Skip to main content

Voka Politica - Nazareth 2022

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat u en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk. 

Op donderdag 19 mei brengen we ondernemers uit Nazareth graag in gesprek met burgemeester Danny Claeys, waar wij samen de opvallende aandachtspunten van ondernemers in Nazareth concluderen en formuleren wij vervolgens aanbevelingen richting gemeentebestuur.

Begin de dag met een wakker bestuur en frisse ambities

politica nazareth 2022

Programma

Onthaal vanaf 8.15 u

  • 08.30 u - Kennismaking met Van Der Valk Hotels.
  • 08.45 u - Korte ronde met ondernemers rond de tafel
  • 09.00 u – gesprek ‘Ondernemen in ‘Nazareth’: aandachtspunten, suggesties en aanbevelingen: Ontsluiting en bereikbaarheid / infrastructuur en mobiliteit op en rond bedrijventerreinen, Arbeidsmarkt / opleiding & training / bemiddeling, Ondernemerschap / ruimte en infrastructuur / dienstverlening en incentives / fiscaliteit / veiligheid e.a.
  • 10.00 u – Gemeentelijk economisch beleid: actualiteit en toekomstplannen / Voka agenda
  • 10.15 u - Einde

Nieuw: voed het debat met uw inbreng!

We dagen u uit om al op voorhand het gesprek te voeden. Wat houdt u wakker inzake de arbeidsmarkt of op fiscaal, mobiliteits- en ruimtelijk vlak? We ontvangen graag uw vraag aan het stadsbestuur via sally.verpoort@voka.be.

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot maandag 16 mei 2022. Inschrijven kan via de knop rechts van de pagina (of helemaal onderaan indien u de mobiele website raadpleegt).


Dit overleg is exclusief voor ondernemers die met hun bedrijf in Nazareth gevestigd zijn. Zaakvoerders met een bedrijf in een andere regio worden uitgenodigd voor het overleg in de eigen regio. 

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Team Netwerking of bel +32 9 266 14 40. 

Contactpersonen

Sally Verpoort

Directeur regio Vlaamse Ardennen & Leiestreek - Manager Info & Advies - Ledenrelaties

Christine Leytens

Events & Netwerking - Info & Advies

Adres

Van Der Valk Hotel Nazareth
Autostrade E17
9810 Nazareth

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

Exclusief voor ondernemingen uit Zottegem

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.