Skip to main content
Map

Voorzitterswissel (GRATIS)

Op 19 april geeft Jo De Backer de fakkel door aan Andreas Pfeffer als voorzitter van de Antwerps-Wase Kamer van Koophandel. Deze voorzitterswissel is er een met een gouden randje.

Deze voorzitterswissel wil je niet missen. In het pas heropende Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen nemen we feestelijk afscheid van uittredend voorzitter Jo De Backer.

In zijn vijf jaar voorzitterschap van onze Kamer beleefde Jo De Backer zowel unieke hoogtepunten als uitdagende momenten. De CEO van Niko lag mee aan de basis van ons Routeplan maar hielp onze Kamer ook door de bijzonder woelige pandemieperiode navigeren. Tijd dus voor een oververdiend dankwoord, in een laudatio door Philippe De Backer.

Afspraak op woensdag 19 april om 19 uur met opvolgend voorzitter Andreas Pfeffer, CEO van Recrewtment en actief lid van onze Kamercommunity.

Plaats van gebeuren: de statige Keyserzaal van het pas heropende KMSKA. Dit schitterende decor geeft deze voorzitterswissel een gouden randje.

Programma

19.00 uur
Onthaal met drankje

19.30 uur
Verwelkoming door Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

19.35 uur
Vijf jaar voorzitterschap van Jo De Backer: laudatio door Philippe De Backer

20.00 uur
Officiële overdracht voorzitterschap aan Andreas Pfeffer

20.20 uur
Netwerkreceptie

22.00 uur
Einde

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Adres

KMSKA
Leopold de Waelplaats 1
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis maar inschrijven is beperkt tot 1 persoon per bedrijf. 
Exclusief voor leden.

Voorwaarden

Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan zien wij ons jammer genoeg genoodzaakt om een forfait aan te rekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan