Skip to main content
 Week Internationaal Ondernemen: China

Week Internationaal Ondernemen: China (GRATIS)

Week Internationaal Ondernemen: China

Deel nuttige informatie en praktijkervaring!

Vlaanderen exporteerde in 2017 voor meer dan 7,3 miljard euro naar China. Daarmee neemt het land de 9de plaats in op de ranglijst van de Vlaamse uitvoer. Voor de komende jaren voorziet de Chinese overheid een groei van 6,9 tot 6,7%. Het gezinsinkomen van de Chinese consumenten blijft groeien wat zich vertaalt in een hogere levensstandaard en een toenemende vraag naar diensten in toerisme, opvoeding, gezondheidszorg en vrijetijdsbesteding.

Reden te meer om tijdens onze Week van het Internationaal Ondernemen i.s.m. FIT en de Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel de focus te leggen op China. Leer meer over zakendoen met dit land en netwerk maximaal met experten en collega-ondernemers.

Programma
 
13.30 uur   
Ontvangst en registratie.

14.00 uur   
Verwelkoming door Jill Suetens, manager internationaal bij Voka – KVK Antwerpen-Waasland en Gwenn Sonck, executive director Flanders-China Chamber of Commerce / EU-China Business Association.

14.15 uur   
De Vlaamse handel met China en acties van FIT m.b.t. dit land, door Michèle Surinx, areamanager Oost-Azië bij Flanders Investment and Trade.

14.45 uur   
Praktijkgetuigenis i.v.m. zakendoen met China, door Filip DeLanghe, stedenbouwkundig architect – directeur bij AWG Architecten.

15.05 uur   
Pauze.

15.35 uur   
Opportuniteiten in het nieuwe China, praktijkgetuigenis door Sven Agten, auteur van ‘Hoe maak ik het in China’.

16.20 uur   
Conclusies.

16.30 uur   
Netwerkreceptie.

Partners

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Dit evenement is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Voka − Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx