Skip to main content
els.boersma@voka.be

VOLZET - Ontbijtclub Hageland

Elke tweede donderdag van de maand organiseren we een ontbijtclub in het Hageland. Tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting leer je er ondernemers uit Oost-Brabant kennen. Elke Ontbijtclub zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

De editie van oktober vindt plaats op 8 oktober 2020, van 7.30 uur tot 9.30 uur. Deze Ontbijtclub vindt naar goede gewoonte plaats in Winge Golf & Country Club (Leuvensesteenweg 254, 3390 Sint-Joris-Winge). Vanwege de veiligheidsmaatregelen zal deze Ontbijtclub in een zittende setting plaatsvinden.

Deelnemers zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap.

Spreker

Onze spreker van dienst is Saartje Van Nijlen. Zij gooit op een half uur alle tips & tricks op tafel over hoe je de aankomende generatie Z kan bereiken... meer nog: bekoren. Welke rol spelen ethiek, duurzaamheid en deeleconomie in hun leefwereld? 

Saartje Van Nijlen is Coach Online bij het Leuvense marketing- en communicatiebureau Remy Communication, gevestigd in – jawel - de Remy-toren aan de vaart (Leuven). Met 10 jaar marketingervaring achter de kiezen in onder meer public relations, influencer marketing en digitale marketing, kent ze het slagen van de zweep als het gaat over online storytelling voor de nieuwe generatie. 
Het Leuvense bedrijf doet contentmarketing on- en offline voor gerenommeerde merken als Vandemoortele, Lotus, Disney, Mars, en nog zoveel meer ... 

Saartje doet tijdens een inspiratiesessie uit de doeken hoe de nieuwe generatie Z in mekaar zit. Hoe kunnen we jongeren bereiken? Via welke kanalen en met welke boodschap? Luisteren zij nog wel naar de radio of swipen ze hele dagen op TikTok? En zijn onze huidige campagnes of zelfs businessmodellen nog wel generatie Z proof? Ontdek het allemaal op de Ontbijtclub!

Programma

  • 7u30: Ontvangst met ontbijt 
  • 8u00: Inspiratiesessie 
  • 9u30: Einde

Partners

ontbijtclub hageland

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Relatiebeheerder - Coördinator Open Bedrijvendag

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Leden: gratis

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer dan Pascal Caroyer.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

British School of Brussels
BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad