Skip to main content
Voka Visit – Van Den Weghe – Groeien door overname 

Voka Visit – Van Den Weghe – Groeien door overname 

Op 18 oktober krijgt u de kans om even weg te dromen in de wereld van high-end design en maatwerk bij Van Den Weghe
  
Het natuursteenbedrijf in Zulte is voorloper in zijn nichemarkt dankzij zijn neus voor trends en innovatie én het brede aanbod.  

Kunst- en designliefhebber én ondernemer Tanguy Van Quickenborne nam het bedrijf, opgericht door de familie Van den Weghe in de jaren ’60, zo’n acht jaar geleden over.  
In die korte tijd zette hij de onderneming op de radar van de design- en architectuurwereld. 
In zijn klantenportefeuille zitten ronkende namen van kunst- en architectuurliefhebbers van bij ons, maar ook in de rest van de wereld zijn ze gek op de kwaliteit en innoverende technieken van Van Den Weghe. Wist u bijvoorbeeld dat ze voor het Louvre-filiaal in Abu Dhabi beroep deden op de vakkennis van het Oost-Vlaamse bedrijf?   
  
De recente overnames van Lanssens (Brugge) en Dominique Desimpel (Knokke) getuigen van de sterke groeiambitie. Dankzij deze partnerships is de onderneming perfect voorbereid op de komende consolidatiegolf in de sector. 
  
Bedrijfsleider Tanguy Van Quickenborne deelt exclusief zijn ervaring met het overnameproces met onze Voka-leden. Karel Vercruysse, expert Mergers & Acquisitions bij Deloitte, schetst een theoretisch kader. Achteraf is er uiteraard tijd voor vragen, en volop de gelegenheid om de luxueuze materialen van dichtbij te bewonderen. 

Transitio

We leggen ook even de link naar Transitio, een nieuw, vertrouwelijk lerend netwerk voor kmo-bedrijfsleiders die zich willen voorbereiden op de waardebepaling en continuering van hun bedrijf.
Deelnemers krijgen doorheen 10 sessies inzicht in de verschillende mogelijkheden die een toekomstige overdracht succesvol kunnen maken en worden door ervaren mentoren en experten uitgedaagd om deze inzichten te vertalen naar hun eigen bedrijfspraktijk. Zo wapenen ze zich voor toekomstige strategische beslissingen en zal een eventuele verkoop of overname vlotter verlopen. Alle info over het Transitio-traject kunt u hier vinden, de kick-off vindt plaats op 25 & 26 april 2019.

Programma

  • 08.00 – 08.20 u. Ontvangst met koffiekoeken
  • 08.20 – 08.40 u. Algemene voorstelling bedrijf en boeiende getuigenis Van Den Weghe rond overnameproces
  • 08.40 – 09.00 u. Toelichting door expert Karel Vercruysse (Deloitte)
  • 09.00 – 09.30 u. Vragenronde + rondleiding in ateliers en showroom 

Informatie en inschrijvingen 

Inschrijven kan tot 16 oktober 2018. Meer weten? Stuur een mailtje naar netwerking.gent@voka.be of bel 09 266 14 40. 

 

Met dank aan

AIO
 

Adres

Van Den Weghe
Statiestraat 69
9870 Zulte

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan schriftelijk via netwerking.gent@voka.be tot 16 oktober 2018. Indien u niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent. 
 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat