Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Persoonlijke skills Kameracademie
Limburg
Opleiding

Je team doen groeien via kennismanagement

Gedeelde kennis rendeert dubbel. Maar hoe kom je in een onderneming toe aan efficiënt kennis delen? Leer dit beproefde framework voor kennismanagement kennen.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

HR Kameracademie
Limburg
Opleiding

Sociaaljuridische actualiteiten: vanaf juni 2023

Wil je mee zijn met de laatste wijzigingen binnen de arbeidswetgeving, sociale zekerheid of fiscaliteit? Blijf als personeelsverantwoordelijke van een grote onderneming up-to-date dankzij de maandelijkse infosessies.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 2100,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 2300,00 excl. btw

Infosessie Real Leaders
Limburg
Infosessie

Kennismaken met Real Leaders 2023

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door hard aan jezelf te werken.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis deelname.
Inschrijven is verplicht.

Lerend Netwerk Cybersecurity
Limburg
Netwerking

Cybersecurity

In de huidige digitale wereld, waarin cyberaanvallen een steeds grotere bedreiging vormen voor organisaties van alle groottes en in alle sectoren, is een lerend netwerk essentieel voor een effectieve cybersecurity. Want wat als je te maken krijgt met een cyberaanval? Welke communicatiestrategie hanteer je? En hoe garandeer je de businesscontinuïteit? Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens dit Lerend Netwerk en zorg dat jouw onderneming klaar is voor een cybercrisis.

Prijs

Leden: €850.00
Niet-leden: €850.00

Wetgeving Kameracademie
Limburg
Opleiding

Welke afspraken leg je vast tussen aandeelhouders?

Hoe regel je de intrede en uittrede van aandeelhouders? Waar moet je zeker rekening mee houden? Voor zij die intreden of uittreden is dat een grote stap, dus je bent maar beter goed voorbereid om nieuwe aandeelhouders te overtuigen. Of om ondernemers of potentiële nieuwe aandeelhouders te adviseren. De aangepaste regelgeving heeft het landschap behoorlijk hertekend en biedt een aantal interessante nieuwe mogelijkheden.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 305,00 excl. btw

KA IO
Limburg
Opleiding

Hoe kan ik exporteren zonder mijn bedrijf in gevaar te brengen?

Internationale handel kan erg lonend zijn, als je de risico’s weet te beheersen. Daarvoor moet je thuis zijn in incoterms – internationale commerciële voorwaarden - betalingsmechanismen en de beschermingsmogelijkheden tegen niet-betaling. Een expert van Credendo, de Europese kredietverzekeraar die voor 100 procent eigendom is van de Belgische overheid, geeft toelichting.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 ex. BTW

Niet-leden:
€ 410,00 ex. BTW

OCZ
Limburg
Netwerking

OCZ - Netwerkborrel op industriezone De Waerde & KMO-zone Molenheide

Het bestuur van Ondernemersclub Zonhoven nodigt u van harte uit voor een gezellige netwerkborrel onder ondernemers op onze twee Zonhovense bedrijventerreinen. 

Prijs

Enkel voor leden OCZ en bedrijven gelegen op de Zonhovense industrieterreinen 

Parijs tech scale up
Voka nationaal
Activiteit

Tech@venture Parijs

Schaal internationaal @Parijs. Voka Tech@venture biedt begeleiding bij het toetreden tot een nieuwe markt door het opstellen van een gericht actieplan en het wegnemen van toetredingsdrempels tijdens een werkbezoek. We focussen op verschillende, specifieke tech hotspots. 

Prijs

2500 euro excl. BTW

Duurzaam ondernemen - Kameracademie
Limburg
Opleiding

Milieuactualiteiten: bezoek Bionerga

Wil je helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwe milieuactualiteiten? Volg dan onze maandelijkse infosessies.  Tijdens deze  sessie ontdek je alles de afvalverwerking ter plaatse bij Bionerga. Kruis alvast 14/06/2023 aan in je agenda.

Locatie

Maasmechelen

Prijs

Voka-leden:
€ 235,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 310,00 excl. btw

Beyond Borders, groei over de grenzen heen
Limburg
Opleiding

Beyond Borders, versterk over de grenzen heen

65%, zoveel namen de EU27-landen in 2021 van de Vlaamse uitvoer af. De landen van de Europese Unie zijn dan ook één van de belangrijkste voor onze Vlaamse exportmarkt. Maar onze ambities gaan verder, over de Europese grenzen heen. Benieuwd hoe jij hiermee aan de slag gaat? Bepaal met een groep gelijkgestemden de must know landen tijdens een interactief traject. 

Locatie

Hasselt

Prijs

550,00 euro (excl. btw) 

Business Club Future HR
Limburg
Traject

Business Club Future HR

HR klaar voor het nieuwe normaal? Wat onderscheidt succesvolle organisaties de komende jaren van de concurrentie en op welke manieren kan een sterk innovatief HR-management hierin een essentiële rol spelen? We nemen de proef op de som en ontdekken tijdens 8 sessies bij vooruitstrevende gastbedrijven hoe deze koplopers in de sector te werk gaan.

Prijs

Leden: €1950.00
Niet-leden: €2650.00

persoonlijke vaardigheden - kameracademie
Limburg
Opleiding

Doelgericht netwerken

Vind je het moeilijk om te netwerken als je niemand kent? Natuurlijk wil ook jij meer rendement halen uit je netwerk. Hoe? Dat leer je tijdens deze workshop.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 410,00 excl. btw

Noordlink
Limburg
Netwerking

Noordlink 21

Op donderdag 15 juni delen de bewoners van Noordlink (Lommel) hun expertise in 21 boeiende en actuele infosessies. Voor één dag staat het bedrijvencentrum volledig in het teken van gratis opleidingen.

Locatie

Lommel

Prijs

Gratis

 

Kosteloos annuleren kan tot en met 8 juni, nadien zal een no-show fee van €50 aangerekend worden

Het blijft in de familie - Family Business Center
Limburg
Volzet
Traject

Het blijft in de familie

Schuif mee aan tafel met een aantal toonaangevende familiebedrijven. Wegens het succes van de voorgaande edities herhaalt het Family Business Center van Voka - Kamer van Koophandel Limburg voor de vierde keer 'Het blijft in de familie'. Dit traject brengt gedurende een jaar de verschillende actieve familieleden van het familiebedrijf bij elkaar in een uniek en intiem kader. 

Locatie

Hasselt

Prijs

€3.000 (excl. BTW) per familie In de deelnameprijs is de deelname van 3 familieleden inbegrepen, verschillende leden van dezelfde familie mogen elkaa...
Bryo StartUp Limburg
Limburg
Activiteit

Bryo StartUp (Limburg): Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Heb je een omzet van 0-300k euro? Hoe moet je alles opvolgen? Hoe breng je structuur aan? ... Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

Locatie

Hasselt

Prijs

€ 500,00 (excl. btw, overnachting niet inbegrepen)

Als Bryo geniet je van alle voordelen van het Voka lidmaatschap

Bryo StartUp Limburg
Limburg
Traject

Welkom bij Bryo StartUp Limburg

Je stelde je kandidaat voor Bryo StartUp, maak nu je inschrijving definitief  en word één van de ondernemers binnen het Bryo StartUp Blended Learning traject van Voka Limburg.

Locatie

Hasselt

Prijs

€ 500,00 (excl. btw)

Als Bryo geniet je van alle voordelen van het Voka lidmaatschap

AJK
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub VIP achter de schermen bij AJK

"Familiaal, vakbekwaam en grensverleggend" is de slogan van AJK. Zij maken containers, containersystemen en transportoplossingen die u helpen om afval- en grondstoffen slim te verzamelen en te verplaatsen. Vandaag staat Gunter Janssen, 2de generatie, aan het roer van 260 medewerkers. 75% van de productie is bestemd voor export naar landen uit de hele wereld. Kwalitatief hoogstaande maakindustrie en internationalisering. Een succesverhaal uit Bocholt. 

Locatie

Bocholt

Prijs

€ 20 (excl. btw) 

30 jaar Verenigde Industrie Pelt
Limburg
Netwerking

30 jaar Verenigde Industrie Pelt

Al 30 jaar verenigen we ondernemers en ondernemingen in en rond Pelt. Deze mijlpaal laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 16 juni 2023 nodigen we voor onze jubileumviering trendanalist Herman Konings uit. Herman is een onvervalste verhalenverteller die de toeschouwer in een meeslepend parcours weet te begeesteren voor de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.

Locatie

Lommel

Prijs

Gratis voor VIP-leden
Niet-leden: € 50 

export
Limburg
Opleiding

BTW-cases in een internationale context

Wil je de wereldmarkt veroveren, maar kun je niet meer wijs worden uit al die btw-regels? Krijg er een klare kijk op tijdens de workshop van 20 juni 2023.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka leden:
€ 270,00 excl. BTW

Voka niet-leden:
€ 410,00 excl. BTW

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam