Skip to main content
Webinar - Cash management

Webinar Cash Management in COVID-19 crisis

Op donderdag 9 april van 15u tot 16u organiseren we de webinar - Cash management

COVID-19 is in de eerste plaats een globale humanitaire crisis. Duizenden zorgverleners vechten tegen het virus en zetten hun leven op het spel. Regeringen en bedrijven werken samen om de crisis aan te pakken, om slachtoffers, hun families en gemeenschappen te helpen. Farma-bedrijven zoeken naar vaccins. 
 
CFO’s hebben een centrale rol om hun bedrijven door de crisis de loodsen. CFO’s gebruiken hiervoor best een playbook met specifieke acties die de korte termijn crisis aanpakken en hun bedrijven financieel stabiel maken na de crisis. Cash management is een cruciaal onderdeel van dit playbook.

Programma
Dit webinar behandelt cash management in twee delen:
Deel 1: Korte termijn cash management – praktische manieren om je cash positie te optimaliseren tijdens de crisis
Deel 2: Cash management na de crisis – cash controle methodes voor wanneer de economie terug herneemt.

Gastsprekers
Gastsprekers voor deze sessie zijn McKinsey experten Steven Le Poole en Tom Hamers.

Steven

Steven Le Poole 
Steven heeft ervaring als CEO, COO en CFO in verschillende bedrijven, waarvan een aantal via management buy-ins. In zijn rol as CFO lag Steven’s focus jarenlang op cash management. Steven is sinds 6 maanden Senior Vice President in het McKinsey Transformation team in Amsterdam.
 

Tom Hamers

Tom Hamers 
Tom leidt in België het McKinsey Transformation team. Zijn focus ligt op bedrijfstransformaties. Vanuit deze rol heeft hij voor bedrijven in binnen- en buitenland en in diverse sectoren cash management processen geoptimaliseerd. Tom werkt sinds 6 jaar bij McKinsey.

Praktisch
Voor deze webinar heb je enkel een goede internetverbinding nodig. Je ontvangt de link om in te loggen en de verdere info donderdag 9 april in de voormiddag.

Wanneer

Prijs

Deze webinar is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Gelieve ons te verwittigen indien je toch niet kan deelnemen. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

VZW - BOL.COM
VZW - De Tijd - Herstart
ING
SD  Worx