Skip to main content
  • Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Zakenvrouwen
Netwerking

Zakenvrouwen

Sip je ook graag van een frisse gin-tonic en doet je dat al dromen van warme zomerdagen? Smaakt het naar meer dat achter de gin en de tonic in je glas ook nog eens boeiende ondernemersverhalen schuilen? Een ideale combinatie die wij graag mixen voor jou tot een inspirerende avond.

Bouw jouw modemerk uit
Netwerking

Bouw jouw modemerk online uit!

Digitale marketing valt niet meer weg te denken in de modesector. De consument van vandaag shopt op een geheel andere manier, zowel offline als online. Je social media presence, advertenties en website moeten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Online marketing geeft je een zee aan waardevolle data die de basis van jouw strategie moeten zijn. Maar hoe ga je hiermee om en wat zijn de best practices in de fashionindustrie?

Scheldetalks met Connor Rousseau
Netwerking

Scheldetalks met Connor Rousseau, voorzitter Vooruit

In het sublieme decor van de Royal Yacht Club, op het snijpunt van stad en haven, tussen Antwerpen en het Waasland, nodigen we u uit voor de tweede editie van onze Scheldetalks. Tussen aperitief en dessert serveren we u scherpe meningen en spitse quotes van de meest spraakmakende politici en ondern

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans