Skip to main content
Welt netwerksessie
  • Online

Welt zkt. arbeidsbemiddelaars

Krantenkoppen slaan je om de oren met waarschuwingen voor je personeelsbeleid, zoals “the war for talent”, “de krapte op de arbeidsmarkt”, en “de witte raaf bestaat niet meer”. Gelukkig zijn er ook oplossingen voor die problemen. 

 

Welt geeft inzicht in duurzame loopbanen en een inclusieve bedrijfscultuur, broodnodig op die woelige arbeidsmarkt. In dat kader organiseren we op 17 juni een (online) kennismaking tussen Welt-bedrijven en ons netwerk van sociale organisaties.

Wat?

  • "Arbeidsbemiddeling voor dummies”: de rol van een arbeidsbemiddelaar gaat veel verder dan het aanbrengen van nieuwe werknemer. Denk aan taal- en jobcoaching of aan werkplekleren, maar ook aan grotere projecten op jouw werkvloer. Deze snelle dummie-introductie maakt je wegwijs in de wereld van arbeidsbemiddeling.
  • Twee breakout-sessies om kennis te maken en ideeën te delen over een gekozen topic, samen met bemiddelaars en HR-professionals. De topics kies je zelf: kort voor het event sturen we je nog een lijstje door waaruit je kan kiezen.

Wanneer?

Donderdag 17 juni van 10.30u tot 12u

Voor wie?

Welt-deelnemers en arbeidsbemiddelaars uit Antwerpen-Waasland

Waar?

Online, via Teams  

 

Dit netwerkmoment maakt deel uit van het Welt-traject. Vind je deze vragen terug in je actieplan? Of doe je graag nog wat inspiratie op? Schrijf vrijblijvend in.
De rest van het programma bekijken? Dat kan hier.

Contactpersonen

Emma Cottenie

Welt-Coördinator

Nyota Mweze

Welt-coördinator

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans