Voka Vastgoedclub: Penthouse life style EKLA Brussels project

27/03/2019
vastgoedclub ekla

Op de 17de verdieping van deze dynamische stadsontwikkeling het glas heffen met zicht op de skyline van Brussel? Het kan tijdens een bezoek aan deze prachtige penthouse met majestueus terras. Het stokpaardje van projectontwikkelaar Revive, dat uitsluitend industriële sites omtovert tot nieuwe woonbuurten.

Vertoef een volledige avond in gezelschap van een divers publiek uit de vastgoedsector. Met de vastgoedclub van Voka Metropolitan krijg je als eerste toegang tot deze uitzonderlijke penthouses met zicht over heel Brussel. Ervaar deze new way of living samen met ons!
 
CEO Nicolas Bearelle vertelt er graag meer over tijdens een presentatie en rondleiding.
Hij dompelt je onder in een mixed use binnenstedelijke ontwikkeling en vertelt graag meer over hun aanpak, de geschiedenis van de site en het toekomstbeeld van de omgeving. Hoe kan een binnenstedelijke ontwikkeling zoals het EKLA Brussels project een verdere invloed op de transitie van een omgeving spelen? 
 
Voor deze exclusieve avond zijn de plaatsen beperkt tot 40 personen. Schrijf je dus vandaag nog in!

Programma

  • 17.30 uur: Ontvangst met bubbels
  • 18.00 uur: Presentatie CEO Nicolas Bearelle (Revive)
  • 18.30 uur: Rondleiding doorheen het EKLA project
  • 19.15 uur: Aperitief en walking dinner @ the penthouse

Spreker

Nicolas Bearelle, CEO Revive

Voor Nicolas is duurzaamheid geen hol begrip, maar een state-of-mind. Met zijn projecten reduceert hij de globale CO²-voetafdruk door te investeren in energievriendelijke gebouwen. Recuperatie van afbraakmaterialen, hergebruik van regenwater en het reduceren van afvalstromen maken steevast deel uit van de projectplannen. Bijkomend wordt de biodiversiteit gestimuleerd door zoveel mogelijk het bestaand groen te behouden en te versterken.

Meer info?

Contacteer Marjanne Migom via marjanne.migom@voka.be

Partners