Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Woestijntrip - infosessie
Netwerking

Woestijntrip - infosessie

Van zand tot water! Dat is het doel van de inleefreis door de Sahara in Marokko. Samen trekken we door een prachtige en prikkelarme omgeving waarbij je je kan afsluiten van de buitenwereld. Stilte en rust zorgen voor onbegrensde creativiteit en inzichten die je volledig tot rust laten komen. Wil jij je volledig afsluiten van de buitenwereld en genieten van de rust in de woestijn? Ontdek op 27 juni tijdens een gratis infosessie hoe jouw reis onder leiding van Benny D’Helft (Voka – KvK Limburg), Jo Peters (Deusjevoo) en Mustafa Harraq (Desert&Soul) met ondernemend gezelschap eruit zal zien.

Waar beleid bedrijf ontmoet! - Georges-Louis Bouchez
Netwerking

Waar beleid bedrijf ontmoet! - Georges-Louis Bouchez

"Toppolitici ontmoeten ondernemers"! Georges-Louis Bouchez een Belgisch politicus en huidige voorzitter van de MR. Zijn politiek avontuur startte op 20-jarige leeftijd, maar niets wees er op dit moment op dat hij ooit voorzitter van de MR zou worden. Hij groeide op in een bescheiden omgeving, ver van de politiek. Nu 16 jaar later kan hij zich voorzitter van de liberale partij MR noemen en nodigen wij hem uit voor een inspirerende en interactieve sessie met de focus op ondernemerschap.  

Wandeling door het Nationaal park midden Limburg
Netwerking

Zomerdrink met wandeling en ademcoaching

Samen met ademcoach Dolf Vonk van De Ademloos, organiseren we een zomerdrink met een wandeling door de Genkse heuvels van het Thor Park. Met dit evenement willen we al onze leden van de verschillende Welt-trajecten van dit jaar met elkaar in contact brengen om ervaringen uit te wisselen.  

Rock Herk
Netwerking

Ondernemersclub H2O naar Rock Herk

De temperaturen stijgen, dat betekent dat niet alleen de zomer maar ook het festivalseizoen eraan komt! Zo vindt op vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli Rock Herk, het oudste alternatieve muziekfestival van België plaats. Voor het hoofdpodium op vrijdag pakken de organisatoren uit met The Vaccines, Noordkaap, De Jeugd van Tegenwoordig en Portland. Ze sluiten af met M.I.K.E. Push.

zomerkasteelfeest voka kamer van koophandel limburg jarige bedrijven
Netwerking

Zomerkasteelfeest '22

Naar hartenlust samenkomen, gezellig netwerken op een zomerse avond in een prachtig en idyllisch decor? Dat wil zeggen dat de tijd weer aangebroken is voor  het Zomerkasteelfeest. We klinken niet enkel op een sterk ondernemend Limburg en de start van het nieuwe netwerkjaar, maar huldigen ook de top drie oudste jarige bedrijven. Na een succesvolle editie in 2021, nodigen we jou graag op woensdag 24 augustus opnieuw uit in het Kasteel van Ordingen te Sint-Truiden, een impressionant kasteel in hartje Haspengouw.

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Woestijntrip - van zand tot water! voka limburg benny d'helft mustafa harraq jo peters
Netwerking

Woestijntrip - van zand tot water!

Van zand tot water! Dat is het doel van deze inleefreis door de Sahara in Marokko. Samen trekken we door een prachtige en prikkelarme omgeving waarbij je je kan afsluiten van de buitenwereld. Stilte en rust zorgen voor onbegrensde creativiteit en inzichten die je volledig tot rust laten komen. Reis samen met Benny D’Helft (Voka – KvK Limburg), Jo Peters (Deusjevoo) en Mustafa Harraq (Desert&Soul) met ondernemend gezelschap naar deze unieke locatie. 

Vastgoed Award'22 voka kamer van koophandel limburg
Netwerking

Vastgoed Award'22

Met 'De Vastgoed Award'22' brengen we top ondernemers uit de vastgoedwereld samen tijdens een inspirerend en interactief top event. Daarnaast lanceren we voor het eerst de 'Vokaward - vastgoed award', een prijs die wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. We zien elkaar terug op een impressionante locatie waar je jouw netwerk kan versterken en kan genieten van een sterk staaltje vastgoedontwikkeling in Limburg.

propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo JAM