Skip to main content
  • Activiteiten - Voka nationaal

Activiteiten - Voka nationaal

Authentiek leiderschap
Infosessie

Authentiek ondernemen als de strategische HRM sleutel

In 2022 willen bedrijven niet alléén maar groeien. Ze wensen vooral Duurzaam te groeien. Om dit te realiseren zal niet enkel de vraagstelling omtrent de toegevoegde waarde centraal staan, maar vooral hoe je duurzame relaties met de juiste medewerkers en klanten op- en uitbouwt. Duurzame relaties geven stabiliteit en vormen een stevig fundament voor de realisatie van de strategische ambities van elk bedrijf.

Leertraject Voka HC 'Welzijn en gezondheid op en naast het werk
Opleiding

Leertraject 'Welzijn en gezondheid op en naast het werk'

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor het functioneren én welzijn van medewerkers. Daarom lanceert Voka binnen de Health Community het leertraject ‘Welzijn en gezondheid op het werk in een coronacontext’. Een gloednieuw en exclusief high level leertraject voor ondernemers die kennis en ervaringen willen delen met elkaar om deze uitdaging aan te pakken. 

Kennissessie Voka HC “Lessons learned pandemie voor welzijn en zorg”
Netwerking

Kennissessie Voka HC - Lessons learned pandemie voor welzijn en zorg

Deze uitzonderlijke Covid-19 periode heeft een zware impact waarbij elk facet van ons leven werd geraakt. Het zette o.a. ook de beperkingen van ons huidig zorgmodel op scherp én toonde de enorme veerkracht en creativiteit van de sector. In deze sessie bekijken we de belangrijkste lessen die we geleerd hebben.

ING
SD  Worx