Skip to main content
Map
 • Netwerkevents
 • Zakelijke netwerkmissie naar Marokko onder leiding van Vlaams minister-president Jan Jambon

Zakelijke netwerkmissie naar Marokko onder leiding van Vlaams minister-president Jan Jambon

Marokko, toegangspoort tot Afrika

Ontdek de stuwmotoren van dit groeiland

Op een zinderend continent met een onschatbaar potentieel, waait de economische wind in Marokko nu al heel gunstig. Niet in het minst in hoofdstad Rabat en Casablanca, als grootste stad tegelijk ook het financiële en industriële hart van dit betoverende land. Met gerichte initiatieven en investeringen in haveninfrastructuur en groene energie profileert het koninkrijk tussen de Westelijke Sahara en de Middellandse Zee zich sterker dan ooit tot de zakelijke poort naar Afrika. Ontdek in vijf dagen alle troeven van deze attractieve Afrikaanse koploper met onze zakelijke netwerkmissie onder leiding van Vlaams minister-president Jan Jambon.

Wat maakt deze missie speciaal? 

 • In het keizerlijke Rabat beklim je de Mohammed VI Tower, het hoogste torengebouw van Marokko. In Casablanca bewonder je de moskee Hassan II en wacht je een officiële ontvangst door de president van regio Casablanca op de Wilaya.
 • Een bezoek aan Groep Masen en keynotes door bedrijven als John Cockerill & Waterleau tonen je hoe Marokko vooroploopt op vlak van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie
 • Vooraanstaande productiebedrijven zoals SABCA lichten jou tijdens een bezoek graag toe waarom Marokko voor hen een uitverkoren uitvalbasis is.
 • In de haven van Casablanca verneem je van Agence Nationale des Ports alles over zijn havenstrategie naar 2030.
 • Briefings van onder andere Flanders Investment & trade, Indegate Consulting & businesscases van belgische bedrijven actief in de regio, informeren je grondig over hoe je jouw business opstart in Marokko en van daaruit verder uitbouwt over heel Afrika.

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen

In samenwerking met:

fit logo

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel- & Marketingdirecteur

Wanneer

Prijs

Basisprogramma: 4.650 euro (excl. 21% btw)

Exclusief voor leden van onze Kamer.

Inbegrepen zijn:

 • Lijnvluchten met RoyalAir Maroc vanuit Brussels Airport (Zaventem) 
 • Lokale transfers per bus
 • Vijf nachten in vijfsterrenhotels: twee nachten in hotel Marriott Rabat, drie nachten in hotel Le Casablanca in Casablanca
 • Maaltijden zoals voorzien in programma
 • Exclusief programma met toonaangevende sprekers

*Persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. 

Voorwaarden

Inschrijven kan tot 15 september 2023. Het aantal plaatsen is beperkt tot 40 volgens het principe first come, first served. Annuleren is niet mogelijk, een vervanger meesturen kan tot 10 oktober 2023 mits betaling van een administratieve kost van 150 euro per vervanging. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. 

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan