Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Oost-Vlaanderen

Activiteiten - Oost-Vlaanderen

Voka Techtrip 2022: reünie en infosessie
Netwerking

Voka Techtrip 2022: reünie en infosessie

Na een jaar uitstel staat de Voka Techtrip 2022 in de steigers. We keren terug naar de allereerste bestemming: Silicon Valley. Nog steeds het ecosysteem van techbedrijven bij uitstek. Maak kennis met het programma tijdens onze infosessie.

Rentree2021
Netwerking

De Rentrée XL 'Samen ondernemen, samen groeien'

Begin september nemen we een nieuwe start. En wat voor één! Met ‘De Rentrée XL’ organiseert Voka deze keer een extra grote editie van wat jaar na jaar dé aftrap van het nieuwe politiek-economische werkjaar is. Want er lonkt een nieuw tijdperk, vol kansen, vol mogelijkheden, vol ontmoetingen.

Big Refresh - najaar 2021
Netwerking

Big Refresh - grote najaarsupdate 2021

Wil je helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends en regelgevingen? Kom dan maandag 13 september naar Voka's Big Refresh. Een dag vol gratis actuashots over verschillende ‘hot’ topics. Kies sessies uit die je interessant vindt en maak kennis met diverse partners en collega-bedrijven. De topics die aan bod komen zijn o.a. HR, financiering, duurzaam ondernemen, innovatie en sales. 

Jobroad
  • Online
Netwerking

Jobroad Oudenaarde 2021

Heb je openstaande vacatures in regio Oudenaarde? Met Jobroad krijg je de kans om vacatures te pitchen voor toeleiders, vervolgens screenen we een selectie werkzoekenden naar jullie noden.

Congres Voka Health Community
Netwerking

Congres Voka Health Community

Op dinsdag 28 september ben je van harte welkom op het Voka Health Community congres: WAT? Working Apart Together! Samen over werk, welzijn en werkgeluk in het nieuwe normaal

Jobroad
  • Online
Netwerking

Jobroad Deinze 2021

Heb je openstaande vacatures in regio Deinze? Met Jobroad krijg je de kans om vacatures te pitchen voor toeleiders, vervolgens screenen we een selectie werkzoekenden naar jullie noden.

duurzaam ondernemen
Netwerking

Voka - Dag Duurzaam Ondernemen 2021

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat