Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Onder de Sterren
Netwerking

Onder de Sterren

We nodigen je graag uit op donderdag 2 juni 2022 voor 'Onder de Sterren', hét Limburgse Ondernemersgala met awardshow dat je zeker niet mag missen. Een groot event voor ondernemend Limburg met als hoogtepunt de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers. Daarnaast zetten we de winnaars van de Vokawards nog eens extra in de kijker en belonen we hen met een prestigieuze award tijdens de exclusieve awardshow. Dé ideale gelegenheid om het glas te heffen op het sterke Limburgse ondernemerslandschap.

Powerbreakfast
Netwerking

@hoc Powerbreakfast

Boomkwekerij Johan Nicolai NV is al 40 jaar toonaangevend in de fruitsector. Met de 3de generatie, Laura, Vincent en Michiel, aan boord is de verderzetting sinds een aantal jaar gegarandeerd. Het blijft een familiale onderneming

Woestijntrip - infosessie
Netwerking

Woestijntrip - infosessie

Van zand tot water! Dat is het doel van de inleefreis door de Sahara in Marokko. Samen trekken we door een prachtige en prikkelarme omgeving waarbij je je kan afsluiten van de buitenwereld. Stilte en rust zorgen voor onbegrensde creativiteit en inzichten die je volledig tot rust laten komen. Wil jij je volledig afsluiten van de buitenwereld en genieten van de rust in de woestijn? Ontdek op 9 juni tijdens een gratis infosessie hoe jouw reis onder leiding van Benny D’Helft (Voka – KvK Limburg), Jo Peters (Deusjevoo) en Mustafa Harraq (Desert&Soul) met ondernemend gezelschap eruit zal zien.

The Shelter
Netwerking

Pre Summer BBQ @ The Shelter

Maasland, vakantieland! Verborgen tussen de Maas en het Nationale Park Hoge Kempen nodigen wij jullie uit om samen de gloednieuwe netwerklocatie The Shelter @ Terland in primeur te ontdekken.

summerevent
Netwerking

OCZ Exclusief Event

Op 10 juni 2022 is het eindelijk zover! Ons herhaaldelijk aangekondigd bijzonder event kan eindelijk doorgaan! Graag verwelkomen we u en uw collega’s of andere gasten voor een exclusieve avond op een unieke én eenmalige locatie in Zonhoven. Waar precies? Dat verneemt u binnenkort!

Digitalisering
Netwerking

Samen met H2O op weg naar een veilige digitalisering

Op 16 juni verwelkomt H2O-lid aariXa ons in hun nieuw gebouw op het industrieterrein Daelemveld. Samen met H2O-lid Cats&Dogs gaan ze ons een interessante toelichting geven over IT en veiligheid. De 2 Erwinnen (Tips en Vermeulen) van aariXa creëren toekomstgerichte en betrouwbare software op maat terwijl Geert Surkijn van Cats&Dogs zorgt voor de veiligheid van digitale gegevens.

Soudal
Netwerking

Ondernemersclub VIP bezoekt Soudal

Het bestuur van Ondernemersclub Verenigde Industrie Pelt nodigt u uit voor een bedrijfsbezoek aan Soudal te Turnhout. De Soudal Group is Europa’s grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuimen.

Landgoed Altenbroek
Netwerking

Zomerfeest bij landgoed Altenbroek

Voor het eerst in de clubgeschiedenis trekt onze Ondernemersclub naar Voeren waar we het wondermooie Landgoed Altenbroek ontdekken. We nodigen drie gastsprekers uit en maken er een bijzonder inspirerende feestavond van.

Soprema
Netwerking

BBQ bij Lindelauf & Soprema

Op 23 juni stellen Lindelauf, groothandel in granen, en Soprema, productie van hoogtechnoligische isolatie, hun bedrijven aan ons voor. Nadien steken we de BBQ aan en kunnen we gezellig netwerken.

(c) Mon et mine
Netwerking

Ondernemersclub Diepenbeek ZomerBBQ

De voorzitter en het bestuur van Ondernemersclub Diepenbeek nodigen jullie uit op de ZomerBBQ op donderdag 23 juni 2022 in Park Ven te Diepenbeek. Wilt u genieten van heerlijke buffetten en lekkere wijnen? En ook een kansje wagen aan de black-jacktafel of aan de roulette? Aarzel dan niet om in te schrijven!  

Waar beleid bedrijf ontmoet! - Georges-Louis Bouchez
Netwerking

Waar beleid bedrijf ontmoet! - Georges-Louis Bouchez

"Toppolitici ontmoeten ondernemers"! Georges-Louis Bouchez een Belgisch politicus en huidige voorzitter van de MR. Zijn politiek avontuur startte op 20-jarige leeftijd, maar niets wees er op dit moment op dat hij ooit voorzitter van de MR zou worden. Hij groeide op in een bescheiden omgeving, ver van de politiek. Nu 16 jaar later kan hij zich voorzitter van de liberale partij MR noemen en nodigen wij hem uit voor een inspirerende en interactieve sessie met de focus op ondernemerschap.  

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Woestijntrip - van zand tot water! voka limburg benny d'helft mustafa harraq jo peters
Netwerking

Woestijntrip - van zand tot water!

Van zand tot water! Dat is het doel van deze inleefreis door de Sahara in Marokko. Samen trekken we door een prachtige en prikkelarme omgeving waarbij je je kan afsluiten van de buitenwereld. Stilte en rust zorgen voor onbegrensde creativiteit en inzichten die je volledig tot rust laten komen. Reis samen met Benny D’Helft (Voka – KvK Limburg), Jo Peters (Deusjevoo) en Mustafa Harraq (Desert&Soul) met ondernemend gezelschap naar deze unieke locatie. 

Netwerking

Vastgoed Award'22

Met 'De Vastgoed Award'22' brengen we top ondernemers uit de vastgoedwereld samen tijdens een inspirerend en interactief top event. Daarnaast lanceren we voor het eerst de 'Vokaward - vastgoed award', een prijs die wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. We zien elkaar terug op een impressionante locatie waar je jouw netwerk kan versterken en kan genieten van een sterk staaltje vastgoedontwikkeling in Limburg.

propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo