Skip to main content
  • Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Voka Dag Duurzaam Ondernemen 2021
Netwerking - Afgelopen - Volzet

Voka Dag Duurzaam Ondernemen 2021 (VOLZET)

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

Bryo en Voka
Netwerking

Een succesvolle start-up uitbouwen start hier!

Je bent een ondernemer met groeipotentieel, je bent reeds met je project gestart en dat houdt flink wat uitdagingen in. In Bryo StartUp kan je je ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

Boost je zaak met LinkedIn VOKA
Netwerking

Lanceer je zaak met LinkedIn!

Tijdens deze LinkedIn Power Session leer je via het Linked-INC model (Identiteit, Netwerk, Content) LinkedIn inzetten om je te brand te boosten. Meer aandacht. Meer vertrouwen. Meer business.

Sales
Netwerking

Sales voor Starters

Als starter is het nooit gemakkelijk om de markt op te gaan en de eerste klanten binnen te halen. Een stabiele klantenbasis lijkt bijna utopisch.  Deze opleiding leer je hoe je op een duurzame manier je sales in de praktijk kan optimaliseren.

Antwerp Innovation Night 2021
Netwerking

Antwerp Innovation Night 2021

Onze regio excelleert op het vlak van innovatie en is dé plaats waar baanbrekend onderzoek klaargestoomd wordt voor de markt. Op maandag 20 december brengt Antwerp.SRL tijdens de tweede editie van Antwerp Innovation Night alle innovatieve spelers uit de regio samen voor een feestelijke avond.

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans