Skip to main content
Talentenmarkt

Welt-talentenmarkt Sint-Niklaas

Zet uw bedrijf in de kijker voor technisch talent!

Toon uw technisch talent aan bedrijven!

Op 7 november verwachten wij u in Hotel Serwir in Sint-Niklaas voor de Welt-Talentenmarkt die onze Kamer organiseert in samenwerking met Stad Sint-Niklaas. Dit is dé ontmoetingsplaats voor Wase bedrijven, arbeidsbemiddelaars en kandidaten met technisch talent. De talentenmarkt start om 09.00 uur en eindigt om 12.00 uur.

Heeft u een technisch profiel en bent u werkzoekende? Dan verwachten wij u 7 november vanaf 09.00 uur in Hotel Serwir. Kom en maak kennis met bedrijven die misschien wel op zoek zijn naar uw profiel.
Neem contact met ons op voor meer informatie en schrijf u in via welt.aw@voka.be

Deze talentenmarkt is de ideale gelegenheid voor Welt-bedrijven om zichzelf in de kijker te zetten voor technisch talent. De standplaatsen voor bedrijven zijn volzet.
Indien uw bedrijf interesse heeft in Welt of op de hoogte wilt blijven van toekomstige gerelateerde activiteiten, contacteer ons dan via welt.aw@voka.be

Voor de bedrijven zijn er nog 4 extra inspiratiestandjes. Bij deze experten kan u vrijblijvend langsgaan met vragen over:

  • Mobiliteit: Steven Roeland, Mobiliteitsmanager, beantwoordt vragen over alternatieve verplaatsingsmogelijkheden naar uw bedrijf.
  • Nieuwe werkpleklerenformules: VDAB geeft uitleg.
  • Talentscreening: Bij UQ Talents kan u de nieuwe IQ- en taalonafhankelijke Talent Scan testen.
  • Taalcoaching op de werkvloer: diverse partners bieden u hun formules aan.

Nieuw is dat werkgevers en kandidaten van arbeidsbemiddelaars op voorhand al gematcht werden via een digitale matchingtool. Op de Talentenmarkt maakt u beter kennis met mekaar. Arbeidsbemiddelaars kunnen zich registreren via de inschrijvingsknop op deze webpagina en verwelkomen we samen met de deelnemende bedrijven graag vanaf 08.00 uur.

Programma

08.00 uur
Verwelkoming bedrijven en arbeidsbemiddelaars.

09.00 uur
Start talentenmarkt.

12.00 uur
Voorziene einde talentenmarkt.

Aansluitend terugblikmoment met de aanwezige bedrijven en arbeidsbemiddelaars.

 

Meer informatie? Contacteer ons via welt.aw@voka.be of 03 232 22 19

Adres

Hotel Serwir
Koningin Astridlaan 57
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Dit evenement is gratis. Maximaal 2 personen per bedrijf.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Hulp nodig?

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner