Skip to main content
Voka One

Voka One 2021 - Sessie 3: Digitalisering + wONEdelaars

Ontvang tips & tricks op het vlak van digitale communicatie, verkoop en realisaties tijdens deze hands-on sessie

De derde activiteit van Voka One in 2021 staat volledig in het teken van digitalisering. Digitaliseren leidt namelijk tot tal van opportuniteiten zoals meer tijd om te focussen op klantenrelaties, de groei van uw onderneming en noem maar op. Het is geen evidentie om deze kansen te grijpen, daarom gidsen we u door het digitale landschap, tonen we u de best practices en maken we u attent voor mogelijke valkuilen. De activiteit wordt hands-on ingevuld met een inhoudelijke sessie door gastspreker Philip Vanassche (Korazon), een moment van groepswerk rond bepaalde cases en tot slot een walking lunch & netwerking. Ontdek meer over deze activiteit en schrijf u online in!

Digitaliseren

Digitaliseren betekent investeren in het voorbestaan of de groei van uw onderneming. Digitaliseren zorgt voor een hogere efficiëntie waardoor u als ondernemer zonder werknemers meer tijd heeft voor uw klanten en de groei van uw onderneming zelf. Deze uitdagende verandering brengt belangrijke kansen met zich mee, maar is niet altijd eenvoudig. Heel wat ondernemers zien door het bos de bomen niet meer en blijven afwachtend aan de zijlijn staan. Met Voka West-Vlaanderen heeft u een waardevolle gids in het digitale landschap, die u de best practices toont en u attent maakt op mogelijke valkuilen.

Invulling van de activiteit

We nemen de tijd om inhoudelijk in te zoomen op een aantal zaken met onze gastspreker Philip Vanassche van het bedrijf Korazon. Dit bedrijf staat bekend om zijn advies op het vlak van bedrijfsoptimalisatie via het web. Via onze bevraging n.a.v. de vorige Voka One sessie mochten we heel wat input van jullie ontvangen. Op basis hiervan bereiden we concrete cases voor met tips & trips op het vlak van digitale communicatie, verkoop en realisatie. 

Vervolgens gaan we in kleinere groepjes werken rond bepaalde cases in digitalisering. U kunt hierbij beroep doen op de expertise van de Voka West-Vlaanderen medewerkers van het team Digitalisering en Innovatie

Na deze inhoudelijke sessie bieden we u graag een walking lunch en wandelende netwerking aan tijdens onze tweede Voka wONEdelaars in de prachtige omgeving van de bedrijvencampus O-Forty. Jullie hebben de primeur om als één van de eersten aanwezig te zijn in onze nieuwe hub Voka|Brugge.

Programma

 • 8.30 tot 9.00 uur: ontvangst met koffie
   
 • 9.00 tot 10u30 uur: start inhoudelijke sessie door gastspreker Philip Vanassche (Korazon), Q&A gemodereerd door het team Digitalisering en Innovatie van Voka West-Vlaanderen
   
 • 10.30 tot 12.00 uur: breakouts en cases met het team Digitalisering en Innovatie van Voka West-Vlaanderen
   
 • 12.00 tot 13.00 uur: walking lunch en Voka WONEdelaars

Praktische info

Adres

Voka|Brugge
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp
 

Parkeergelegenheid:

 • Bedrijvencampus O-Forty
  Ondergrondse parking (betalend)
  Kapellestraat 138, 8020 Oostkamp
   
 • Omliggende straten van bedrijvencampus O-Forty

Heeft u vragen? Contacteer me gerust!

Isabelle Callens

Eventmanager

Full bio of Isabelle Callens

Meer info over onze Voka One community?

Bezoek hier onze community pagina.

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Voka|Brugge (bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze activiteit is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Deze community is exclusief voor ondernemers zonder medewerkers!

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD Worx
CRM Group