Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Sint-Martinusscholen
Limburg
Netwerking

H2O schoolt zich bij: bezoek Sint-Martinusscholen

Met meer dan 2.300 leerlingen en 300 leerkrachten vormen de Sint-Martinussscholen in Herk-de-Stad een van de grootste scholengroepen van de regio. Op 2 oktober leren we meer over deze school en proberen we de brug te slaan met het bedrijfsleven door ondernemers aan het woord te laten over hun initiatieven die ze vandaag al met de school hebben ondernomen. 

Locatie

Herk-de-Stad

Prijs

Gratis voor leden H2O
Niet-leden: € 50 

Nijst
Limburg
Netwerking

OC ZOL - Gluren bij de buren

Op donderdag 5 oktober gaan de leden van Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg gluren bij 3 buren gelegen aan de Taunusweg te Bilzen. We maken kennis met Nijst Natuursteen, All Car Paints en RSM Automaterialen.

Locatie

Bilzen

Prijs

Leden OC ZOL: € 20
Niet-leden: € 50 

Zoute Grand Prix
Limburg
Netwerking

Voka Drive trekt richting 't zeetje, naar de Zoute Grand Prix!

Van 5 tot 8 oktober 2023 wordt Knokke-Heist opnieuw omgetoverd tot een auto-, kunst-, cultuur- en lifestylewalhalla. Zoute Grand Prix is een wondere wereld van high-end, kunst – en lifestyle met een gevarieerd aanbod van rally’s, GT Tours, exposities en veilingen. Voka Drive brengt, naar jaarlijkse gewoonte, een bezoek aan dit exclusieve gebeuren, waar mooie wagens, knappe vrouwen en mannen (hopelijk in zoveel mogelijk korte broeken) zich vergapen aan alles wat blinkt.

Prijs

Leden: €95.00
Niet-leden: €135.00

Netwerking
Limburg

Lunch & Learn: Due Diligence

Ben je geïnteresseerd in bedrijfsovernames of overdrachten? Wil je begrijpen waarom HR Due Diligence cruciaal is voor het succes van elke transactie? Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor onze Lunch & Learn-sessie over "HR Due Diligence", in samenwerking met onze partner SD Worx. 

Locatie

Hasselt

Prijs

50 euro. 

Netwerking
Limburg

Voka Community op bezoek bij Villa Licata

Exclusief voor Voka-partners: Tijdens deze exclusieve "avant-première" maken ondernemers kennis met de nieuwe high-end experience center in Bolderberg. Ontdek deze unieke setting incl. gloednieuwe wijnkelder bij Villa Licata, op dinsdag 17 oktober.

Locatie

Heusden-Zolder

Prijs

Gratis voor partners van Voka - Kamer van Koophandel Limburg

KFC Diepenbeek
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub Diepenbeek nodigt uit op een sportieve avond

Heb je zin in een wandeling op het vernieuwde Sport- en Recreatiedomein Demerstrand om daarna te genieten van een voetbalmatch? Om na de wedstrijd nog na te praten met een drankje en een hapje? Aarzel dan niet om in te schrijven op deze sportieve avond.

Locatie

Diepenbeek

Prijs

Leden OCD: € 20
Niet-leden: € 40 

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Voka nationaal
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen

Ontdek de toekomst van duurzaam ondernemen op de Voka Dag Duurzaam Ondernemen! Dit jaar draait alles om de Europese Green Deal. Sluit je aan bij experts en collega-ondernemers op 26 oktober en leer de nieuwste trends kennen. Mis deze kans niet om de kansen en impact voor jouw organisatie te ontdekken. Tot slot maken we van de gelegenheid gebruik om de allereerste SDG Ambassadors te huldigen.

Locatie

Watermaal-Bosvoorde

Prijs

Gratis

Maaslandia
Limburg
Netwerking

Jubileumviering 5 jaar Maaslandia

De jongste ondernemersclub van Limburg nodigt jou, je partner en collega’s graag uit om samen haar houten jubileum te komen vieren!

Locatie

Lanaken

Prijs

Leden Maaslandia: € 95
Niet-leden: € 185 

Netwerking
Limburg

Technologie inspiratiemissie Singapore 2023

Ga op op inspiratiemissie en ontdek een bruisende hub in de stad die bekend staat om zijn baanbrekende technologieën en digitaal ecosysteem. Laat je een week lang onderdompelen in het innovatieve hart van Singapore: een dynamische mix van bedrijfsbezoeken, inspirerende pitches van tech-startups en bovenal de unieke kans om te netwerken met visionaire, gelijkgestemde ondernemers.

Prijs

€ 7.500 (excl. btw) voor leden en overheid € 11.250 (excl. btw) voor niet-leden Opties (exclusief 21% BTW) onder voorbehoud van beschikbaarheid en p...
TEASER_SAUDI-ARABIË
Limburg
Netwerking

Week Internationaal Ondernemen: Saudi-Arabië

Saudi-Arabië, het land die komende decennia de sportwereld zal bepalen. Het land van de aardolie, de heilige plaats Mekka en zijn woestijnen. Een land waar iemand al snel in het duister tast door de culturele, juridische en zakelijke aspecten van het zakendoen.

Locatie

Hasselt

Prijs

Deelname is gratis

Inschrijven wel verplicht

Industry-40-missie-Porto-2023
Limburg
Netwerking

Industry 4.0 inspiratie missie Porto 2023

In samenwerking met Flanders Make organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg van zondag 26 november tot en met donderdag 30 november 2023 een unieke industrie 4.0 roadtrip doorheen Porto. We nodigen jou van harte uit om je samen met ons te laten inspireren door de nieuwe concepten van de 4de industriële revolutie en digitale technologie. Bij top-bedrijven in Porto krijgen we een exclusieve rondleiding en/of inleiding van hoe doorgedreven digitale evolutie en connectiviteit leiden tot nieuwe manieren van produceren, nieuwe producten en nieuwe businessmodellen.

Locatie

Porto

Prijs

€ 3.420,00 (excl. btw) voor leden € 5.130,00 (excl. btw) voor niet-leden In deze prijzen zijn inbegrepen Vluchten Overnachtingen met ontbijtbuffet ...
De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam