolking telt dan België creëert vruchtbare bodem voor ondernemers. Het is weliswaar een competitieve en veeleisende markt waar je van veel nieuwe toepassingen kan leren. 

Biotalys opening
Netwerking

Voka Visit - Biotalys Gent

Hier zijn we met een nieuwe Voka Visit, aka bedrijfsbezoek! Op donderdag 17 november 2022 brengen we een bezoek aan Biotalys in Gent. Kom langs en ontdek hoe de producten van Biotalys gewassen kunnen beschermen tegen ziekten en plagen - en dat op een biologische manier en toch even doeltreffend als de klassieke chemische stoffen.

Voka Politica Zwijnaarde
Netwerking

Voka Politica in Zwijnaarde

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk.  Op maandag 21 november brengen we ondernemers uit Zwijnaarde graag in gesprek met burgemeester Mathias De Clercq en Voka regiodirecteur Hilde Schuddinck.

The Chocolate Box Lokeren
Netwerking

Voka Visit bij Barry Callebaut in Lokeren

Op donderdag 8 december brengen we een bezoek aan "The Chocolate Box" in Lokeren, 's werelds grootste chocolade magazijn. We ontdekken er in het experience center hoe chocolade geteeld wordt en in welke recepten de Groep de cacaobonen allemaal verwerkt. Wie weet, is er voor de lekkerbekken onder ons wel een proevertje bij.

XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx