Skip to main content
Stora Enso

Voka Visit - Stora Enso (uitgesteld)

Stora Enso zet al jaren in op duurzaamheid. Bent u ook benieuwd hoe ze dit aanpakken? Daarnaast kan u uitgebreid netwerken met inspirerende bedrijfsleiders uit de regio. 

> Deze activiteit wordt, door de huidige omstandigheden, uitgesteld naar een later tijdstip in 2020. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum? Schrijf u gerust in op deze pagina, deelnemers worden verwittigd wanneer een nieuwe datum wordt vastgelegd. Tot dan. 

Stora Enso is het bedrijf voor hernieuwbare materialen! De papierfabriek produceert jaarlijks 540.000 ton gerecycleerd kranten- en magazinepapier. Het bedrijf exploiteert ook twee biowarmtekracht energiecentrales die goed zijn voor 70% van hun energiebehoefte en zet ook verder in op additionele hernieuwbare energie door de bouw van drie windturbines op haar site.

Stora Enso ontwikkelt en produceert voor bedrijven en industriën wereldwijd. Ze ondersteunen hun klanten bij de vraag naar meer duurzame en milieuvriendelijke producten.

Met hun knowhow in bosbouw en bomen, streeft Stora Enso naar de ontwikkeling van producten en technologieën op basis van hernieuwbare materialen. De producten die ze aanbieden vormen in veel gevallen een koolstofarm alternatief voor producten gemaakt van fossiele of andere niet-hernieuwbare materialen.

Stora Enso blijft werken aan een groenere wereld en wil hiermee een leider worden binnen hun vakgebied. 

Programma

  • 18.00 - 18.15 u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20 u. Verwelkoming door Stefan Derluyn, regiodirecteur bij Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 18.50 u. Bedrijfsvoorstelling 
  • 18.50 - 19.45 u. Rondleiding
  • 19.45 - 21.00 u. Netwerken

Info en inschrijven

Graag inschrijven voor 15 april 2020.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Louise Blondé of bel naar 0479 288 362

sese

 

Contactpersoon

Louise Blondé

Jong Ondernemen - Events & Netwerking

Adres

Wondelgemkaai 200
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat