Skip to main content
Zó gaat netwerken vanzelf!

Zó gaat netwerken vanzelf!

Is netwerken voor jou geen evidentie?

Een onderneming leiden, zakendoen, een eigen bedrijf uitbouwen, … netwerken is hier vaak de rode draad. Maar wat als netwerken niet in jouw genen zit, hoe begin je er dan aan? Met deze volledige toolkit leren zowel beginnende als al meer beslagen netwerkers het beste uit elke netwerkevent te halen.

Word een volleerd netwerker en schrijf in voor het traject van vier sessies of vervolmaak je in een specifiek onderdeel en kies voor één (of enkele) sessies.

OFFLINE NETWERKEN, DAT DOE JE ZO!

Maandag 21 oktober, 16.00 – 18.00 uur,
met aansluitende netwerkreceptie
GRATIS voor leden

Is netwerken voor jou geen evidentie? Kom dan naar deze gratis sessie en leer hoe een netwerkreceptie effectief én leuk kan zijn! Zo ben je gewapend om je netwerk nog verder uit te breiden en je Voka-lidmaatschap ten volle te benutten.

•    Hoe selecteer je de meest geschikte evenementen?
•    Hoe bereid je je best voor?
•    Hoe ga je op het event best te werk?
•    Hoe haal je netwerkrendement voor jezelf en je bedrijf?

MAAK INDRUK MET EEN PERFECTE PITCH!

Woensdag 20 november, 9.30 – 12.30 uur.

Jezelf en je bedrijf op een juiste manier introduceren is een kunst! In deze sessie besteed je aandacht aan hoe je netwerkmomenten doeltreffend kan maken voor jezelf en je gesprekspartner. Je krijgt een heleboel onmiddellijk toepasbare tips! Na deze opleiding heb je een perfecte pitch waarmee je je gesprekspartner ongetwijfeld nieuwsgierig maakt naar meer.

ONLINE NETWERKEN WERKT!

Woensdag 27 november, 9.30 – 12.30 uur.

Een goed netwerk is voor iedere professional van belang. Zowel offline als online! In deze sessie ga je aan de slag met LinkedIn om klanten of opdrachtgevers te vinden, jezelf en je bedrijf onder de aandacht te brengen en te netwerken als een pro!

CREËER JE EIGEN AMBASSADEURS!

Woensdag 11 december, 9.30 – 12.30 uur.

Maak van je netwerk je ambassadeurs! Niets zo effectief dan andere mensen uit je netwerk die jou en je bedrijf aanbevelen aan hún netwerk. In deze workshop leer je hoe je dergelijke referrals stimuleert, voedt en waardeert.

Vlaio

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Sessie 1: Offline netwerken dat doe je zo!
GRATIS voor al onze leden.

Sessie 2: Maak indruk met een perfecte pitch!
Sessie 3: Online netwerken werkt!
Sessie 4: Creëer je eigen ambassadeurs!

Als lid betaalt u 150 euro (excl. 21 % btw) per sessie.
Als niet-lid betaalt u 210 euro (excl. 21 % btw) per sessie.

Traject. Word een echte netwerk-ninja en volg alle sessies!
Dat kan aan het voordeeltarief van 400 euro (excl. btw) voor leden en 580 euro (excl. btw) voor niet-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Sessie 1: Voka − Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar sem.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Sessie 2,3 en 4: Annuleren kan enkel schriftelijk tot 7 dagen voor de opleiding. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.
 
Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Gelieve uw aanvraag bij kmo-portefeuille pas in te dienen nadat u de factuur heeft ontvangen.
 
Benodigde informatie kmo-portefeuille:
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: factuurdatum
Projectbedrag: €150 voor leden, €210 voor niet-leden (btw dient rechtstreeks aan ons betaald te worden), of bij inschrijving voor het hele traject: €400 voor leden, €580 voor niet-leden (btw dient rechtstreeks aan ons betaald te worden)

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: 03 232 22 19 of sem.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx
Tormans_Corporate partner