Skip to main content
vegho logo image
  • Online

Voka VeGHO: infosessie gebruik van drones in de haven

Op 25 februari nodigt Voka VeGHO Active Drone Security Solutions en Is It A Plane uit voor een toelichting over de diverse toepassingsgebied van drones. Zaken zoals supply chain, data collection & optimization, heat leakage detection en infrastructure mapping komen aanbod.

We belichten ook de risico’s die drones meebrengen met een verduidelijking rond security en regulation.

Is It A Plane

Stefaan Degryse van Is It A Plane komt een toelichting geven over het potentieel van drones en hun invloeden op u activiteiten. 

Met een focus op supply chain, data collection & optimization, heat leakage detection en infrastructure mapping. Zaken zoals opmeten van de terreinen (landmeetkunde), periodieke opname van de stock, conditiestaat van de gebouwen via digital twin, monitoren van de lucht- en geurkwaliteit  (geleide of diffuse metingen), detecteren van warmteverliezen (gebouwen/ tanks of leidingen), kwaliteitscontrole van de biofilter, chemische dispersie en detectie van lozing of lozingspunten op het kanaal zijn thema's die aanbod zullen komen.

Stefaan Degryse CEO Is It A Plane

Active Drone Security Solutions

Stijn Willekens van Active Drone Security Solutions zal meer uitleg geven over technologie om drones te detecteren en te stoppen. In de snel groeiende drone-industrie zijn prachtige toepassingen ontwikkeld. Met een groot aantal innovaties op komst, is het duidelijk dat de drone er is om te blijven. Met deze exponentiële groei van het luchtverkeer is het een enorme opgave om ons luchtruim veilig(er) te houden. Hoewel de meeste incidenten onschuldig zijn (meestal gerelateerd aan een gebrek aan achtergrond van regels en voorschriften) is er een groeiend aantal problematische activiteiten. 


Detectie-, identificatie- en uitschakelingstechnologie is essentieel om mensen, instellingen en strategische locaties te beschermen. Het doel van deze sessie is om een realistisch overzicht te geven van de verschillende beschikbare technologische oplossingen, hun haalbaarheid en de geleerde lessen. 

Stijn Willekens CEO Active Drone Security Solutions

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Haven

Wanneer

Prijs

Gratis maar graag inschrijven vooraf.

Online infosessie. U ontvangt kort vooraf de weblink waarmee u live kan volgen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

aio logo

 

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat