Skip to main content
  • Activiteiten - Oost-Vlaanderen

Activiteiten - Oost-Vlaanderen

Voka Dag Duurzaam Ondernemen 2021
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen 2021

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

HR Tech
Netwerking

XpertFinder - HR Tech

Wil je jouw HR digitaliseren, maar ben je op zoek  naar de juiste tools? Op 18 november brengen we jou in contact met tal van aanbieders van HR tools. Ontdek jouw ideale match in het HR Tech landschap!  Keynotes Anita Lettink (HRTechRadar) & Jan Laurijssen (SD Worx) inspireren jou over de nieuwste trends in HR Tech. Luister naar de pitches van HR techspelers en ontdek welke tools écht werken voor jouw HR beleid!  Tijdens de XpertFair ontmoet je verschillende aanbieders van HR tools in de volgende 4 thema's: Talent Acquisition, Employee & Learning Experience, Engagement & Culture en HR Analytics & HR Admin.

FOTO FISHEYE BEDRIJFSBEZOEK
Netwerking

Bedrijfsbezoek Fisheye

De Jong Voka community is te gast bij de creatieve studio van Fisheye in Wetteren. Fisheye verenigt ambacht en technologie om onvergetelijke ervaringen te creëren, via een mix van digitale en fysieke ruimtes komen merken op een unieke manier helemaal tot hun recht.  

Voka Techtrip 2022: VS (Austin & Palo Alto)
Netwerking

Voka Techtrip 2022: VS (Austin & Palo Alto)

In 2022 trekken we naar het grootste ecosysteem van techbedrijven ter wereld: Palo Alto (of Silicon Valley). En we breien er een stuk aan naar Austin (of Silicon Hills), een upcoming en dynamische techscene waar spelers zoals Dell en Oracle hun hoofdkantoor hebben. Benieuwd? Ontdek hier meer.

Bouw- en vastgoed
Netwerking - On- en offline

Community Bouw en Vastgoed 2022

Deze community brengt projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers, studiebureaus en startups die de sector willen digitaliseren dichter bij elkaar om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat