Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Bouw jouw modemerk uit
Netwerking

Bouw jouw modemerk online uit!

Digitale marketing valt niet meer weg te denken in de modesector. De consument van vandaag shopt op een geheel andere manier, zowel offline als online. Je social media presence, advertenties en website moeten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Online marketing geeft je een zee aan waardevolle data die de basis van jouw strategie moeten zijn. Maar hoe ga je hiermee om en wat zijn de best practices in de fashionindustrie?

Bart De Wever galerij
Netwerking

Galerij der Prominenten

In de Galerij der Prominenten staan personen die op cultureel, economisch, sociaal of maatschappelijk vlak een opmerkelijke bijdrage leverden aan de uitstraling en de bekendheid van onze regio. Op 14 september onthult Antwerpse burgemeester Bart De Wever zijn gouden plaat.

Scheldetalks met Connor Rousseau
Netwerking

Scheldetalks met Conner Rousseau, voorzitter Vooruit

In het sublieme decor van de Royal Yacht Club, op het snijpunt van stad en haven, tussen Antwerpen en het Waasland, nodigen we u uit voor de tweede editie van onze Scheldetalks. Tussen aperitief en dessert serveren we u scherpe meningen en spitse quotes van de meest spraakmakende politici en ondern

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Antwerp America Foundation
Netwerking

Ontmoet de nieuwe Amerikaanse ambassadeur (GRATIS)

Antwerp America Foundation geeft je de kans om de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in België persoonlijk te ontmoeten. Michael Adler komt spreken over de Belgisch-Amerikaanse relaties maar ook over de rol van Amerika in een razendsnel veranderende wereld.

Foto Update Routeplan
Netwerking

Update Routeplan 2025

Drie jaar na de lancering van Routeplan 2025 is het tijd voor een stand van zaken. Kom op 11 oktober naar Update Routeplan en ontdek in welke domeinen onze kmo’s en economische sterkhouders de bakens hebben verzet.

Voka Dag Duurzaam Ondernemen
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op futureproof ambitions.

CapitalAtWork
Customer Collective
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans