Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Voka Dag Duurzaam Ondernemen 2021
Netwerking - Volzet

Voka Dag Duurzaam Ondernemen 2021 (VOLZET)

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

Logo Big Refresh
Netwerking

Big refresh 2021

Ben jij al helemaal mee met de laatste nieuwe trends en regelgevingen? Op woensdag 27 oktober krijg je een Big Refresh van de actua: gratis digitale actuashots over verschillende 'hot' topics.

roadtrip logistiek
Netwerking

Roadtrip Logistiek

Na een reeks succesvolle edities, kijken we alvast uit naar onze volgende roadtrip met als thema logistiek. Ben je actief in logistiek en/of maakt export een groot deel uit van jouw dagelijkse bedrijfsactiviteiten?

Netwerkbijeenkomst “Duaal Leren Maasland”
Netwerking - Online

Netwerkbijeenkomst “Duaal Leren Maasland”

In samenwerking met onze partners willen we vanuit Voka Duaal Leren verder ontplooien. De juiste match tussen jobinhoud en competenties is van belang voor de werknemers van de toekomst. We geloven enorm in de meerwaarde van Duale trajecten waarin samenwerking tussen scholen en bedrijven cruciaal is.  Daarom stappen Katholieke scholengemeenschap Mosa-RT, STEBO Dilsen, PTS Maasmechelen, Hogeschool PXL en wij als Voka - KvK Limburg samen in een ESF-project om Duaal Leren verder uit te rollen in het Maasland. 

Dag van HRM
Netwerking

Dag van HRM

Voka - KvK Limburg nodigt alle HR-professionals uit op vrijdag 19 november 2021 voor de Dag van HRM. Werkgeluk en duurzame inzetbaarheid vormen de rode draad doorheen deze dag.

Dag van Marcom
Netwerking

Dag van Marcom - On tour

Op donderdag 25 november organiseert Voka – Kamer van Koophandel Limburg ‘Dag van MarCom – on tour’. We trekken er samen op uit voor een leuke roadtrip waarbij de Moosebar in Hasselt dienst doet als vertrek- en aankomstlocatie.

Chambers Trophy
Netwerking

Chambers Trophy 2021

Deins je niet terug voor een avond vol sportieve uitdagingen? Schrikt een beetje sneeuw je niet af? Omcirkel dan vrijdag 3 december alvast in je agenda. Leg vervolgens je lederhose en skilatten klaar, want dit jaar gaan we met Chambers Trophy voor een winter editie (à la Après Ski).

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo