Skip to main content
Voka Visit - Verstraete In Mould Labels

Voka Visit - Verstraete In Mould Labels

De herbruikbare bekers waar u deze zomer op de Gentse Feesten uw biertje uit dronk, het botervlootje bij uw ontbijt, de doos snacks van uw trouwe viervoeter…
U kunt het zo gek niet bedenken, of de kans is groot dat het door de handen van één van de medewerkers van Verstraete In Mould Labels is gepasseerd. Met meer dan 500 werknemers is Verstraete In Mould Labels uit Maldegem uitgegroeid van een familiebedrijf tot wereldspeler.
Kom op 10 oktober een kijkje nemen achter de schermen van dit inspirerende bedrijf!

Verstraete IML is expert in ‘in-mould labelling’ en bedrukt etiketten op polypropyleen die worden versmolten met de verpakking, zodat label en verpakking één naadloos geheel vormen. 70 procent van de labels blijft binnen Europa, 30 procent wordt geëxporteerd naar meer dan 50 landen in Azië, het Midden-Oosten, Rusland, Noord- en Zuid-Amerika. De labels van Verstraete zijn terug te vinden op een divers assortiment aan producten, zoals dierenvoeding, huishoudartikelen, salades en beleg, snoepgoed – noem maar op. Met teams in Beiroet, Boston, Sint-Petersburg en São Paulo kunnen ze de nodige lokale verankering bieden.

Op 10 oktober zet Verstraete In Mould Labels zijn deuren eenmalig open voor collega-ondernemers.
COO Griet Verstraete en managing director Koen Verstraete heten u van harte welkom, en begeleiden u met plezier op de wandeling doorheen de bijzondere site. Uiteraard is er nadien uitgebreid de tijd om te netwerken met een hapje en drankje. Graag tot dan!

Programma

• 18.00 – 18.15 u. Onthaal
• 18.15 – 18.20 u. Verwelkoming
• 18.20 – 18.45 u. Bedrijfsvoorstelling
• 18.45 – 19.45 u. Rondleiding in de productie
• 19.45 – 21.00 u. Netwerking

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 7 oktober 2019. Meer weten? Stuur een mailtje naar netwerking.gent@voka.be of bel 09 266 14 40.

 

Adres

Verstraete In Mould Labels
Vliegplein 20
9991 Maldegem

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk via netwerking.gent@voka.be tot 7 oktober 2019. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat