Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Focus Noord On Tour
Netwerking

Focus Noord On Tour: editie 2

Eind vorig jaar lanceerde Focus Noord – het verbond van de 6 Noord-Limburgse ondernemersclubs – een geslaagde eerste editie van ‘Focus Noord On Tour’ in Hechtel-Eksel. Als vervolg op het succes van 2021, organiseren we op vrijdag 7 oktober 2022 een tweede editie.

Inspiratiemissie Ericsson Stockholm - 5G & what is next?
Netwerking

Inspiratiemissie Ericsson Stockholm - 5G & what is next?

Breng samen met tal van gelijkstemde ondernemers een exclusief bedrijfsbezoek aan Ericsson Stockholm. Dit onder leiding van Ronnie Leten, voorzitter van Ericsson Zweden. Ontdek tijdens deze tweedaagse inspiratiemissie de visie van Ericsson op de toekomst van 5G, de impact van ecosystemen op bedrijven, de strategie rond change management en acquisities, en hoe 5G jou in een stroomversnelling kan brengen. Stap mee op een privéjet, ontdek de wondere wereld van 5G en grijp deze unieke kans om tot nieuwe inzichten te komen en ervaringen uit te wisselen! 

Maastricht
Netwerking

Ondernemersclub Maaslandia meets Maastricht

We starten ons werkjaar bij de buren in Maastricht. We laten ons culinair verwennen bij Noon waar Xavier Cortenraedt van Chapeau Magazine ons inspireert over het goede leven in beide Limburgen en het belang van grensoverschrijdend netwerken. Daarna trekken we op ontdekkingstocht door het historische centrum van Maastricht waarbij we fijne tussenstops voorzien. We sluiten de dag af in de bruine kroeg In de Karkol waar we lekker naborrellen. 

Onder Ondernemers - Nelissen Steenfabrieken versus Vivendum
Netwerking - Volzet

Onder Ondernemers - Nelissen Steenfabrieken versus Vivendum

Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door een Limburgs bedrijf. Op 17 oktober 2022 proef je de kookkunsten van sterrenchef Alex Clevers (Vivendum) achter de schermen van het bedrijf Nelissen Steenfabrieken in Lanaken.

Dag van HR
Netwerking

Dag van HR

Voka - KvK Limburg nodigt alle HR-professionals uit op vrijdag 21 oktober 2022 voor de Dag van HR. Hoe nieuwe medewerkers aantrekken, de retentie verhogen en veerkracht bij medewerkers stimuleren? Dat is de rode draad doorheen deze dag. Traditiegetrouw wordt de HR-Award op het einde van deze dag uitgereikt aan één van de drie genomineerden. Wees welkom!

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen (VOLZET)

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op futureproof ambitions.

Inspiratiemissie Energietransitie Denemarken
Netwerking

Inspiratiemissie Energietransitie Denemarken

Ga samen met tal van gelijkgestemde ondernemers mee op inspiratiemissie naar Denemarken. Dit land is koploper op het gebied van energietransitie en dus een bron aan kennis waar wij heel wat van kunnen opsteken. Ontdek tijdens een reeks diverse en unieke bedrijfsbezoeken onder leiding van Bert Gysen (COO EnergyVille & Unit Manager Energietechnologie VITO) hoe jij de omschakeling kan maken naar een energiesysteem dat steunt op hernieuwbare energie.

Gebouw Voka
Netwerking

Welkom@Voka - 27 oktober 2022

Op 27 oktober heten we onze nieuwe leden van harte welkom in het 'Huis van de Limburgse Ondernemer'! Tijdens deze avond ontdek je op een interactieve manier wat onze Kamer voor jou en je onderneming kan betekenen.

Woestijntrip - van zand tot water! voka limburg benny d'helft mustafa harraq jo peters
Netwerking

Woestijntrip - van zand tot water!

Van zand tot water! Dat is het doel van deze inleefreis door de Sahara in Marokko. Samen trekken we door een prachtige en prikkelarme omgeving waarbij je je kan afsluiten van de buitenwereld. Stilte en rust zorgen voor onbegrensde creativiteit en inzichten die je volledig tot rust laten komen. Reis samen met Benny D’Helft (Voka – KvK Limburg), Jo Peters (Deusjevoo) en Mustafa Harraq (Desert&Soul) met ondernemend gezelschap naar deze unieke locatie. 

Vastgoed Award'22 voka kamer van koophandel limburg
Netwerking

Vastgoed Award'22

Met 'De Vastgoed Award'22' brengen we top ondernemers uit de vastgoedwereld samen tijdens een inspirerend en interactief top event. Daarnaast lanceren we voor het eerst de 'Vokaward - vastgoed award', een prijs die wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. We zien elkaar terug op een impressionante locatie waar je jouw netwerk kan versterken en kan genieten van een sterk staaltje vastgoedontwikkeling in Limburg.

chambers trophy voka kamer van koophandel limburg teambuildingevent
Netwerking

Chambers Trophy 2022

Deins je niet terug voor een avond vol sportieve uitdagingen? Schrikt een beetje sneeuw je niet af? Omcirkel dan vrijdag 18 november alvast in je agenda. Leg vervolgens je lederhose en skilatten klaar, want dit jaar gaan we met Chambers Trophy voor een winter editie (à la Après Ski) met gratis afterparty!

Week Internationaal ondernemen: Egypte en Maghreb
Netwerking

Week Internationaal Ondernemen: Egypte & Maghreb

Tijdens de Week Internationaal Ondernemen stellen de zes Voka-entiteiten elk een buitenlandse markt voor. Wij focussen in onze Limburgse Kamer op Egypte en de Maghreb landen (Marokko, Algerije en Tunesië). Ben je benieuwd welke kansen er hier liggen voor jouw onderneming? Ontdek op maandag 21 november hoe jij jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Netwerking

Netwerkmissie Egypte 2023

Bij Egypte denk je vooral aan het vroegere land van de farao’s, het broeierige Caïro, zijn majestueuze piramides en de Nijldelta? Think again! Gelegen op een van de belangrijkste handelsroutes tussen Azië, Europa en Afrika, is het land met 100 miljoen inwoners dé economische draaischijf van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Samen ontdekken we deze prachtige en inspirerende regio tijdens een leerrijke netwerkmissie naar Egypte. 

Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG partner van Voka - KvK Limburg
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam