Skip to main content
Week Internationaal Ondernemen: ASEAN-regio

Week Internationaal Ondernemen: ASEAN-regio (GRATIS)

Ontdek de voordelen van Europa’s derde grootste handelspartner, de ASEAN-regio.

In het kader van de Week Internationaal Ondernemen i.s.m. Flanders Investment and Trade zetten we graag de ASEAN-regio in de kijker. Minder bekend, maar daarom niet minder interessant.

ASEAN is in zijn geheel Europa’s derde grootste handelspartner buiten de EU, na China en de VS, met meer dan 189.47 miljard euro handelsgoederen in 2020. Er is zelfs een specifiek EU-ASEAN actieplan. De groeimogelijkheden voor uw export zijn met andere woorden gigantisch. 

Tijdens het seminarie op 26 november kan u hierover van gedachten wisselen met sprekers en ambassadeurs van de tien ASEAN-landen. Uiteraard krijgt u ook heel wat praktische tips van onder anderen Marc de Vriendt, Vlaams economisch vertegenwoordiger van FIT en Credendo. Een aantal ervaren Vlaamse ondernemers legt uit hoe u best zakelijke contacten opstart en verder ontwikkelt.

PROGRAMMA

Volgt.

 

In samenwerking met

FIT

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deze activiteit is gratis en exclusief voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Activiteiten waarvoor een fysieke samenkomst is voorzien gaan in die vorm door als het kan, met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

Hulp nodig?

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans