Skip to main content

Vokafé Innovatie (geannuleerd)

Elke eerste donderdag van de maand tovert Voka West-Vlaanderen de hub in O-Forty om tot een Vokafé. Leden kunnen er op een ontspannen, informele manier kennismaken met andere ondernemers uit de regio. Het thema van deze editie: Innovatie.

Naar aanleiding van de maatregelen die het Overlegcomité op 17 november heeft genomen, hebben wij beslist om onze netwerkingsactiviteiten te annuleren. Dit om het aantal contacten zo beperkt mogelijk te houden en de afgekondigde maatregelen maximaal te respecteren.

Innoveren is een proces van vallen en opstaan, niet een idee dat plots ’s nachts tevoorschijn komt, niet een brandende gloeilamp, niet een raket naar de maan.

In het Vokafé Innovatie laten we een ondernemer aan het woord die het eerlijke verhaal achter de innovatie vertelt. Geen goednieuwsshow maar een oprecht verhaal van een al dan niet succesvolle reis in het innovatielandschap.

Onderzoek in de kijker: Tijdens dit Vokafé belichten we één of twee onderzoeken van onze West-Vlaamse kennisinstellingen. De onderzoekers bieden u hun nieuwste inzichten en u kan hen uitdagen om de resultaten van hun onderzoek te valoriseren voor uw onderneming. We verwachten een boeiende en levendige discussie, pittige vragen van enthousiaste ondernemers en flitsende antwoorden van de onderzoekers. Dit alles gemodereerd door Voka West-Vlaanderen.

Netwerking: Aan de hand van enkele uitdagende stellingen rond innovatie kan u het netwerkmoment starten.

Programma 

  • 18.00 uur: Ontvangst
  • 18.05 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 18.10 uur: Innoverende ondernemer aan het woord
  • 18.40 uur: Onderzoek in de kijker
  • 19.10 uur: Q&A / netwerking
  • 20.00 uur: Voorzien einde

Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve

Contactpersoon

Adres

Voka | Brugge (O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

10 euro per persoon. Deelname is exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event en enkel via mail naar shirley.seynaeve@voka.be. Bij laattijdige annulatie blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd.

Maximum 2 inschrijvingen per bedrijf.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - DigiChambers 2021
VZW - eATA 2021
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group