Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Karting
Limburg
Netwerking

Voka Drive geeft plankgas op het circuit van Karting Genk

Of je nu voor de eerste maal in een kart stapt, of het al vaker hebt gedaan…karten blijft een sensationele ervaring. Daarom nodigen we je, samen met collega-drivers, op maandag 25 September uit om je racetalent aan elkaar te tonen (of bij te schaven). Alvorens we ons vizier dichtklappen en de nodige gevechten ‘on track’ uitvechten, zal jong karttalent Thomas Strauven ons van de nodige tips & tricks voorzien. O-rouge, Limburgs bedrijf en internationaal gekend om hun high-end simrigs, leert ons het circuit op een veilige manier kennen. En dan is het: “ It’s light out…” 20 min racen op het legendarische circuit, waar menig F1-piloot z’n sporen heeft verdiend! Straffe verhalen delen doen we tijdens de afsluitende BBQ.

Locatie

Genk

Prijs

gratis voor Voka Drive-leden* *inclusief sim experience, kartwedstrijd, bbq en drank (frisdrank, bier en wijn) *exclusief drank bij aankomst en pauze...
Voka health community congres 2023
Voka nationaal
Netwerking

Voka Health Community Congres

Op donderdag 28 september om 14u organiseert Voka HC haar jaarlijks congres "Zorgen voor morgen - Een politiek debat voor een gezonde toekomst" bij Den Oven te Boom.

Locatie

Boom

Prijs

Zie activiteit

Dag van de golf 2023
Limburg
Netwerking

Dag van de golf 2023

Het netwerk Voka Golft heeft het genoegen je uit te nodigen voor een buitengewone gelegenheid: de allereerste 'Dag van de golf' op 29 september.

Locatie

Beringen

Prijs

Voka-leden: € 195*
Niet-leden: € 245 

Voka Open Bedrijvendag
Voka nationaal
Netwerking

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

Sint-Martinusscholen
Limburg
Netwerking

H2O schoolt zich bij: bezoek Sint-Martinusscholen

Met meer dan 2.300 leerlingen en 300 leerkrachten vormen de Sint-Martinussscholen in Herk-de-Stad een van de grootste scholengroepen van de regio. Op 2 oktober leren we meer over deze school en proberen we de brug te slaan met het bedrijfsleven door ondernemers aan het woord te laten over hun initiatieven die ze vandaag al met de school hebben ondernomen. 

Locatie

Herk-de-Stad

Prijs

Gratis voor leden H2O
Niet-leden: € 50 

Nijst
Limburg
Netwerking

OC ZOL - Gluren bij de buren

Op donderdag 5 oktober gaan de leden van Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg gluren bij 3 buren gelegen aan de Taunusweg te Bilzen. We maken kennis met Nijst Natuursteen, All Car Paints en RSM Automaterialen.

Locatie

Bilzen

Prijs

Leden OC ZOL: € 20
Niet-leden: € 50 

Zoute Grand Prix
Limburg
Netwerking

Voka Drive trekt richting 't zeetje, naar de Zoute Grand Prix!

Van 5 tot 8 oktober 2023 wordt Knokke-Heist opnieuw omgetoverd tot een auto-, kunst-, cultuur- en lifestylewalhalla. Zoute Grand Prix is een wondere wereld van high-end, kunst – en lifestyle met een gevarieerd aanbod van rally’s, GT Tours, exposities en veilingen. Voka Drive brengt, naar jaarlijkse gewoonte, een bezoek aan dit exclusieve gebeuren, waar mooie wagens, knappe vrouwen en mannen (hopelijk in zoveel mogelijk korte broeken) zich vergapen aan alles wat blinkt.

Prijs

Leden: €95.00
Niet-leden: €135.00

Netwerking
Limburg

Lunch & Learn: Due Diligence

Ben je geïnteresseerd in bedrijfsovernames of overdrachten? Wil je begrijpen waarom HR Due Diligence cruciaal is voor het succes van elke transactie? Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor onze Lunch & Learn-sessie over "HR Due Diligence", in samenwerking met onze partner SD Worx. 

Locatie

Hasselt

Prijs

50 euro. 

Netwerking
Limburg

Voka Community op bezoek bij Villa Licata

Exclusief voor Voka-partners: Tijdens deze exclusieve "avant-première" maken ondernemers kennis met de nieuwe high-end experience center in Bolderberg. Ontdek deze unieke setting incl. gloednieuwe wijnkelder bij Villa Licata, op dinsdag 17 oktober.

Locatie

Heusden-Zolder

Prijs

Gratis voor partners van Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Voka nationaal
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen

Ontdek de toekomst van duurzaam ondernemen op de Voka Dag Duurzaam Ondernemen! Dit jaar draait alles om de Europese Green Deal. Sluit je aan bij experts en collega-ondernemers op 26 oktober en leer de nieuwste trends kennen. Mis deze kans niet om de kansen en impact voor jouw organisatie te ontdekken. Tot slot maken we van de gelegenheid gebruik om de allereerste SDG Ambassadors te huldigen.

Locatie

Watermaal-Bosvoorde

Prijs

Gratis

Maaslandia
Limburg
Netwerking

Jubileumviering 5 jaar Maaslandia

De jongste ondernemersclub van Limburg nodigt jou, je partner en collega’s graag uit om samen haar houten jubileum te komen vieren!

Locatie

Lanaken

Prijs

Leden Maaslandia: € 95
Niet-leden: € 185 

Netwerking
Limburg

Technologie inspiratiemissie Singapore 2023

Ga op op inspiratiemissie en ontdek een bruisende hub in de stad die bekend staat om zijn baanbrekende technologieën en digitaal ecosysteem. Laat je een week lang onderdompelen in het innovatieve hart van Singapore: een dynamische mix van bedrijfsbezoeken, inspirerende pitches van tech-startups en bovenal de unieke kans om te netwerken met visionaire, gelijkgestemde ondernemers.

Prijs

€ 7.500 (excl. btw) voor leden en overheid € 11.250 (excl. btw) voor niet-leden Opties (exclusief 21% BTW) onder voorbehoud van beschikbaarheid en p...
TEASER_SAUDI-ARABIË
Limburg
Netwerking

Week Internationaal Ondernemen: Saudi-Arabië

Saudi-Arabië, het land die komende decennia de sportwereld zal bepalen. Het land van de aardolie, de heilige plaats Mekka en zijn woestijnen. Een land waar iemand al snel in het duister tast door de culturele, juridische en zakelijke aspecten van het zakendoen.

Locatie

Hasselt

Prijs

Deelname is gratis

Inschrijven wel verplicht

Industry-40-missie-Porto-2023
Limburg
Netwerking

Industry 4.0 inspiratie missie Porto 2023

In samenwerking met Flanders Make organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg van zondag 26 november tot en met donderdag 30 november 2023 een unieke industrie 4.0 roadtrip doorheen Porto. We nodigen jou van harte uit om je samen met ons te laten inspireren door de nieuwe concepten van de 4de industriële revolutie en digitale technologie. Bij top-bedrijven in Porto krijgen we een exclusieve rondleiding en/of inleiding van hoe doorgedreven digitale evolutie en connectiviteit leiden tot nieuwe manieren van produceren, nieuwe producten en nieuwe businessmodellen.

Locatie

Porto

Prijs

€ 3.420,00 (excl. btw) voor leden € 5.130,00 (excl. btw) voor niet-leden Opties (exclusief 21% BTW) onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs op...
De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam