Skip to main content
MiK-Klimaatlunch

VOLZET- miK-Klimaatlunch

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert miK een gratis lunch met klimaatpioniers uit de provincie Vlaams-Brabant. We laten u in gesprek gaan met andere bedrijven die reeds acties ondernemen in kader van klimaatneutraliteit en duurzaam ondernemen. 

U kan bovendien uw ervaringen delen met de provinciaal gedeputeerde Bart Nevens en mogelijke struikelpunten of bezorgdheden uiten, zodat de miK-werking en het provinciaal beleid kunnen afgestemd worden op deze noden. Deze lunch zal doorgaan op 9 oktober 2020 om 12u00 bij Greenhouse BXL.

Greenhouse BXL is vlakbij Diegem station gelegen, we stimuleren dan ook dat u met het openbaar vervoer naar dit event komt. Indien u toch met de auto komt, gelieve dit te laten weten zodat we voor u een parkeerplaats kunnen voorzien. 

Programma

  • 12u00-12u15 Welkomstwoord vanuit miK
  • 12u15-12u30 Toelichting provinciaal beleid door gedeputeerde Bart Nevens
  • 12u30-12u45 Case Pieter-Jelle De Brue, ceo Statik (miK-Klimaatambassadeur 2019)
  • 12u45-14u00 Ervaringsuitwisseling rond thema ‘klimaatambities in (post)corona tijdperk’:
    • Welke zaken moeten we behouden en versterken en hoe moeten we onze activiteiten herdenken om meer veerkracht te tonen in de toekomst, maar met aandacht voor klimaat?

miK-logo

Contactpersoon

Astrid De Man

Duurzaam Ondernemen

Adres

Greenhouse BXL
Berkenlaan 8A + 8B
1831 Diegem

Wanneer

Prijs

Gratis 

(inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad