Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Rentree2021
Netwerking

De Rentrée XL 'Samen ondernemen, samen groeien'

Begin september nemen we een nieuwe start. En wat voor één! Met ‘De Rentrée XL’ organiseert Voka deze keer een extra grote editie van wat jaar na jaar dé aftrap van het nieuwe politiek-economische werkjaar is. Want er lonkt een nieuw tijdperk, vol kansen, vol mogelijkheden, vol ontmoetingen.

Adviesdag: Internationale tewerkstelling
Netwerking

Adviesdag: Internationale tewerkstelling

Wil je buitenlandse werkkrachten aantrekken? Maar is internationale tewerkstelling voor jou nog onbekend terrein? Kom dan op 10 september naar de Corda Campus en laat je tijdens individuele meetings wegwijs maken door experts. Zowel binnen als buiten de Europese Unie.

Château Neercann
Netwerking

Vorstelijk dineren in Château Neercanne

Op vrijdag 17 september 2021 willen wij samen met jou het einde van de zomer vieren met een vorstelijk diner in het prachtige Château Neercanne in Maastricht. Het unieke terrassenkasteel, lid van R

Congres Voka Health Community
Netwerking

Congres Voka Health Community

Op dinsdag 28 september ben je van harte welkom op het Voka Health Community congres: WAT? Working Apart Together! Samen over werk, welzijn en werkgeluk in het nieuwe normaal

duurzaam ondernemen
Netwerking

Voka - Dag Duurzaam Ondernemen 2021

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo