Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

logo
Netwerking

Onder Ondernemers 2022

Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door vier Limburgse bedrijven! Met een groep gelijkgestemde ondernemers ontmoeten we elkaar bij één van de gastbedrijven. Een inspirerende blik achter de schermen en heerlijke topgerechten met aangepaste wijnen? Volgens ons het perfecte moment om samen te netwerken en elkaar weer te zien. 

Onder de Sterren
Netwerking

Onder de Sterren

We nodigen je graag uit op donderdag 2 juni 2022 voor 'Onder de Sterren', hét Limburgse Ondernemersgala met awardshow dat je zeker niet mag missen. Een groot event voor ondernemend Limburg met als hoogtepunt de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers. Daarnaast zetten we de winnaars van de Vokawards nog eens extra in de kijker en belonen we hen met een prestigieuze award tijdens de exclusieve awardshow. Dé ideale gelegenheid om het glas te heffen op het sterke Limburgse ondernemerslandschap.

Powerbreakfast
Netwerking

@hoc Powerbreakfast

Boomkwekerij Johan Nicolai NV is al 40 jaar toonaangevend in de fruitsector. Met de 3de generatie, Laura, Vincent en Michiel, aan boord is de verderzetting sinds een aantal jaar gegarandeerd. Het blijft een familiale onderneming

The Shelter
Netwerking

Pre Summer BBQ @ The Shelter

Maasland, vakantieland! Verborgen tussen de Maas en het Nationale Park Hoge Kempen nodigen wij jullie uit om samen de gloednieuwe netwerklocatie The Shelter @ Terland in primeur te ontdekken.

summerevent
Netwerking

OCZ Exclusief Event

Op 10 juni 2022 is het eindelijk zover! Ons herhaaldelijk aangekondigd bijzonder event kan eindelijk doorgaan! Graag verwelkomen we u en uw collega’s of andere gasten voor een exclusieve avond op een unieke én eenmalige locatie in Zonhoven. Waar precies? Dat verneemt u binnenkort!

Soudal
Netwerking

Ondernemersclub VIP bezoekt Soudal

Het bestuur van Ondernemersclub Verenigde Industrie Pelt nodigt u uit voor een bedrijfsbezoek aan Soudal te Turnhout. De Soudal Group is Europa’s grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuimen. Het Belgische familiebedrijf uit Turnhout, dat in 1966 door Vic Swerts werd opgericht, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten. De groep heeft 20 productievestigingen in 5 werelddelen, verkoopkantoren in 44 verschillende landen en ca. 3.250 medewerkers wereldwijd.

Waar beleid bedrijf ontmoet! - Georges-Louis Bouchez
Netwerking

Waar beleid bedrijf ontmoet! - Georges-Louis Bouchez

"Toppolitici ontmoeten ondernemers"! Georges-Louis Bouchez een Belgisch politicus en huidige voorzitter van de MR. Zijn politiek avontuur startte op 20-jarige leeftijd, maar niets wees er op dit moment op dat hij ooit voorzitter van de MR zou worden. Hij groeide op in een bescheiden omgeving, ver van de politiek. Nu 16 jaar later kan hij zich voorzitter van de liberale partij MR noemen en nodigen wij hem uit voor een inspirerende en interactieve sessie met de focus op ondernemerschap.  

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo