Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

zomerkasteelfeest voka kamer van koophandel limburg jarige bedrijven
Netwerking

Zomerkasteelfeest '22

Naar hartenlust samenkomen, gezellig netwerken op een zomerse avond in een prachtig en idyllisch decor? Dat wil zeggen dat de tijd weer aangebroken is voor  het Zomerkasteelfeest. We klinken niet enkel op een sterk ondernemend Limburg en de start van het nieuwe netwerkjaar, maar huldigen ook de top drie oudste jarige bedrijven. Na een succesvolle editie in 2021, nodigen we jou graag op woensdag 24 augustus opnieuw uit in het Kasteel van Ordingen te Sint-Truiden, een impressionant kasteel in hartje Haspengouw.

Good Governance
Netwerking - On- en offline

Good Governance

In het Netwerk Good Governance brengen wij externe adviseurs die zetelen in een Raad van Advies en externe bestuurders die zetelen in een Raad van Bestuur samen.

Campus Diepenbeek Uhasselt
Netwerking

Diepenbeek informeert... Diepenbeek

Wilt u weten wat er allemaal staat te gebeuren in Diepenbeek? Wat is het ‘Masterplan Campus Diepenbeek’? Kent u de bevoegdheden en taken van het gemeentebestuur?  U komt dit allemaal te weten op onze informatieavond op 20 september.

Levenstond Seafood
Netwerking

OCT Seafoodfestival by Levenstond

Wij nodigen jullie uit voor een bezoek aan Levenstond Seafood in Riemst. In 2016 waren wij er reeds te gast maar de voorbije jaren zijn Axel en Gianne fors gegroeid naar een KMO met meer dan 100 werknemers. Naast de verwerkingsfabriek openden zij eind 2020 een viswinkel, een hypermoderne shop onder de naam De Vis Factorij die wij samen met jou gaan ontdekken.

Jaarvergadering
Netwerking

Jaarvergadering @hoc 'Allemaal Ego's - een gevecht om aandacht'

@hoc start het nieuwe werkjaar traditioneel met haar jaarvergadering. Dit jaar maken wij van deze avond een groots netwerkevent in de prachtige Brouwerij en Distilleerderij Wilderen.  @hoc-voorzitter Luc Heylands geeft de fakkel door aan zijn opvolger. Wie dit wordt, verneemt u tijdens het officiële gedeelte dat vol verrassingen zit. Een avond vol special acts, straffe weetjes en de lancering van een bijzonder interessant platform, exclusief voor onze leden.

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op futureproof ambitions.

Woestijntrip - van zand tot water! voka limburg benny d'helft mustafa harraq jo peters
Netwerking

Woestijntrip - van zand tot water!

Van zand tot water! Dat is het doel van deze inleefreis door de Sahara in Marokko. Samen trekken we door een prachtige en prikkelarme omgeving waarbij je je kan afsluiten van de buitenwereld. Stilte en rust zorgen voor onbegrensde creativiteit en inzichten die je volledig tot rust laten komen. Reis samen met Benny D’Helft (Voka – KvK Limburg), Jo Peters (Deusjevoo) en Mustafa Harraq (Desert&Soul) met ondernemend gezelschap naar deze unieke locatie. 

Vastgoed Award'22 voka kamer van koophandel limburg
Netwerking

Vastgoed Award'22

Met 'De Vastgoed Award'22' brengen we top ondernemers uit de vastgoedwereld samen tijdens een inspirerend en interactief top event. Daarnaast lanceren we voor het eerst de 'Vokaward - vastgoed award', een prijs die wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. We zien elkaar terug op een impressionante locatie waar je jouw netwerk kan versterken en kan genieten van een sterk staaltje vastgoedontwikkeling in Limburg.

chambers trophy 2022 voka kamer van koophandel limburg
Netwerking

Chambers Trophy 2022

Deins je niet terug voor een avond vol sportieve uitdagingen? Schrikt een beetje sneeuw je niet af? Omcirkel dan vrijdag 3 december alvast in je agenda. Leg vervolgens je lederhose en skilatten klaar, want dit jaar gaan we met Chambers Trophy voor een winter editie (à la Après Ski).

Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG partner van Voka - KvK Limburg
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo JAM